Falsepeti Lidya

Hanımlar,
Lütfen polemiğe girmeyin...

Sen de önce Türkçeyi öğrensen iyi olacak bence...
Konuşma üslubu diye bir kullanım yanlış canım.
Ya konuşma ya da üslup dersin, zira her ikisi de aynı anlama geliyor çünkü...

O kadar saçma ve patavatsız bir şey yazmışsın ki sinirden yazım yanlışları olabiliyor işte o kısmına dikkat edeceğine kendi yazdığına baksan daha iyi olur. Doğru bulmadığın şeyler olabilir o konulara girme o zaman bu şekilde saçmalamamış olursun kanımca.

Siz de o bayanın avukatı oluyorsunuz galiba...

lidya bir tanedir

Sen de önce Türkçeyi öğrensen iyi olacak bence...
Konuşma üslubu diye bir kullanım yanlış canım.
Ya konuşma ya da üslup dersin, zira her ikisi de aynı anlama geliyor çünkü...

Siz de o bayanın avukatı oluyorsunuz galiba...

keşke senin yaptığın da insanlara hakaret etmek yerine herhangi bir yazım yanlışı olsaydı. o düzeltilir hiç problem değil. sen burda hiç kimseye hakaret edemezsin. hiç kimse sana böyle bir hak vermiyor. konuya katılmamak kişinin en doğal hakkı. ama hakaret etmek değil. beğenmiyorsan çıkar gidersin.

nesibenin dediğini yaptım sonuç daha kötü oldu sanırım.
lidya,ilkay ve melih beklersen olur demişti doğum günü de olsa sessizliğimi bozdum.
o nedenle onların dedikleri de gerçekleşmeyecek bu durumda.
anladım ki fazla da kafayı karıştırmamak lazım.

çok ilginç bişey var bazıları lidyayı kendi gibi savunuyor...çok tuhaf cidden ben kötü demiyorum ama göze batıyo artık

çok ilginç bişey var bazıları lidyayı kendi gibi savunuyor...çok tuhaf cidden ben kötü demiyorum ama göze batıyo artık

bende başlarda ilkayı savunurdum. ilk baktırdığım kişi de oydu. o anki durumlarımı iyi bildiği için gelecekle alaklı söylediklerinin olacağına çok inanarak açıkçası bende ilk başlarda onu savunurdum çok. bu duurmda bende ilkay olmuyorum herhalde :) neyse ama zaman geçipte ilkayın söyledikleri olmadıktan sonra tüm güvenim gtti açıkçası. zamanında çok savunduğum insanı artık çok da önermem. arkdslarınki de böyle bir durum olabilir. kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası

ılkayın yaptıgına hala o kadar sınırlıyımkı bulup sacını basını yolasım gelıyo

ılkay baktıgı ıkı falda olacak dıyıp zaman verdıgı seylerı son baktıgı falda dalga gecer gıbı olmıycak bosa bekleme dedı ve kullandıgım oyuda profılınde yayınlamadı

hayır savunmak önermek ayrı bişey her başlığa geçmişi geleceği biliyo yazmak başka bişey.ilkay bana ilk baktığı falda üzgünüm ben geri dönüş görmüyorum zaten bilgi vermemişsin dedi ikincisinde yazdım arkadaş tavsiyesi gibi dur bekle kaçan kovalanır dedi.ses tonu hayata bakışı farklı evet ama fal ne biliyim ayrı bişey.bi kişiyi sonuna kadar savunmam ben iyi yanı da kötü yanı da vardır.ben lidya gelip yazıyo demiyorum yazsa da bana ne ama gözüme takılıyo arada iki üye bilemiyorum.

taş attıgın kişilerden biri de benim heralde begendiklerimizi burda söylemek için bulunuyoruz sorunların seni gerçek dünyadan uzaklaştırmış olsa gerek burda lidya sayesinde bir ay kendime geldim diyen sendin bu yaptıgın nankörlük senin de nasıl bir hayatın varsa tüm falcıları kötülüyorsun maşallah

kimseye tas atmadim rahat ol.fikrimi soyledim tornisha haric hic bi falciya da kotu demedim dedikleri cikmasa da kotu demedim lidyaya da demedim ki severim lidyayi once de soyledim bunu.sadece israrla savunmak sacma.nesibe de mantikli konustu ama mesela kendi irademle onun onerisini yaptim gidip onu suclayip nesibe kotu diyemem.sen niye alindin ki simdi

arkadaşım sen burda günlerce nesibe nesibe dedin şu an bakıyorum her sayfada kızı kötülemişsin ki ben hiç baktırmadım o kızcagıza yorum yapamam yazık günah değilmi ekmeğine mani oluyorsun bu sayfayı kaç kişi okuyor ayrıca erkek arkadaşının doğum gününü kutlayıp kutlamaman gerektiğini de falcıya soruyorsan sana diyecek sözüm yok

ayrıca burda farklı başlıklar açıyorsun insanlar tartışıyor diye her sayfada ayrı bir kavgan mevcut bu falcıların hepsi mi kötü anlamadım ki

nesibe kötü diyemez misin ? her sayfada kötülemişsin kızı senin ağzından çıkanla kulağının duydugu farklı şeyler belli ki

ben mi kavga etmisim :) peki bisey demiyorum bu konuda.nesibeye kotu demedim ki dedigini yaptim sonuc olumsuz dedim yapip yapmamak benim tercihimdi.ben koru korune iyi diyemem hicbirine zaten amac iyi ve kotu yanlarini soylemek.ben lidyayi sesi ve enerjisinden dolayi sevdim hala da ses kayitlarini dinlerim.ilkayi da basta mesafeli bulsam da severim.vs vs yani iyi yonu de var olumsuz yonu de

Arkadaşım sana bir dost tavsiyesi acil evlen sen yoksa daha çok kavga edersin bir insan kendi kendisiyle bu kadar çelişmez insaf be kardeşim her akşam farklı bir falcıyla kafayı bozuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…