Falsepeti Lidya

kızlar ben de az önce lidyaya tarot baktırdım sizin yorumlarınıza bakarak ama biraz da korkuyorum kötü bir şeyler söyler de kafama takarsam diye

ama hala beklemede gözüküyor falım. ne kadar sürede cevap geliyor? ve maille mi geliyor yoksa arıyorlar mı?

lidya olumsuz konuşmuyo ama ben de olumlu yorumdan korkuyorumdediklerine az kaldı çıkmazsa hayal kırıklığı olacak

lidya olumsuz konuşmuyo ama ben de olumlu yorumdan korkuyorumdediklerine az kaldı çıkmazsa hayal kırıklığı olacak
mailde falınız yorumlanmıştır diyor.ama falsepeti sitesinde bakılan fallarım bölümünde görünüyor zaten oradan takip et.
lidya bu ara sürekli online ilk zamanlar bir saatte geliyodu bana geçen tarot yorumu 3 saat sonra geldi.zaten maksimum 3 saatte yorumlanıyor.

Lidyaya bende baktırdım bugün ama hiç memnun kalmadım nedense bu defa sürekli sevgi pıtırcığı gibi iyi şeyler söylüyo bunu herkes herkese söyler. sesi çok etkileyici ama bu kadar polyannacılığa gerek yok ben nesibeden şaşmıcam boştan yere para verdim zaten falkolik oldum

ben nesibeyi hiç denemedim henüz yazılı fal baktıgı için baska bir sitenin çok ünlü bir yorumcusu kopyala yapıştır yaptıgı günden beri yazılı fala karşıyım

Fıstıklı dondurmaaa:) burda birkaç arkadasa mesaj atmıstım size ilkay ne dedi melih ne dedi die yazılı olunca sandımki kopyala yapıştır yapmışlar günah almışım boş yere yapmıolar en azından bana denk gelmedi:) kendimi bu düşüncede yalnız hissediodum deilmişim bak başına gelmiş

yok canım zaten onları kasdederek söylemedim ben, şimdi adını vermiyim başka bir sitede başka bir falcı arkadasımla bana aynı falı isimlerimizi değiştirerek gönderdi kıyametler koptu falan filan... o günden sonra yazılı fala tövbeliyim

canım lidyanın enerjisi güzeldir olumsuzu bile öyle güzel ifade ediyor ki olumluymuş gibi geliyor ben çok memnun kalıyorum her seferinde gerçi enerjinin de tutması lazım

melihin dediği tarihin çıktığı oldu mu ki bana daha zamanı var olacak gibi değil çıkan varsa söylesin

melihin dediği tarihin çıktığı oldu mu ki bana daha zamanı var olacak gibi değil çıkan varsa söylesin

bana melıhın verdıgın tarıhler cıkmadı( meleğe baktıranlara bı sorum var melek herkesemı cok olumlu konusuyo yoksa olumsuz olumsuz soyledıgı bıseyde oldumu ben baktırmıstım bana cok olumlu konusmus bılmıyorum şüphelendım bıraz:26::26::26::26::26:

kızlar lidya çok olumlu konuşuyo yaa..abartı yani.. bana söylediği tarih yakın sayılır. 1 ay var, çıkmazsa gelip yazıcam buraya. bu gereksiz polyannacılıktan sonra ben ülkü diyorum. bugün bi de derin e baktırdım. onu da beğendim. gayet ciddi yorumlar yapmış. bu iş olmaz demeye getirmiş.

bu ulku ve derın hangı sıtede acaba?falsepetınde goremedım ben bırde soyledıklerınden neler cıktı sıze?bıraz acıklayabılırmısınız??

ülkü demişim ilkay hanım olacaktı. :) gerçekten ciddi, mesafeli bir bakışı var. ben seviyorum öyle bakanları.

zaten artık online baktıracaklarımdan şöyle bir yorumlarını okuyorum. eğer çok fazla "ayy seni çok seviyorum, tatlım beniiim, döktürmüş yineee, çok pozitifsiin" gibi yorumlar varsa anında geçiyorum. benim pozitifliğe ihtiyacım yok canlarım. kendim en zor günleri bile atlattıysam zaten pozitif bir insanım. o yüzden ne görüyosa onu söylesin yeter. ne eksik ne fazla. benim yazdıklarımı uzuuuun uzun okumasınlar birde ona ifrit oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
burdan da o yorumları okuyp yayınlayan editörlere sözüm var, neden benim gayet ciddi yorumlarmı yayınlamıyorlar merak ediyorum. illaki yavşamak mı lazım? ben falımı nasıl yorumladıysa o şekilde bir geri dönş yapıyorum. sonuçta binlerce insan o yorumlarla belki de karar veriyorlar. mesela lidya kartları tek tek açıklıyor. bu güzel yanı. ama aşırı iyi niyetli midir nedir çözemedim.

mesela eylül o konuda şöyledir. söyler yine söyleyeceğini ama yolunu bulur da söyler. bana kırıcı birşey söylemişti ama hakkı da vardı hani. ermeni ebru denen kadının enerjisini sevmezdim mesela, o kadar para bayılırsın tek birşey söyler ama ben bir keresinde nokta atışı yapmıştı. hatta çıkarken "ben hayatta öyle davranmam, bu kadın benimle dalga mı geçiyo" diyip çıkıp aylar sonra tükürdüğümü yaladığım olmuştu. sonra yine gitmiştim ama sonrası tırttı.

bazı falcı gurubu ilk bakışta çok iyi bakıyorlar sonradan bir saçmalama seronomisi. ya da nasılsa artık gelir gider mi diyolar nedir..

ben ilkaya da melihe de baktırmış biri olarak şunu söyliyim. ilkay o anki durumları çok iyi analiz etti evet ama söylediği zamanlarda dedikleri biraz karısıktı aslında. bana subatta eski sevgilin döncek dedi ama bnim sordgum değil hiç amahiç istemediğm kişi aradı eski sevgililerinden. hemde daha şubatın basında martın ortalarında yeni biri gircek dedi tarif etti hatta ama bu da benim beklediğim eski sevgilimdi. yani yenisi felan değildi. bildi mi bilmedi siz karar verin

melihe gelince o tamamen salladı. çalıştıgım iş yerndeki patron gbi biri benim kısmetimmiş felan filan saalladı gtsin. ama o adam yani öyle birşeyn olması imkansız yani anlayacağınız melih bana bilgiğinz pempe senaryolar çizdi. işin ilginç yani ikisine de gönderdiğim aynı kahve falıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…