yok canım ben lidyaya iki fal yolladım ilkinde çok tatlıydı ikincide de öyleydi ama yorgun gibiydi.aksine çok da beğenirim yani.bana olumlu enerji depoladı sırf o yüzden bile beğenirim.şu üç dört haftayı onun da katkısıyla atlattım.geleceği bilir bilemez ona bişey diyemem zaten.ben enerjisini seviyorum.buraları da okuyodur ya da içimizden biridir belki zaten sadece hiç meşgul yazmıyo hep fal alıyo onun için de yorucudur demek istedimcanım komik olmuş biraz bu sen hep canlı mısın?? hem begenmedim demişsin hemde masallah falları göndermişsin tezatsın:))) lidyanın ve ilkayın kaç yıllık geçmişleri var diğerleriyle elbette bir olmaz
yok canım ben lidyaya iki fal yolladım ilkinde çok tatlıydı ikincide de öyleydi ama yorgun gibiydi.aksine çok da beğenirim yani.bana olumlu enerji depoladı sırf o yüzden bile beğenirim.şu üç dört haftayı onun da katkısıyla atlattım.geleceği bilir bilemez ona bişey diyemem zaten.ben enerjisini seviyorum.buraları da okuyodur ya da içimizden biridir belki zaten sadece hiç meşgul yazmıyo hep fal alıyo onun için de yorucudur demek istedimyoksa lidyaya iki kez fal yolladım neden beğenmeyim
artık umudum kalmadı mutluluğa dair. bizi tanıştıran arkadaşım bile mesaj atmıyo aynı apartmandayız o kıza da bişey diyemem seni çok seviyordu gözleri gülüyordu elimden bişey gelmiyor zamana bırak bakalım dedizaman çoktan akıp geçti eski acılarımı unutmuşken hayatıma girdi ve çıktı yine bin adım geri attı beni.bu da unutulur pzt doğum günü ne hayaller kurmuştum o gün için şimdi sadece bi mesajla kutlamak ağırıma gidiyo...neyse ben konuyu dağıtmayım ama kısa süre sonra tarihlerin tutup tutmadığını yazacağım.tüm falcıları denemiş biri olarak...
canım komik olmuş biraz bu sen hep canlı mısın?? hem begenmedim demişsin hemde masallah falları göndermişsin tezatsın:))) lidyanın ve ilkayın kaç yıllık geçmişleri var diğerleriyle elbette bir olmaz
ben memnun kalmadım memnun kalan varsa konuşmak isterim sonucunda para verdim lidya cok olumlu konusuo benim olumlamaya ihtiyacım yok polyannamıyım dedikleride cıkmadı siz sölermisiniz cünkü gelecek içinde konustu merak ettim sanmıyorum bunuda sölim
bana ne derse çıkar lidyanın bir yıl öncesinden yaşacağım mahkemelik olayı söylemişti ama bu konuda bişey diyemem fal konusu enerjiden ibaret sonuçta başkasının çok begendiğini ben beğenmiyorum benim beğendiğimi bir başkası begenmeyebiliyor iddialı olmamak lazım
iddialı değilim ama geçmişi bilemeyince birde söylediği şeylerler kendimi alis harikalar diyarında gibi hissettim en olmayacak şeye olacak dedi enerjiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum arkadasım
iddialı değilim ama geçmişi bilemeyince birde söylediği şeylerler kendimi alis harikalar diyarında gibi hissettim en olmayacak şeye olacak dedi enerjiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum arkadasım
enerji oldugunu düşünmediğine göre fala bilimsel bir gerçeklik gözüyle bakıyor olmalısın :) senin tavsiyenle dün iki arkadaş nesibeye gönderdik ki ben yazılı fala tövbeliydim aslında hemen hemen ayı şeyleri söylemiş uzun da süre fal baktırmam kimseye hem parama hem sinirlerime yazık
Neden bu kadar çok savunuyorsun? ben beğenmediğimi ve yorumlarının çok olumlu olduğunu söyledim sadece herkesin fikri kendine diilmi?
fıstıklı dondurma reklam olduğunu düşünmekteyim yaptıklarının martın 11inde siteye kaydolmuşsun :) lidya için mi oldun hahaha
arkadaşım iyimisin? geçmiş cevaplarımı okurmusun ben pişmanlığımı dile getirdim sadece ayrıca da kendi fikrimi söyledim ortada karalama yok ama nedense sen sürekli savunma ihtiyacı duyuyorsun bu cevabımı okuyan arkadaslar lütfen geçmiş konusmalrı okusun rica ediyorum tuhaf geldi bana cünkü
Seviyene inmek istemiyorum. Ayrıca kimseyi terslemem ben adminlere yolladım mesajını onlar değerlendirsinler. İyiakşamlar
canım anlıyorum çok kötü şeyler yaşamışsın ama keşke bu derdini başka bir topic açıp dile getirsen bizde sana orda faydalı olsak. burası lidyanın sayfası yani genelde o siteyle alaklı şeyler paylaşılıyor.ne zaman bildirim gelse ordakiler hakkında olumlu olumsuz bir yorum mu var diye bakıyorum ama hep senin problemini okuyorum. bizlere de saygı duyarsan sevinirim. acınaysa saygm sonsuzz
Bende falsepetinden Lidya Matriarki nin ve binnaz abladaki Tornishanın üstüne tanımam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?