Falsepeti Lidya

yok canım ben lidyaya iki fal yolladım ilkinde çok tatlıydı ikincide de öyleydi ama yorgun gibiydi.aksine çok da beğenirim yani.bana olumlu enerji depoladı sırf o yüzden bile beğenirim.şu üç dört haftayı onun da katkısıyla atlattım.geleceği bilir bilemez ona bişey diyemem zaten.ben enerjisini seviyorum.buraları da okuyodur ya da içimizden biridir belki zaten sadece hiç meşgul yazmıyo hep fal alıyo onun için de yorucudur demek istedim yoksa lidyaya iki kez fal yolladım neden beğenmeyim

canım inşallah sıkıntılarını atlatırsında fala ihtiyacın olmadan güler yüzün

artık umudum kalmadı mutluluğa dair. bizi tanıştıran arkadaşım bile mesaj atmıyo aynı apartmandayız o kıza da bişey diyemem seni çok seviyordu gözleri gülüyordu elimden bişey gelmiyor zamana bırak bakalım dedizaman çoktan akıp geçti eski acılarımı unutmuşken hayatıma girdi ve çıktı yine bin adım geri attı beni.bu da unutulurpzt doğum günü ne hayaller kurmuştum o gün için şimdi sadece bi mesajla kutlamak ağırıma gidiyo...neyse ben konuyu dağıtmayım ama kısa süre sonra tarihlerin tutup tutmadığını yazacağım.tüm falcıları denemiş biri olarak...

canım anlıyorum çok kötü şeyler yaşamışsın ama keşke bu derdini başka bir topic açıp dile getirsen bizde sana orda faydalı olsak. burası lidyanın sayfası yani genelde o siteyle alaklı şeyler paylaşılıyor.ne zaman bildirim gelse ordakiler hakkında olumlu olumsuz bir yorum mu var diye bakıyorum ama hep senin problemini okuyorum. bizlere de saygı duyarsan sevinirim. acınaysa saygm sonsuzz

Son düzenleme:

ben memnun kalmadım memnun kalan varsa konuşmak isterim sonucunda para verdim lidya cok olumlu konusuo benim olumlamaya ihtiyacım yok polyannamıyım dedikleride cıkmadı siz sölermisiniz cünkü gelecek içinde konustu merak ettim sanmıyorum bunuda sölim

bana ne derse çıkar lidyanın bir yıl öncesinden yaşacağım mahkemelik olayı söylemişti ama bu konuda bişey diyemem fal konusu enerjiden ibaret sonuçta başkasının çok begendiğini ben beğenmiyorum benim beğendiğimi bir başkası begenmeyebiliyor iddialı olmamak lazım

iddialı değilim ama geçmişi bilemeyince birde söylediği şeylerler kendimi alis harikalar diyarında gibi hissettim en olmayacak şeye olacak dedi enerjiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum arkadasım

iddialı değilim ama geçmişi bilemeyince birde söylediği şeylerler kendimi alis harikalar diyarında gibi hissettim en olmayacak şeye olacak dedi enerjiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum arkadasım

sende var gerçi bi negatiflik burda bile olumsuz yorumların ağırlıkta kaldıki olumsuz oldugunu düşündüğün bir konuyu falcıya sorman enteresan

enerji oldugunu düşünmediğine göre fala bilimsel bir gerçeklik gözüyle bakıyor olmalısın :) senin tavsiyenle dün iki arkadaş nesibeye gönderdik ki ben yazılı fala tövbeliydim aslında hemen hemen ayı şeyleri söylemiş uzun da süre fal baktırmam kimseye hem parama hem sinirlerime yazık

Neden bu kadar çok savunuyorsun? ben beğenmediğimi ve yorumlarının çok olumlu olduğunu söyledim sadece herkesin fikri kendine diilmi?

fıstıklı dondurma reklam olduğunu düşünmekteyim yaptıklarının martın 11inde siteye kaydolmuşsun :) lidya için mi oldun hahaha

arkadaşım iyimisin? geçmiş cevaplarımı okurmusun ben pişmanlığımı dile getirdim sadece ayrıca da kendi fikrimi söyledim ortada karalama yok ama nedense sen sürekli savunma ihtiyacı duyuyorsun bu cevabımı okuyan arkadaslar lütfen geçmiş konusmalrı okusun rica ediyorum tuhaf geldi bana cünkü

fıstıklı dondurma reklam olduğunu düşünmekteyim yaptıklarının martın 11inde siteye kaydolmuşsun :) lidya için mi oldun hahaha

arkadaşım öncelikle ağzından çıkanı kulağın duyucak birini itham ederken iki kere düşüneceksin!! herkesle ilgili fikrimi söylüyorum buna lidya da dahil.. ben senin tıpkı kullanıcı adındaki gibi mutsuzluğunu insanlara bulaştırmana karşıyım.. sana gaussmata kızın üzgün oldugunu bildiğin halde terslemene ıkı kere karşıyım. ispatlayamayacağın iftiralar atmaya kalkma kimseye benzemem indiririm seni aşşa pc başında oturmaktan sulanmış beynin

sen burda kaçtır nesibeyi tavsiye ediyosun bu senin reklam yaptıgınımı gösteriyo?? kimseyi savunuyor değilim mantıksız konuşmalar beni rahatsız ediyor kaldi ki sen benim ne kdardır burda oldugumu nerden bileceksin yıllardır kullandığım hesabımı kapattım mecburen bu da yenisi.. zeka biraz

Seviyene inmek istemiyorum. Ayrıca kimseyi terslemem ben adminlere yolladım mesajını onlar değerlendirsinler. İyiakşamlar

benim de senin fikrine saygım sonsuz elbette... ama bi bunalım anında hepsini denemiş hatta bazısını iki kez denemiş biri olarak yazma gereği duyuyorum bu başlığa.özele fazla girdim doğrudur.az bir zaman sonra kim pembe tablo çizdi kim oyaladı kim cidden fal baktı çıkacak ortaya.
reklam amaçlı üyelere gelince ben isim vermeyim ama o kadar belli ki onlar.yani bu başlığın ilk sayfasını bir kez okuyun önce iki kişi övülmüş ilkay ve lidya sonra biri lidyaya kötü demiş ilkayı ve lidyayı öven kişi u dönüşü ile "aa bence ilkay kötü lidya iyi karalamayın"demiş.dediğim gibi lidyayı falcı değil psikolog gibi düşünürsen sonuç güzel ama olumlama istemeyip olasılıkları görmek istiyorsan lidya eksik kalır.
tabii kesin konuşamam belki lidya haklı çıkacak ama benimle ilgili çok şey bildi bunu da inkar edemem.
neyse sonuç itibarıyla ben artık bu falcılarla alakalı bu başşlığa yorum yazmayacağım dedikleri tarihte ayrıca başlık açıp bilgilendirme yapacağım.ilgilenenler oradan okur.
benim problemimi de okumak zorunda kalmazsın adigegupse...bir de fıstıklıdondurma mutsuzsütlaca beni kırdığıyla ilgili bişey söylemiş sanırım adigegupse ile karıştırdı.ki o da kırmadı sonuçta ben yaşadığım süreci ve falcıların tahminlerini paylaştım.okumak istemeyen okumaz.

hiç sevmem böle tartışmalara girmeyi uzaktan izlerim ama fıstıklı dondurma bana lidya gibi geldi çok saldırgan davranmış lidya olsa kendini bu kadar savunurdu ortada hakaret görmedim mutsuz sutlac sadece lidyanın yorumlamalarında çok olumlu olduğunu söylemiş ama fıstıklı dondurma çok saldırmış bende nesibeye baktırdım arkadaslarımda kopyala yapıştır birşey görmedik cok candandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…