hiç sevmem böle tartışmalara girmeyi uzaktan izlerim ama fıstıklı dondurma bana lidya gibi geldi çok saldırgan davranmış lidya olsa kendini bu kadar savunurdu ortada hakaret görmedim mutsuz sutlac sadece lidyanın yorumlamalarında çok olumlu olduğunu söylemiş ama fıstıklı dondurma çok saldırmış bende nesibeye baktırdım arkadaslarımda kopyala yapıştır birşey görmedik cok candandır.
senin nesibe oldugunu biliyorum birine saldırıcaksan saldır ama sakın benim adımı kullanma iftiraya hayatım boyunca izin vermedim bundan sonrada izin vermem hiç üşenmem aynen bilişime giderim herkesin onuru var dikkat!!
arkadaşım ne lidya ne nesibe benim kör teyzemin oğlu değiller (!) sadece anlamadığım eleştiriye nden bukadar kapalıyız... ha ben zaten senin lidya olduğundan adım sema olduğu kadar eminim... sen şurda şu tawırlarınla beni zaten ittin nesibeye.... diyelimki kopyala yapıştır yapıyo diyelimki çok kötü fal bakıyo onada tamam ama insan gibi davranıyo bukadar dar kalıplı olmayalım... sadece nesibeye fal baktırdığımı beğendiğimi söyledim... ki söylerim istediğimi bukadar sinir sana zarar verir bebeğim... öptüm
ben binnazdan binnazın kendi falını çok merak ediyorum çok begenilmiş ama online görmedim hiç
Nesibe gercekten iyi mi acaba ?
Size Nesibe yoksa Ilkay mi´?
Nesibe gercekten iyi mi acaba ?
Size Nesibe yoksa Ilkay mi´?
Lütfen düşmeyin bu para tuzaklarına.
Böyle soytarıların oturduğu yerden para kazanmalarına vesile olmayın...
Genelde şöyle yorumlar okudum;
Beni anlatıyo, ne varsa söylüyo, anı bildi vs. ...
Arkadaşlar, zaten bildiğiniz şeyleri birinin size anlatması için neden para veriyorsunuz?
ya bak sen kımseye saf fılan dıyemezsın tamammı madem sen fal baktırmayı sevmıyosun nıye gırıyosun bu sayfalara sınır oluyorum boyle mıllete ukala ukala konuşan ınsanlara ıstyeyen baktırır ıstemeyn baktırmaz alla alla hem fal baktıranlara laf edersınz hemde falcıların konuşuldugu sayfalardan cıkmazsınız hayret bısey ya
Doğru, dünyada saflar olmasa uyanıklar nasıl zengin olur...
sen konuşma üslubuna dikkat etsen iyi olucak. fal baktırmayı seviyoruz diye saf mı oluyoruz şimdi. sen kimseyi bu şekilde yargılayamazsın. eğer ilgi alanına girmiyorsa bu bölüme girmezsin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?