- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Beta kac cıktıKanda baktırdım ben ama bilemedim bana 3 gün sonra kan testini tekrarla dedi ama regıl olmama 4 gün var regılımın geçmesini beklicem sonra kan testi yapıcam
Bilmiyorum sonucumu almadım sadece negatif dedi doktor virüsten dolayı almıyorlar içeriyeBeta kac cıktı
0-5 arası negatıf sayılıyor zAten oyle cıkmıstır senınkı deBilmiyorum sonucumu almadım sadece negatif dedi doktor virüsten dolayı almıyorlar içeriye
E nabız varsa ordan gorebılırsın sonucunuBilmiyorum sonucumu almadım sadece negatif dedi doktor virüsten dolayı almıyorlar içeriye
Yarın gidip isticem ama doktorum neden 3 gün sonra tekrarla dedi kiE nabız varsa ordan gorebılırsın sonucunu
Cnm ya bnde idrar yolarımı üşüttüm galiba nasıl yanıyo sirkeli su yaptım vala oturdum üstüne azda olsa sanki rahatladı neyapsam sence of yaa akıntım oluyorya oda beni mahvettiYarın gidip isticem ama doktorum neden 3 gün sonra tekrarla dedi ki
Cnm ya bnde idrar yolarımı üşüttüm galiba nasıl yanıyo sirkeli su yaptım vala oturdum üstüne azda olsa sanki rahatladı neyapsam sence of yaa akıntım oluyorya oda beni mahvettiE nabız varsa ordan gorebılırsın sonucunu
İstersen yarın bi de görün mantar olmadanCnm ya bnde idrar yolarımı üşüttüm galiba nasıl yanıyo sirkeli su yaptım vala oturdum üstüne azda olsa sanki rahatladı neyapsam sence of yaa akıntım oluyorya oda beni mahvetti
Persembe ya doktor randevum enfeksiyon olunca olmaz demiİstersen yarın bi de görün mantar olmadan
Enfeksiyon kapmışsın heöen olmaz ama tedbirli ol derim dr gittiğinde sorarsın iç çamaşırını ütüleyip giy temiz beyaz pamuklu bir bez koy önüne geçer hemen bol su içPersembe ya doktor randevum enfeksiyon olunca olmaz demi
Günde 3 lt içiyorum nerdeyse nasip olmayıncaEnfeksiyon kapmışsın heöen olmaz ama tedbirli ol derim dr gittiğinde sorarsın iç çamaşırını ütüleyip giy temiz beyaz pamuklu bir bez koy önüne geçer hemen bol su iç
Geç döllenme olmuş olabilir diye demiştir regl gecmeden bakmıyolar normLdr regl gecmesı lazımYarın gidip isticem ama doktorum neden 3 gün sonra tekrarla dedi ki
Doktora git istersen ya da gebelik suphen yoksa maydonoz suyu ic ama varsa icme düsüge sebep olur. Mantar olursa anlarsın beyaz peynır gibi akıntı gelir insallah azalır dene bakalım yeni mi. EvlisinCnm ya bnde idrar yolarımı üşüttüm galiba nasıl yanıyo sirkeli su yaptım vala oturdum üstüne azda olsa sanki rahatladı neyapsam sence of yaa akıntım oluyorya oda beni mahvetti
Ayyy inşallaahhhhhhh adetime 3 gün kaldı dua edin ne olurrrGeç döllenme olmuş olabilir diye demiştir regl gecmeden bakmıyolar normLdr regl gecmesı lazım
Regıla ne kadar vardı canımGünde 3 lt içiyorum nerdeyse nasip olmayınca
İnşşşşş inşşşşş cnm bacım etmezmiyizzzzzzAyyy inşallaahhhhhhh adetime 3 gün kaldı dua edin ne olurrr
Benim de 2 gün kaldı Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah vardır bebişlerAyyy inşallaahhhhhhh adetime 3 gün kaldı dua edin ne olurrr
Bu su davası ne yaa ben hic su icmedimRegıla ne kadar vardı canım
Su gibi akıntın var mı senin de ve bel agrısı kasık agrısıAyyy inşallaahhhhhhh adetime 3 gün kaldı dua edin ne olurrr
Bu su davası ne siyorum kızzz 3 litreİnşşşşş inşşşşş cnm bacım etmezmiyizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?