Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Benim de 2 gün kaldı Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah vardır bebişler Ama ben regl olcam cok belli suan bel agrısından duramıyorum
Olsun ya hayırlısı olsun hakımızda ama inşallah belini ağrıtan haylaz bir bebiştir

Su gibi akıntın var mı senin de ve bel agrısı kasık agrısı
Akıntım hiç yok arada kasık ağrısı bide bu gün çok eğildim evimi temizlerken belim ondan ağrıdı ama diyer şekil birşey yok

Akıntım hiç yok arada kasık ağrısı bide bu gün çok eğildim evimi temizlerken belim ondan ağrıdı ama diyer şekil birşey yok
Ben uyandım ayaga kalktım su gibi aktı. Sonra ic canasırımı degıstım biraz dolandım yine aktı. Az once tine geldi su gibi ama jel gibi dsğil kıvamı su bildiign

Ben uyandım ayaga kalktım su gibi aktı. Sonra ic canasırımı degıstım biraz dolandım yine aktı. Az once tine geldi su gibi ama jel gibi dsğil kıvamı su bildiign
Belkide belirtidir bebiş için

Kızlar sonucum 1<20 galiba değil mi yükselir mi sizce adetime daha 6 gün varken yaptırmıştım

Eklentiler

• 205EBB20-B414-419B-91DD-1E6482DC03C5.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlarrr neden yazmıyorsunuzzzzzzzz kimse yok muuu

Bende hep 1.20-1.40 cıkıyor ama yükselmiyor normal degerı öyle cıkıyor hep
Yaaa benim normalde böyle çıkmazdı ama bilemedim inşaallah yükselir ya iğnenin 15. Günü idrar testi yapsam olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…