Olsun ya hayırlısı olsun hakımızda ama inşallah belini ağrıtan haylaz bir bebiştirBenim de 2 gün kaldı Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah vardır bebişlerAma ben regl olcam cok belli suan bel agrısından duramıyorum
Akıntım hiç yok arada kasık ağrısı bide bu gün çok eğildim evimi temizlerken belim ondan ağrıdı ama diyer şekil birşey yokSu gibi akıntın var mı senin de ve bel agrısı kasık agrısı
güzel haberlerle dolar taşarızİnşşşşş inşşşşş cnm bacım etmezmiyizzzzzz
Yok canım umudum yok bel agrısı bile yapıyosa idrarda da cıkardı cınku :/Olsun ya hayırlısı olsun hakımızda ama inşallah belini ağrıtan haylaz bir bebiştir
Yok ya su etkilemiyor ki arkadaş dedi ya enfeksiyon enfeksiyon da idrarla dışarı atılır diye bol su iç dedimBu su davası ne yaa ben hic su icmedim
Ben uyandım ayaga kalktım su gibi aktı. Sonra ic canasırımı degıstım biraz dolandım yine aktı. Az once tine geldi su gibi ama jel gibi dsğil kıvamı su bildiignAkıntım hiç yok arada kasık ağrısı bide bu gün çok eğildim evimi temizlerken belim ondan ağrıdı ama diyer şekil birşey yok
Bekle ama progestan yanlış sonuç verebiliyormuş bekliyelim görelim inşallahYok canım umudum yok bel agrısı bile yapıyosa idrarda da cıkardı cınku :/
Ben doktora gittifimde bana bol su iç dedi de niye dedi bilmiyorum o yUzden sordum ama icmedim cok:/Yok ya su etkilemiyor ki arkadaş dedi ya enfeksiyon enfeksiyon da idrarla dışarı atılır diye bol su iç dedim
Hamılelık testınde yanlıs sonuc vermez ki yumurtlama testinde verir yanlıs sonucBekle ama progestan yanlış sonuç verebiliyormuş bekliyelim görelim inşallah
Belkide belirtidir bebiş içinBen uyandım ayaga kalktım su gibi aktı. Sonra ic canasırımı degıstım biraz dolandım yine aktı. Az once tine geldi su gibi ama jel gibi dsğil kıvamı su bildiign
Benım umudum hiiiç kalmadı hiç..Belkide belirtidir bebiş için
Cnm bnm inan bilmiyorumki yaptınmı test sonradan iğne vurulunca zaten yüksek çıkabiliyor değerler son 4 günü baz al demişti doktırumKızlarrr neden yazmıyorsunuzzzzzzzz kimse yok muuu
Yükselebilir Ama biraz bekle regl gecikirse tekrar yaptırKızlar sonucum 1<20 galiba değil mi yükselir mi sizce adetime daha 6 gün varken yaptırmıştım
Bende hep 1.20-1.40 cıkıyor ama yükselmiyor normal degerı öyle cıkıyor hepYükselebilir Ama biraz bekle regl gecikirse tekrar yaptır
Cnm ya kaç gün sonra yumurtaların gelişti bn oazartesi gittim 13 mm di ama halen ağrım yokYükselebilir Ama biraz bekle regl gecikirse tekrar yaptır
Benim 15 di 3 4 gün sonra 18/20/22 olmustuCnm ya kaç gün sonra yumurtaların gelişti bn oazartesi gittim 13 mm di ama halen ağrım yok
Pardon 20-22-24Benim 15 di 3 4 gün sonra 18/20/22 olmustu
Yaaa benim normalde böyle çıkmazdı ama bilemedim inşaallah yükselir ya iğnenin 15. Günü idrar testi yapsam olur mu acabaBende hep 1.20-1.40 cıkıyor ama yükselmiyor normal degerı öyle cıkıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?