Folikasit içiyorum zaten günlük birtane cnmGit canım kacırmazsın 3 gün kalıyormus sperm içerde zaten
İnofolik i sürekli
Benim ayın 13 perşembe günüm dr takip ederk yapmıştı zaten yumurtlama dönenmdi çatlatık 4 gün sık sık ilişki önermişti 11 gün oldu işte çatlatalıTm cnminş kaçırmamışızdır hayırlısı bakalım sen kaçıncı günü çatlattı hatırlıyonmu
İnşallah senin için en hayırlısı neyse o olurDün bitti bnm famera 5 günlük kulanım.. dua et yarın doktora gitcem
Benimde bu gun 11. Gün aramızda iki gün var senin yumurtalığın kaç mm olmuştu iğne olduğunda benim 20 mmSenin kacıncı günü oldu
Hayırlı aynen inş şans getirirsin bana bnde sana hayırlısıyla güzel haberler alırız bacımBenimde bu gun 11. Gün aramızda iki gün var senin yumurtalığın kaç mm olmuştu iğne olduğunda benim 20 mm
Neden sık ilişki dedi bana 1 var 1 yok dedi hepBenim ayın 13 perşembe günüm dr takip ederk yapmıştı zaten yumurtlama dönenmdi çatlatık 4 gün sık sık ilişki önermişti 11 gün oldu işte çatlatalı
Bana her akşam pazar gününe kadar ilişki dedi bilmiyorum kiNeden sık ilişki dedi bana 1 var 1 yok dedi hep
22-24Benimde bu gun 11. Gün aramızda iki gün var senin yumurtalığın kaç mm olmuştu iğne olduğunda benim 20 mm
Cokk tuhaf:/Bana her akşam pazar gününe kadar ilişki dedi bilmiyorum ki
İnşallah canım inşallaahhHayırlı aynen inş şans getirirsin bana bnde sana hayırlısıyla güzel haberler alırız bacım
İyiymiş bakalım hayırlısı neyse o olsun
Benim arkadaşıma da benim gibi demişti ve şuan ikizleri varCokk tuhaf:/
Darısı bizim başımıza bacım bnm yaaaaBenim arkadaşıma da benim gibi demişti ve şuan ikizleri var
Yok onun yumurtalıkları tembeldi ama aynı iğneyi vuruldu bi nevi aynıyızDarısı bizim başımıza bacım bnm yaaaa
odamı famera kulandı
İnşallah bacım inşallllaahhhYok onun yumurtalıkları tembeldi ama aynı iğneyi vuruldu bi nevi aynıyız
Ayy hadi inşşş bnmde yumurtslarım tembel malesefYok onun yumurtalıkları tembeldi ama aynı iğneyi vuruldu bi nevi aynıyız
Olsun en azından olmuş yine olur merak etme Allahım büyüktürAyy hadi inşşş bnmde yumurtslarım tembel malesefilaçla yumurtlsyabiliyorum ama gebelik olmadı olduğu zzmanda düşükle sonuçlandı kan pıhtılaşmadı var
Gittim bugün doktora cnm 13 mm persembe tekrar gel dedi şükür su toplanmamış zarda güzel dedi bol bol su iç dediİnşallah bacım inşallllaahhh
Haftaya kadar 20 22 mm yi bulur merak etmeGittim bugün doktora cnm 13 mm persembe tekrar gel dedi şükür su toplanmamış zarda güzel dedi bol bol su iç dedi
Persembe kontrol var arada ilişki olsun dedi duanda eksik etmeHaftaya kadar 20 22 mm yi bulur merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?