Off çok karışığımCnm bnm inan bilmiyorumki yaptınmı test sonradan iğne vurulunca zaten yüksek çıkabiliyor değerler son 4 günü baz al demişti doktırum
Elinde fazla varsa yap ama yoksa bekle biraz reglin gecsın telas yapma ben regl oldum bileYaaa benim normalde böyle çıkmazdı ama bilemedim inşaallah yükselir ya iğnenin 15. Günü idrar testi yapsam olur mu acaba
Yani adet bittikten 20 gün sonramı cnmPardon 20-22-24
Aa oldun mu olsun ya bişey olmazzElinde fazla varsa yap ama yoksa bekle biraz reglin gecsın telas yapma ben regl oldum bile
Bacım sen adetten kaçgün sonra yumurtladın hiç ağrım yok pazartesi 13 mlm diAa oldun mu olsun ya bişey olmazzAllahım hayırlısını versin bizlere BEN regılımı beklicem ya korkuyorum yapmaya
İğne vuruldumu sana?Bacım sen adetten kaçgün sonra yumurtladın hiç ağrım yok pazartesi 13 mlm di
Dur şimdi olmaz yumurtlamana daha varr galiba doktor seni çağricak ve o gün yumurtlama dönemin sonra iğneyi vurucak bende öyle olmuştuBacım sen adetten kaçgün sonra yumurtladın hiç ağrım yok pazartesi 13 mlm di
Merhaba canim. Ben de femara kullaniyorum bu ay 4cu ayim. Hersey yolunda ama malesef olmuyor. Ama femarayla ilk ay ikinci ay hamilelik elde eden cok var. Biri de benim ablam. Ilk ay olmazsa umutsuzluga dusme . Ikinci ay InsaAllah olur. Adet zamani gecmeden test yapib kendini yipratma zaten bu ilaclarla gunu gunune adet oluyor insanOff çok karışığım
Adetken femara kullandım 5 gün doktor femara bitince 3 gün sonra gel dsdi yani adetten 8 gün sonra 15 16 mm idi. Catlatma ignesini de 3 gün sonra yaptı yani adetten 11 gün sonra 20-22-24 olmustu ilaç ile biyüdü femara ileBacım sen adetten kaçgün sonra yumurtladın hiç ağrım yok pazartesi 13 mlm di
Evet ablam da mesela iğne kullanmadı bende femara ve iğne kullandı demek kiYa ben araştırmıştım sadece famerayla bile hamile kalan varmış
Yok ben adet olmadım mesela adet göremiyorsanız benim gibi hamile de değilseniz tarlusal veriyor adet oluyorsunuzMerhaba canim. Ben de femara kullaniyorum bu ay 4cu ayim. Hersey yolunda ama malesef olmuyor. Ama femarayla ilk ay ikinci ay hamilelik elde eden cok var. Biri de benim ablam. Ilk ay olmazsa umutsuzluga dusme . Ikinci ay InsaAllah olur. Adet zamani gecmeden test yapib kendini yipratma zaten bu ilaclarla gunu gunune adet oluyor insan
Yok ya olmadıMerhaba canim. Ben de femara kullaniyorum bu ay 4cu ayim. Hersey yolunda ama malesef olmuyor. Ama femarayla ilk ay ikinci ay hamilelik elde eden cok var. Biri de benim ablam. Ilk ay olmazsa umutsuzluga dusme . Ikinci ay InsaAllah olur. Adet zamani gecmeden test yapib kendini yipratma zaten bu ilaclarla gunu gunune adet oluyor insan
Bilmiyorum olabilirde 20 mm çatlatık ama olmadı yine galiba hiç olmicakEvet ablam da mesela iğne kullanmadı bende femara ve iğne kullandı demek ki
Çatlama da sorun var sizin de
Peki sen çatlama iğnesidr vurulmuşmuydun canımMerhaba canim. Ben de femara kullaniyorum bu ay 4cu ayim. Hersey yolunda ama malesef olmuyor. Ama femarayla ilk ay ikinci ay hamilelik elde eden cok var. Biri de benim ablam. Ilk ay olmazsa umutsuzluga dusme . Ikinci ay InsaAllah olur. Adet zamani gecmeden test yapib kendini yipratma zaten bu ilaclarla gunu gunune adet oluyor insan
20 mm gayet güzel üzülme ben hemen hamile kaldım erken doğumla çocuğumu kaybettim herseyin hayırlısını isteBilmiyorum olabilirde 20 mm çatlatık ama olmadı yine galiba hiç olmicak
Doğru söylüyorsun ama ne bilim ister istemez çok üzülüyorum20 mm gayet güzel üzülme ben hemen hamile kaldım erken doğumla çocuğumu kaybettim herseyin hayırlısını iste
Bugün gittim sanki sol tarafımdaki yumurta büyümüş sadece mm sormadım ya catlama kıvamına gelmiş dedi bugün iğne yapılcak yarın ilikşi bir gün yapıp birgün dinlenceğizAdetken femara kullandım 5 gün doktor femara bitince 3 gün sonra gel dsdi yani adetten 8 gün sonra 15 16 mm idi. Catlatma ignesini de 3 gün sonra yaptı yani adetten 11 gün sonra 20-22-24 olmustu ilaç ile biyüdü femara ile
Bugün gittim sanki sol tarafımdaki yumurta büyümüş sadece mm sormadım ya catlama kıvamına gelmiş dedi bugün iğne yapılcak yarın ilikşi bir gün yapıp birgün dinlenceğizBilmiyorum olabilirde 20 mm çatlatık ama olmadı yine galiba hiç olmicak
Üzülme diğer aya inşşş pes etmek yokYok ya olmadıçok az kan geldi başlar bu gün iki gün erken oldum
Hayırlısı olur inşallah canımBugün gittim sanki sol tarafımdaki yumurta büyümüş sadece mm sormadım ya catlama kıvamına gelmiş dedi bugün iğne yapılcak yarın ilikşi bir gün yapıp birgün dinlenceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?