Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Elinde fazla varsa yap ama yoksa bekle biraz reglin gecsın telas yapma ben regl oldum bile
Aa oldun mu olsun ya bişey olmazzAllahım hayırlısını versin bizlere BEN regılımı beklicem ya korkuyorum yapmaya

Bacım sen adetten kaçgün sonra yumurtladın hiç ağrım yok pazartesi 13 mlm di
Dur şimdi olmaz yumurtlamana daha varr galiba doktor seni çağricak ve o gün yumurtlama dönemin sonra iğneyi vurucak bende öyle olmuştu

Off çok karışığım
Merhaba canim. Ben de femara kullaniyorum bu ay 4cu ayim. Hersey yolunda ama malesef olmuyor. Ama femarayla ilk ay ikinci ay hamilelik elde eden cok var. Biri de benim ablam. Ilk ay olmazsa umutsuzluga dusme . Ikinci ay InsaAllah olur. Adet zamani gecmeden test yapib kendini yipratma zaten bu ilaclarla gunu gunune adet oluyor insan

Bacım sen adetten kaçgün sonra yumurtladın hiç ağrım yok pazartesi 13 mlm di
Adetken femara kullandım 5 gün doktor femara bitince 3 gün sonra gel dsdi yani adetten 8 gün sonra 15 16 mm idi. Catlatma ignesini de 3 gün sonra yaptı yani adetten 11 gün sonra 20-22-24 olmustu ilaç ile biyüdü femara ile

Yok ben adet olmadım mesela adet göremiyorsanız benim gibi hamile de değilseniz tarlusal veriyor adet oluyorsunuz

Yok ya olmadı çok az kan geldi başlar bu gün iki gün erken oldum

Evet ablam da mesela iğne kullanmadı bende femara ve iğne kullandı demek ki
Çatlama da sorun var sizin de
Bilmiyorum olabilirde 20 mm çatlatık ama olmadı yine galiba hiç olmicak

Peki sen çatlama iğnesidr vurulmuşmuydun canım ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBEĞİNİ

20 mm gayet güzel üzülme ben hemen hamile kaldım erken doğumla çocuğumu kaybettim herseyin hayırlısını iste
Doğru söylüyorsun ama ne bilim ister istemez çok üzülüyorum Allahım sabır bersin sana

Bugün gittim sanki sol tarafımdaki yumurta büyümüş sadece mm sormadım ya catlama kıvamına gelmiş dedi bugün iğne yapılcak yarın ilikşi bir gün yapıp birgün dinlenceğiz

Bugün gittim sanki sol tarafımdaki yumurta büyümüş sadece mm sormadım ya catlama kıvamına gelmiş dedi bugün iğne yapılcak yarın ilikşi bir gün yapıp birgün dinlenceğiz
Hayırlısı olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…