Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Üzülme diğer aya inşşş pes etmek yok
Bilmiyorum ama artık gitmeyi düşünmüyorum sıkıldım 3 yıldır denemediğim şey kalmadı kürler macunlar otlar doktorlar dualar ne ararsan yaptım ama akışına bırakıcam artık çok yoruldum galiba

Üzülme bebeğim boşver bugün bnde catlatma vurulcm doktor çatlama kıvamına gelmiş dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi bilmiyorum bnmde kaç yıl oldu hayırlısı artık nediyeyim

Ben de 1 gün erken oldum canım üzülme vardır bir hayır ben oluruna bırakıyorum artık bakalım yarın fidicem insallah kist mist olusmamıstır

Yok ben adet olmadım mesela adet göremiyorsanız benim gibi hamile de değilseniz tarlusal veriyor adet oluyorsunuz
Biliyorum canim tarlusal dufaston cok kullandim. Ama femara kullamdigim aylarda 3 aydir gunu gunune adet oluyorum. Yumurtlams oluyor diye. Senin kac gun gecti? Yumurtlama olmadimi sende acaba?

Ben de 1 gün erken oldum canım üzülme vardır bir hayır ben oluruna bırakıyorum artık bakalım yarın fidicem insallah kist mist olusmamıstır
Bende oldum dr yazdım gel derde giderim ama bende akılına bırakıcam artık uğraşmicam

Üzülme bebeğim boşver bugün bnde catlatma vurulcm doktor çatlama kıvamına gelmiş dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi bilmiyorum bnmde kaç yıl oldu hayırlısı artık nediyeyim
Öyle ya Allahtan gelen birşey kaç mm yumurtan canım

Biliyorum canim tarlusal dufaston cok kullandim. Ama femara kullamdigim aylarda 3 aydir gunu gunune adet oluyorum. Yumurtlams oluyor diye. Senin kac gun gecti? Yumurtlama olmadimi sende acaba?
Ben ilaçsız adet göremiyorum zaten ilk ay kullandım hamile kalmadım ikinci ay kaldım yumurtalarım vardı 18 mm kaldım ama KESK’e kalmasaydım beş aya yakım oldu erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden hayırlısı herseyin

Aynen hayırlısı ya

Peki femara kullandiginiz ay zamaninda adet oldunuz mu?

Başınız saolsun bende 36 haftalık kaybettim bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…