Bilmiyorum ama artık gitmeyi düşünmüyorum sıkıldım 3 yıldır denemediğim şey kalmadı kürler macunlar otlar doktorlar dualar ne ararsan yaptım ama akışına bırakıcam artık çok yoruldum galibaÜzülme diğer aya inşşş pes etmek yok
Üzülme bebeğim boşver bugün bnde catlatma vurulcm doktor çatlama kıvamına gelmiş dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi bilmiyorum bnmde kaç yıl oldu hayırlısı artık nediyeyimBilmiyorum ama artık gitmeyi düşünmüyorum sıkıldım 3 yıldır denemediğim şey kalmadı kürler macunlar otlar doktorlar dualar ne ararsan yaptım ama akışına bırakıcam artık çok yoruldum galiba
Evet biz de öyle yaptık artı olarak progestam verdiBugün gittim sanki sol tarafımdaki yumurta büyümüş sadece mm sormadım ya catlama kıvamına gelmiş dedi bugün iğne yapılcak yarın ilikşi bir gün yapıp birgün dinlenceğiz
Ben de 1 gün erken oldum canım üzülme vardır bir hayır ben oluruna bırakıyorum artık bakalım yarın fidicem insallah kist mist olusmamıstırBilmiyorum ama artık gitmeyi düşünmüyorum sıkıldım 3 yıldır denemediğim şey kalmadı kürler macunlar otlar doktorlar dualar ne ararsan yaptım ama akışına bırakıcam artık çok yoruldum galiba
Yok progestan vermedi bana sen neyaptın adetine ksç gün varEvet biz de öyle yaptık artı olarak progestam verdi
Ben bugun adet oldumYok progestan vermedi bana sen neyaptın adetine ksç gün var
Biliyorum canim tarlusal dufaston cok kullandim. Ama femara kullamdigim aylarda 3 aydir gunu gunune adet oluyorum. Yumurtlams oluyor diye. Senin kac gun gecti? Yumurtlama olmadimi sende acaba?Yok ben adet olmadım mesela adet göremiyorsanız benim gibi hamile de değilseniz tarlusal veriyor adet oluyorsunuz
Ben igne vurulmadim. Ocakda bir kere ohss oldum öluyodum o yuzdem ilk ay kendimiz ignesiz denedik. Kendiliginden catladi o yuzden ihtiyac gormedikPeki sen çatlama iğnesidr vurulmuşmuydun canım ☺ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBEĞİNİ
Bende oldum dr yazdım gel derde giderim ama bende akılına bırakıcam artık uğraşmicamBen de 1 gün erken oldum canım üzülme vardır bir hayır ben oluruna bırakıyorum artık bakalım yarın fidicem insallah kist mist olusmamıstır
Öyle ya Allahtan gelen birşey kaç mm yumurtan canımÜzülme bebeğim boşver bugün bnde catlatma vurulcm doktor çatlama kıvamına gelmiş dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi bilmiyorum bnmde kaç yıl oldu hayırlısı artık nediyeyim
Hayırlısı pes etmek yok cnmBen bugun adet oldum
Ohss neBen igne vurulmadim. Ocakda bir kere ohss oldum öluyodum o yuzdem ilk ay kendimiz ignesiz denedik. Kendiliginden catladi o yuzden ihtiyac gormedik
Ben ilaçsız adet göremiyorum zaten ilk ay kullandım hamile kalmadım ikinci ay kaldım yumurtalarım vardı 18 mm kaldım ama KESK’e kalmasaydım beş aya yakım oldu erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden hayırlısı herseyinBiliyorum canim tarlusal dufaston cok kullandim. Ama femara kullamdigim aylarda 3 aydir gunu gunune adet oluyorum. Yumurtlams oluyor diye. Senin kac gun gecti? Yumurtlama olmadimi sende acaba?
Aynen hayırlısı yaBen ilaçsız adet göremiyorum zaten ilk ay kullandım hamile kalmadım ikinci ay kaldım yumurtalarım vardı 18 mm kaldım ama KESK’e kalmasaydım beş aya yakım oldu erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden hayırlısı herseyin
Ovaryan hiperstimule sendromu. Yani folikuller asiri buyuyor ve karin bisluguna sivi birike biliyor. Hayat icin tehlikelo bir durumOhss ne
Peki femara kullandiginiz ay zamaninda adet oldunuz mu?Ben ilaçsız adet göremiyorum zaten ilk ay kullandım hamile kalmadım ikinci ay kaldım yumurtalarım vardı 18 mm kaldım ama KESK’e kalmasaydım beş aya yakım oldu erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden hayırlısı herseyin
Olmadım hayırPeki femara kullandiginiz ay zamaninda adet oldunuz mu?
İlaçla alakası var mı kiPeki femara kullandiginiz ay zamaninda adet oldunuz mu?
Ayy bende de karın boslugumda sıvı var gibi hissettim dokununca agrıyodu ve agrı kesici ictim benOvaryan hiperstimule sendromu. Yani folikuller asiri buyuyor ve karin bisluguna sivi birike biliyor. Hayat icin tehlikelo bir durum
Başınız saolsun bende 36 haftalık kaybettim bebeğimiBen ilaçsız adet göremiyorum zaten ilk ay kullandım hamile kalmadım ikinci ay kaldım yumurtalarım vardı 18 mm kaldım ama KESK’e kalmasaydım beş aya yakım oldu erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden hayırlısı herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?