Kaç mm oldu cnm yumurtaların ben bugün çatlatma vurcam bn ayın 18 inde başladım işte bugün iğne yapılckKızlar birşey sorabilirmiyim doktor femara bitiminden kaç gün sonra çatlatma iğnesi vuruyor benim pazartesi bitti cuma iğne için çağırdı
Doktora cuma günü gidicem canım İnşallah benimkilerde istenilen seviyeye gelmiştir..inşallah Sonunda güzel Haberleri alırız canımKaç mm oldu cnm yumurtaların ben bugün çatlatma vurcam bn ayın 18 inde başladım işte bugün iğne yapılck
Doktor dediki çatlama kıvamında dedi
kuzum bende senin gibi oldum 3 gün sonra dayanamadım doktorumu aradım adetime 1 hafta var dedim. munorol şase var onu güvenle kullanabilirsin sakın başka kullanma dedi. gece yatmadan 1 bardak suya karıştırıp içtim sabaha geçmişti. çok şükür içeli 2 gün oldu hiç şikayetim kalmadı.Cnm ya bnde idrar yolarımı üşüttüm galiba nasıl yanıyo sirkeli su yaptım vala oturdum üstüne azda olsa sanki rahatladı neyapsam sence of yaa akıntım oluyorya oda beni mahvetti
Adetinin kacinci gunu? Yok ya bisey olmaz. Buyuk ihtimal baska birseyAyy bende de karın boslugumda sıvı var gibi hissettim dokununca agrıyodu ve agrı kesici ictim benbişey olur mu simdi
Ben 3 aydir 29 gunde bir adet oluyorum. Ilacsiz olmazdim. Femarayi sadece adetin 3-8 gunleri arasinda kullandim. Yumurtlama galiba zamanjnda oldu o yuzden ama hamilelik olmuyorİlaçla alakası var mı ki
Evet dogru cagırmış 3 gun sonra gıdılıyorKızlar birşey sorabilirmiyim doktor femara bitiminden kaç gün sonra çatlatma iğnesi vuruyor benim pazartesi bitti cuma iğne için çağırdı
Bugun ilk gunuAdetinin kacinci gunu? Yok ya bisey olmaz. Buyuk ihtimal baska birsey
Hmmm ben de 28-29 günde adet oluyorum ama hep düzenli benim ama evlendikten sonra 1 kere sadece 10 gün gecikti onun dısında günü gününe olurum. Ama bende de 1 yıl oldu hala hamile kalamadımBen 3 aydir 29 gunde bir adet oluyorum. Ilacsiz olmazdim. Femarayi sadece adetin 3-8 gunleri arasinda kullandim. Yumurtlama galiba zamanjnda oldu o yuzden ama hamilelik olmuyor
Tuplere bakildi mi? Sperm degerlerine bakildi mi?Hmmm ben de 28-29 günde adet oluyorum ama hep düzenli benim ama evlendikten sonra 1 kere sadece 10 gün gecikti onun dısında günü gününe olurum. Ama bende de 1 yıl oldu hala hamile kalamadım
Canım peki yumurtlama olup Kendiliğinden çatladıysa ne olcak ben bu ay takip edemedim ov testi ileEvet dogru cagırmış 3 gun sonra gıdılıyor
İnşşşş canım yaaaaDoktora cuma günü gidicem canım İnşallah benimkilerde istenilen seviyeye gelmiştir..inşallah Sonunda güzel Haberleri alırız canım
Hayır bakılmadı bu ay tutmazsa bakalım dedi ama tutmadı. Yine de bu ay yaptıramıcam kasım ayında yaptırmayı dusunuyorumTuplere bakildi mi? Sperm degerlerine bakildi mi?
Bende ovulasyonla takip etmedim doktor gorur catlayıp catlamadıhını cunku cagırıyor ilk ultrasonla bakıyo sonra ıgneyi taptırıyo hatta saat veriyo saat kacta vurulacagınıCanım peki yumurtlama olup Kendiliğinden çatladıysa ne olcak ben bu ay takip edemedim ov testi ile
Öyle mi sizin de basınız sağolsun sebebi belli mi haftanız da ileri çok üzüldümBaşınız saolsun bende 36 haftalık kaybettim bebeğimi
İğnedenKızlar çatlatma iğnesi yaptık dün gece bugün yumurtlama testi yaptım çift çizgi iğneden dolayımı yoksa çatlama olduğu içinmi
Anladım cnm yumurtam 19 mm miş iki adetmişİğneden
Allah razı olsun canım Birgün kalbi Durdu sebebini bulamadılar olabiliyormuş böyle ani bebek ölümü diye geçiyorÖyle mi sizin de basınız sağolsun sebebi belli mi haftanız da ileri çok üzüldüm
İnşallah tutar canım benim yumurtalr catlamamiş kiste dönüşmüşAnladım cnm yumurtam 19 mm miş iki adetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?