Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Bnde akıntı yokya niye anlamadım cnm ya
Du bakalim panik yok netice onemli,biz okuyup okuyup cok kurcalios o da iyi degil ,neticeye bakalim diger ayrintilar fasa fiso..herkeste ayni olmuyordur belki ,bende de agri falan yok dipcik gibiyim,benim 30 saat anca oldu bakcaz artik

Sadece femara mi kullanıyorsun canım doktor bana da femara verdi yanında gonal f de verdi

Evde havuç varsa 4-5 tane kaynat iç 1 bardak
Günaydın mutlu pazarlar olsunAllahim ne geceydi ya 3te bi uyandim 8e kadar uyku namina bisi yok.agrim oldu ama cok fazla dayanilmicak bi agri degil de ,çişini tuttugunda kasiklarin agrir ya aynen oyle,uyutmadi,neyse sonu iyi olsun da gerisi muhim degilbugun de evlilik yildonumumuz,hem de sigarayi birakmamin yıldönümü, hem de zafer bayrami..kutlamalar baslasin madem

İnş evladını kucağına alcağın sene olur inşşşş mutlu olunninşş
Birsey söylüyeyimmi bizimde 25 iydi
Rabbim hayırlısıyla evlat versin

Sadece femara mi kullanıyorsun canım doktor bana da femara verdi yanında gonal f de verdi
YOk famera bide progestan 100 ml vermişti ama olmad çatşma iğnesi yapılmıştı tutmadı bu ay da girmedim dra kürfalan uygulamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…