Bnde akıntı yokya niye anlamadım cnm yaBiraz belim agriyor ama igneden once de agriyordu,onun harici birsey yok ama akintim basladi lastik gibi
Senin yumurtan kaç mm di kaç taneydi cnmBiraz belim agriyor ama igneden once de agriyordu,onun harici birsey yok ama akintim basladi lastik gibi
2 tane sanirim ama mm bilmiyorum dr istediğimiz kivama gelmis hemen ignemizi yapalim deyince sormadim,benim ilk cunku aklima bile gelmediSenin yumurtan kaç mm di kaç taneydi cnm
Du bakalim panik yok netice onemli,biz okuyup okuyup cok kurcalios o da iyi degil ,neticeye bakalim diger ayrintilar fasa fiso..herkeste ayni olmuyordur belki ,bende de agri falan yok dipcik gibiyim,benim 30 saat anca oldu bakcaz artikBnde akıntı yokya niye anlamadım cnm ya
Ay etmem mi canim,steyen nerde varsa rabbim hayirli olacaksa tabii, tez zamanda kavustursun, bugunumuze şükür, Allah bir yoluna koymustur az sabirİnş cnm kardeşim duanda eksik etme
Aynı ben sonradan aradım2 tane sanirim ama mm bilmiyorum dr istediğimiz kivama gelmis hemen ignemizi yapalim deyince sormadim,benim ilk cunku aklima bile gelmedi
Aramam lazim mi acaba benim deAynı ben sonradan aradım
Bilmem sor için rahat edecekse bnceAramam lazim mi acaba benim debilemedim simdi
Bazılarında ağrı olmuyo bndede yoktu 36 saat doldurunca başladı sızı ağrı baskı1 saat sonra 36 saat olacak igne vurulali agrim sizim yok dipcik gibiyim nornal mi bu acaba
Allah allahBazılarında ağrı olmuyo bndede yoktu 36 saat doldurunca başladı sızı ağrı baskı
Bazıları ağrısı olmamış hamile kalmış
Sadece femara mi kullanıyorsun canım doktor bana da femara verdi yanında gonal f de verdiKızlar benim 3 yıldır çocuğum olmuyor mallesef bundan 11 ay önce iki aylık bebeğim karnımda öldü kendiliğinden düştü bekledik ama olmadı dr gittim bende de eşimde de sorun yok bu arada dr gittim geçen hafta Çarşamba günü altan muayne etti adetlerine yakın tekrar gel dedi bende tekrar gittim bana famera 2,5 verdi adetinin 3. Günü kullan 5 gün olunca bitir dedi toplam 5 gün kullandım ve konturole gittim sadece hsg hormn eşimin sperm tahlil sonuçlarıma baktı (sonuçları önceden yaptırmıştım 1 yıl önce)sonra ayın 13 de gel dedi muayne edicem dedi tabi artık famerayı kullanma bana gelene kadar dedi ayın 13 de yumurtlama dönemim sizce iğne mi verir yada direk hamilelik olur mu aklım çok karışıkk
Evde havuç varsa 4-5 tane kaynat iç 1 bardakBelimdeki karnımdaki agridan uyuyamiyorum36 saat bitti basladi
Günaydın mutlu pazarlar olsunEvde havuç varsa 4-5 tane kaynat iç 1 bardak
Suyunu sıksam olur mu?bi de ne ise yario bu?cok tesekkurler tavsiyen icinEvde havuç varsa 4-5 tane kaynat iç 1 bardak
Cnm bak internetten yumurtanın çatlaması için sıkadabilirsin kaynattım bnSuyunu sıksam olur mu?bi de ne ise yario bu?cok tesekkurler tavsiyen icin
İnş evladını kucağına alcağın sene olur inşşşş mutlu olunninşşGünaydın mutlu pazarlar olsunAllahim ne geceydi ya 3te bi uyandim 8e kadar uyku namina bisi yok.agrim oldu ama cok fazla dayanilmicak bi agri degil de ,çişini tuttugunda kasiklarin agrir ya aynen oyle,uyutmadi,neyse sonu iyi olsun da gerisi muhim degil bugun de evlilik yildonumumuz,hem de sigarayi birakmamin yıldönümü, hem de zafer bayrami..kutlamalar baslasin madem
Bnm ağrım bitti şuan sadece ateş basıyoSuyunu sıksam olur mu?bi de ne ise yario bu?cok tesekkurler tavsiyen icin
YOk famera bide progestan 100 ml vermişti ama olmad çatşma iğnesi yapılmıştı tutmadı bu ay da girmedim dra kürfalan uygulamayı düşünüyorumSadece femara mi kullanıyorsun canım doktor bana da femara verdi yanında gonal f de verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?