Amin canim Allah razi olsun..Sizin de nice saglikli mutlu yillariniz olsunİnş evladını kucağına alcağın sene olur inşşşş mutlu olunninşş
Birsey söylüyeyimmi bizimde 25 iydi
Rabbim hayırlısıyla evlat versin
Bacım ya senin ağrın iğneden sonra oldumu ve akkıntı neler yaşadınYOk famera bide progestan 100 ml vermişti ama olmad çatşma iğnesi yapılmıştı tutmadı bu ay da girmedim dra kürfalan uygulamayı düşünüyorum
Cnm ağrın azaldımı neler yaşadın akıntı vsAmin canim Allah razi olsun..Sizin de nice saglikli mutlu yillariniz olsunseneye bebekle kutlayin insallah
Agrim azaldi baya hatta su anda yok..akinti da arada lastik gibi sulu degil ,normal mi bilmiyorumCnm ağrın azaldımı neler yaşadın akıntı vs
Artık hayırlısı cnm bnm inşş duam senleAgrim azaldi baya hatta su anda yok..akinti da arada lastik gibi sulu degil ,normal mi bilmiyorum
Sagol canim benimki de seninle..Rabbim hayirlisini versin cümlemizeArtık hayırlısı cnm bnm inşş duam senle
Tm cnm aynen bnde test yapmıycm çokta umutlu değilim zaten çünkü bu yüzde 10 şans oluyo...hayırlısı artık bacım rabbim hayırlısını versinSagol canim benimki de seninle..Rabbim hayirlisini versin cümlemizeben 12 eylulde test yapcam o zamana kadar bisi yapmicam.cunku onceden pozitif olup sonradan negatif olabiliyormus uzulmek istemiyorum.dr "15 gun sonra test yap negatif cikarsa reglin 2.gunu yine gel" dedi.Bakalim simdi bekleme zamanı, sen de haberdar et beni olur mu?❤
Hiç olmadı arada kasıklarım ağrıyordu akıntı falan da yoktuBacım ya senin ağrın iğneden sonra oldumu ve akkıntı neler yaşadın
Anladım cnm bnm artık hayırlısı herkesin bünyesi farklı demekkiHiç olmadı arada kasıklarım ağrıyordu akıntı falan da yoktu
Bacı ya kasığında batma vs oldumu hiç adet gününe kadar tam neydi iğneden sonra yaşadıklarınHiç olmadı arada kasıklarım ağrıyordu akıntı falan da yoktu
Bacı ya kasığında batma vs oldumu hiç adet gününe kadar tam neydi iğneden sonra yaşadıklarınYapıldı ama catlamamıs dıyo ne biliym::
Benim kasiklar biraz agrio cok az ama,baska da bisey yok,hayırdır insallah ,iyi biseydir herhalde bak bakalim netten filan...ben de merak ettim simdi❤Kızlarya akıntım ve ateşim hiç dinmedi bnmgibi olan varmı
Artık bekliycm cnm yaaa çok addepte olmak istemiyorum daha 5.gün normal bnce blirtilerBenim kasiklar biraz agrio cok az ama,baska da bisey yok,hayırdır insallah ,iyi biseydir herhalde bak bakalim netten filan...ben de merak ettim simdi❤
Cnm sende nasıl dedi doktor bir gün ilişki birgün dinlenme dediBenim kasiklar biraz agrio cok az ama,baska da bisey yok,hayırdır insallah ,iyi biseydir herhalde bak bakalim netten filan...ben de merak ettim simdi❤
Bize gunde bir defa dediCnm sende nasıl dedi doktor bir gün ilişki birgün dinlenme dedi
Artık nasip yaaa inşş güzl haberler alırız eşime doğumgününde hediye olarak test sonucu vermek isterdimBize gunde bir defa dedi
Persembe olmustu degil mi senin igne?Artık bekliycm cnm yaaa çok addepte olmak istemiyorum daha 5.gün normal bnce blirtiler
Ayın 27 siydiPersembe olmustu degil mi senin igne?
Ay ayni fikirdeymisiz benim esimin dogumgunu 37 eylulArtık nasip yaaa inşş güzl haberler alırız eşime doğumgününde hediye olarak test sonucu vermek isterdimhayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?