Ayyy inşşş o hediyeyi vermeyi nasip eder rabbimAy ayni fikirdeymisiz benim esimin dogumgunu 37 eylul
Amin insallah❤❤Ayyy inşşş o hediyeyi vermeyi nasip eder rabbim
Haydi inş cnm bnmm eşimin doğum günü 10 eylül
Benim de 28inde oglen 1 gibiAyın 27 siydi
Aramızda birgün var arayıp sordunmu doktoru mmBenim de 28inde oglen 1 gibi
Deme öyle, hayirlisi Allahtan de, Allaha havale et..olsa da olmasa da hayir bil. Valla bana tup bebek doktoru sizden bi halt olmaz demeye getirdi 1 sene once ,o zamana kadar tarih kovalardim azcik gecikse test yapardım baya takmistim yani,adam oyle deyince uzuldum kabullendim saldim hayirlisi dedim hic umursamadim ,bak yeminle ustunden 1.5 ay gecmedi hamile kaldim sonra kalbi durdu gerci ama emin ol ki her sey kafada bitio,ustune dustukce olmuo, gönlünü ferah tut..hersey guzel olur Allahin izniyleHaydi inş cnm bnmm eşimin doğum günü 10 eylül
Ama ımudum pek yok be kuzum
Aramızda birgün var arayıp sordunmu doktoru mm
Valla sormadim cunku adamin söylediğinin aksine bisi yasamadim zaten cok bisi soylemedi,bakti yumurta kivama gelmis dedi,igneyi yapti gunde bi kere birlikte olun 4 gun boyunca dedi,15 gun sonra regl olursan 2.gunu gel dedi olmazsan test yap ilaclara devam et, gecmis olsun dedi bitti gitti yallah.
Aynı bnm gibi biliyonmu iki gebelik yaşadım hep düşükle sonuçlandı morelim bozuluyo o heyecanı rabbim yaşatsın inşDeme öyle, hayirlisi Allahtan de, Allaha havale et..olsa da olmasa da hayir bil. Valla bana tup bebek doktoru sizden bi halt olmaz demeye getirdi 1 sene once ,o zamana kadar tarih kovalardim azcik gecikse test yapardım baya takmistim yani,adam oyle deyince uzuldum kabullendim saldim hayirlisi dedim hic umursamadim ,bak yeminle ustunden 1.5 ay gecmedi hamile kaldim sonra kalbi durdu gerci ama emin ol ki her sey kafada bitio,ustune dustukce olmuo, gönlünü ferah tut..hersey guzel olur Allahin izniyle
Evet batma kasıklarımda agrı ve gaz sıkayetı olduBacı ya kasığında batma vs oldumu hiç adet gününe kadar tam neydi iğneden sonra yaşadıkların
Bndede sağ taraf batıyo ve ağrıyo nefes alıp verirkn ve akıntım var galiba tutmadı umudum hiç bacım yaaaEvet batma kasıklarımda agrı ve gaz sıkayetı oldu
Neden oyle diosun arkadasim ya,bak belirtilerin hepsi guzel yönde. Nerden bilion tutmadigini kac gun oldu ki daha? bak ilactan igneden degil yaptigin stresten tutmicak valla tutmazsa seninki,pozitif düşün,dusunsene bi ya tuttuysaBndede sağ taraf batıyo ve ağrıyo nefes alıp verirkn ve akıntım var galiba tutmadı umudum hiç bacım yaaa
Hayırlısı olur inşş bnmde 10 gün var hayırlısı ovilasyon testi yaptınmı hiç bnm halen pozitif acaba nezaman negatife dönüşüyoNeden oyle diosun arkadasim ya,bak belirtilerin hepsi guzel yönde. Nerden bilion tutmadigini kac gun oldu ki daha? bak ilactan igneden degil yaptigin stresten tutmicak valla tutmazsa seninki,pozitif düşün,dusunsene bi ya tuttuysazehir etme kendine bu guzel bekleyisi, unutma bi ölüme care yok..
Bu arada benim ben de mide bulantisi var kahvaltıdan beri icim bayilio sanki,ama hayra ya da şerre yormuyorum cok erken çünkü dahaaa 11 gun var teste
Yapmadim hic kurcalamadim cunku kurcaladıkça paranoyak oluyor insan,seninki pozitifse aynen çalışmalara devam doktorun dedigi sekilde.kafani rahatlat,kendini cok dinleme,10 gun sonra belli olacak zaten,stres yaparak ihtimalini düşürme, her sey guzel olacak bu sefer olmazsa oteki sefer..icini rahat tut lutfen,stres bu isin katili..Hayırlısı olur inşş bnmde 10 gün var hayırlısı ovilasyon testi yaptınmı hiç bnm halen pozitif acaba nezaman negatife dönüşüyo
Evet bende de cok akıntı oldu. Üzme kendini canım daha regl olmadın umudunu yitirme. Biz cocuk düsünmeyi bıraktok artık tedaviye gitmicem. Olursa olur olmazsa kısmet bıraktık cnmBndede sağ taraf batıyo ve ağrıyo nefes alıp verirkn ve akıntım var galiba tutmadı umudum hiç bacım yaaa
Hsg cektirdinmi baktırdınmı bacım sen ve eşinEvet bende de cok akıntı oldu. Üzme kendini canım daha regl olmadın umudunu yitirme. Biz cocuk düsünmeyi bıraktok artık tedaviye gitmicem. Olursa olur olmazsa kısmet bıraktık cnm
Kafadan atin vallahi 3 aya kalmaz hamile kalırsınız onlarca tecrubeyle sabit..hayirlisi olsunEvet bende de cok akıntı oldu. Üzme kendini canım daha regl olmadın umudunu yitirme. Biz cocuk düsünmeyi bıraktok artık tedaviye gitmicem. Olursa olur olmazsa kısmet bıraktık cnm
İnan rabbim nasip ederse birtaneyle olur bnm 2 tane 19 mm onda bile pek umutlu değilim rabbime sığındık artıkkMerhaba kızlar bende cuma günü kontrole gittim çatlatma iğnemi oldum birtane yumurtam büyümüş 24 mm birtaneylede zor sanırım olması
Ayni durumdayizMerhaba kızlar bende cuma günü kontrole gittim çatlatma iğnemi oldum birtane yumurtam büyümüş 24 mm birtaneylede zor sanırım olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?