İnşallah canım inşallahhhhMerhabalar,oncelikle allah hepimizin gonlunun muradini versin.Daha once iki kez düsuk yaptim.ilkinden bir sure sonra tup bebek icin dra gittik, cok umutsuz konustu ihtimal yok gibi bisey, paranizi bosa harcamayin demeye getirdi,cok uzuldum agladim ama alismaya da calistim bu duruma,netice de hersey allahtan,vardir bir hayir dedik.1.5 ay sonra kendiliginden hamile kaldim,(bu is biraz da kafaya takmamakla oluyor sanirim,cunku ondan once harcadigim gebelik testi sayisini inanin ben de bilmiyorum,tup bebek dru oyle deyince koyverdim ben de) o bebegimin de 9 haftalikken kalbi durdu,sonra corona filan derken saldim gitti.bi dr buldum ayin 19unda reglimin 2.gunu gittim famera ,peak,black maccaya baslatti bugun de gittik yumurta istedigimiz kivama gelmis dedi ama sormadim kac mm diye.cmt pazar pazartesi gunde 1 kere iliski onerdi.bunu deneyelim olmazsa prp yapalim,o da tutmazsa o zaman tup bebek yapalim acele etmeyelim em bu arada yumurtamizi kuvvetlendirelim dedi,bakalim hayirlisi Allahtan,verse de vermese de vardir bir hayir ama Allah da gönlümü biliyor ,cok istiyorum.Su mubarek gunde hepimizin gonlunden geceni versin Rabbim,hepinizi opuyorum
Hadi bakalim rastgeleAminnnn cnm bnmmmm amünnnnnn ben gece vuruldumm
Valla daha yok bisi..akinti agri filan..o catlamazsa ben catlicam sanirim..Çatlayıp çatlamadığını anlamak için sordum cnm herhangi bir akıntı vs yok off inan bnmde içim ağlıyo
Amin aminnnn cnm bnm duam senle yumurtası çatlayan ve hamile kalan kimseyle görüşen oldumu akıntısı oldumu acaba yada değişiklilikValla daha yok bisi..akinti agri filan..o catlamazsa ben catlicam sanirim..guzel dusunelim guzel olsun
aslında öyle taktir allah hepimize sabır versin çocuğunuz varmı. Yada hamile misinizAllah razı olsun canım Birgün kalbi Durdu sebebini bulamadılar olabiliyormuş böyle ani bebek ölümü diye geçiyor
Allah razı olsunAmin aminnnn cnm bnm duam senle yumurtası çatlayan ve hamile kalan kimseyle görüşen oldumu akıntısı oldumu acaba yada değişiklilik
Baska sayfalardaAmin aminnnn cnm bnm duam senle yumurtası çatlayan ve hamile kalan kimseyle görüşen oldumu akıntısı oldumu acaba yada değişiklilik
Valla hic bilmiyorum nasil oluyor ama diger sayfalarda ilk seferde bile hamile kalan cok.ama.ozellikle şunu vurguluyorlar,ilk 14 gun kesinlikle test yapmayin cunku catlatma ignesi betahcg icerdigi icin once pozitif sonuc verip 15.16.gun negatif verebiliyormuş.en iyisi 15i tamamlayin diyorlar.omrumun en uzun 15 gunu olacak galibaAllah razı olsun
Yo zaten bn yapmıycam o tek çizgi görmeye hazır değilimBaska sayfalarda
Valla hic bilmiyorum nasil oluyor ama diger sayfalarda ilk seferde bile hamile kalan cok.ama.ozellikle şunu vurguluyorlar,ilk 14 gun kesinlikle test yapmayin cunku catlatma ignesi betahcg icerdigi icin once pozitif sonuc verip 15.16.gun negatif verebiliyormuş.en iyisi 15i tamamlayin diyorlar.omrumun en uzun 15 gunu olacak galiba
Rabbim once hayirlisini sonra gönlümüzdekini versin insallahYo zaten bn yapmıycam o tek çizgi görmeye hazır değilim
Amin bacım aminnnn dualarında eksik etmeRabbim once hayirlisini sonra gönlümüzdekini versin insallah
Bacı bnde ağrı başladı sende varmı değişiklilikBaska sayfalarda
Valla hic bilmiyorum nasil oluyor ama diger sayfalarda ilk seferde bile hamile kalan cok.ama.ozellikle şunu vurguluyorlar,ilk 14 gun kesinlikle test yapmayin cunku catlatma ignesi betahcg icerdigi icin once pozitif sonuc verip 15.16.gun negatif verebiliyormuş.en iyisi 15i tamamlayin diyorlar.omrumun en uzun 15 gunu olacak galiba
Bacım iğne vurulalı 36 saat oldu ağrım var baya sende nasıldı inş çatlaryaaİnşallah canım inşallahhhh❤
Çatlatma iğnesi yapılmadımı cnm
Neren ağrıyor tam olarak hani kasık mı bel mi yani tam neresi çünkü bende ağrı olmamıştı ilklerde bir hafta sonra kasıklarım ağrıdıBacım iğne vurulalı 36 saat oldu ağrım var baya sende nasıldı inş çatlaryaa
Cnm kasıklarım çok ağrıyo baskı yapıyor böbreğime vuruyor nerdeyseNeren ağrıyor tam olarak hani kasık mı bel mi yani tam neresi çünkü bende ağrı olmamıştı ilklerde bir hafta sonra kasıklarım ağrıdı
İşte 27 ağustosta çatlatma vuruldum bugün 36 saat oluyor çatlar inşşşşNeren ağrıyor tam olarak hani kasık mı bel mi yani tam neresi çünkü bende ağrı olmamıştı ilklerde bir hafta sonra kasıklarım ağrıdı
Biraz belim agriyor ama igneden once de agriyordu,onun harici birsey yok ama akintim basladi lastik gibiBacı bnde ağrı başladı sende varmı değişiklilik
Gecmis olsun sifa olsun insallahCnm kasıklarım çok ağrıyo baskı yapıyor böbreğime vuruyor nerdeyse
İnş cnm kardeşim duanda eksik etmeGecmis olsun sifa olsun insallahben de yok bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?