civan perçemi ve bir bitkiyi daha kaynatıp sabah akşam içiyorum. Ayriyetten arı sütünün mücizesini araştırdım. Ama arı sütü hem çok pahalı hem çok meşakatli. Ama en azından doğal zararı yok yararı var diyorum. Siz hangi kürleri yapıyorsunuz?Büyük ihtimalle verir ipnenin yüksek dozunu verir bu sefer bende çatlama iğnesi vuruldum ama olmadı doğal kürler deniyorum artık
Bende civan perçemi içiyorum soğanın cücüğünü iki günde bir yumurtlama dönemine kadar içime fitil gibi alıyorum 2 saat uzanıyorum lavaboya gidince düşüyor zaten limon suyu içiyorum zencefille tarçınla zayıflamam da lazım o kadar kilolu değilim ama hamilelik için daha etkili zayıflık stres yapmıyorum artık olursa olur diyorum inşallah hepimizin olurrrcivan perçemi ve bir bitkiyi daha kaynatıp sabah akşam içiyorum. Ayriyetten arı sütünün mücizesini araştırdım. Ama arı sütü hem çok pahalı hem çok meşakatli. Ama en azından doğal zararı yok yararı var diyorum. Siz hangi kürleri yapıyorsunuz?
Ya bide ben o kadar çok doğal denedim ki inan hepsi boş olayı kafandan silersen hamile kalırsın zaten ben bundan 1 yıl önce doktor bize asla olmaz çocuğunuz dedi (bende de eşinde de sorun yok) ben o gün ağladım ama artık kabullendim kafamdan sildim attım ertesi ay hamile kaldım ama malesef 2.5 aylık karnımda öldü hani demek istediğim mücadele edelim ama kendimizi çok kaptırmadancivan perçemi ve bir bitkiyi daha kaynatıp sabah akşam içiyorum. Ayriyetten arı sütünün mücizesini araştırdım. Ama arı sütü hem çok pahalı hem çok meşakatli. Ama en azından doğal zararı yok yararı var diyorum. Siz hangi kürleri yapıyorsunuz?
Ay sen ne iyi kalplisin adetten sonra dediklerini yapacamCanım üzme kendini bak yumurta tenbeliğine havuç suyu çok iyi geliyor bide keçi boynuzu pekmezi kullan inciri akşamdan zeytınyağına koy sabahları aç karnınla ye iki günde bir ilişkide bulun beline yastık koy taaki diyer adetine kadar bak göt hamile kalmasan söv bana ALLAHIM HEPŞMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH ÜZÜLME BACIM
Sorayım ama bnm doktor çok ters yaaaBana dr peak diye bi ilac verdi bi de black maca max o ikisini kullaniom çakşır otuymus bi sor istersen doktoruna
Ya hepimiz aynı dertten yanıyoruz birbirimize destek olucazzz canımAy sen ne iyi kalplisin adetten sonra dediklerini yapacam
Yok olurmu artık adet nezamn olcm onu bekliycm artıkYa hepimiz aynı dertten yanıyoruz birbirimize destek olucazzz canımkusura bakma klavyem biraz yanlış yazmış özür dilerim
Hayır yapmadimTest yaptın mı canım peki
aynisini birebir yasadim canim ben de..kafada bitio herseyYa bide ben o kadar çok doğal denedim ki inan hepsi boş olayı kafandan silersen hamile kalırsın zaten ben bundan 1 yıl önce doktor bize asla olmaz çocuğunuz dedi (bende de eşinde de sorun yok) ben o gün ağladım ama artık kabullendim kafamdan sildim attım ertesi ay hamile kaldım ama malesef 2.5 aylık karnımda öldü hani demek istediğim mücadele edelim ama kendimizi çok kaptırmadan
Duam seninle birtanemHayır yapmadimbi iki gün daha beklemek istiyorum..bakalim
Allah razi olsun canim,benimki de hepimizle, tum bekleyenlerle...Duam seninle birtanem
Evet valla öyleaynisini birebir yasadim canim ben de..kafada bitio hersey
Canım baya ağrım var ve akıntım galiba hasta olcmAllah razi olsun canim,benimki de hepimizle, tum bekleyenlerle...
Gebelikle reglin belirtileri benzio birbirine, bir de regl oldugun surece umut vardir, kafana takma cok..simdiden gecmis olsun canim..Canım baya ağrım var ve akıntım galiba hasta olcm
Sen neyaptın cnm kaç gün var adetineGebelikle reglin belirtileri benzio birbirine, bir de regl oldugun surece umut vardir, kafana takma cok..simdiden gecmis olsun canim..
Cnm test yaptınmııııHayır yapmadimbi iki gün daha beklemek istiyorum..bakalim
Gunaydin canim,Cumartesi regl olcam, yaptim bugun test, hicbisey cikmadi ya gercekten yok ya da ignenin etkisi gecti ve hamilelik icin erken diye gorunmuyor bikac gun sonra bi daha yapcam kismet artikSen neyaptın cnm kaç gün var adetine
Bndede baya ağrı var kasıklarımda ve akıntım var cnm ya nasıl hesaplıycm bnGunaydin canim,Cumartesi regl olcam, yaptim bugun test, hicbisey cikmadi ya gercekten yok ya da ignenin etkisi gecti ve hamilelik icin erken diye gorunmuyor bikac gun sonra bi daha yapcam kismet artik
Ya bide ben o kadar çok doğal denedim ki inan hepsi boş olayı kafandan silersen hamile kalırsın zaten ben bundan 1 yıl önce doktor bize asla olmaz çocuğunuz dedi (bende de eşinde de sorun yok) ben o gün ağladım ama artık kabullendim kafamdan sildim attım ertesi ay hamile kaldım ama malesef 2.5 aylık karnımda öldü hani demek istediğim mücadele edelim ama kendimizi çok kaptırmadan
Bacımya ağrın nezamn başlamıştı adet olacağın zamn akıntında varmıydıEvet valla öyle
Benim telefonda regl takip programi var ona yaziyorum ben o soyluyor.kac gunde bir regl oluyorsan onceki regl tarihine o sayiyi ekle cikar zaten, buyuk ihtimal sen de benim gibi 12 13 eylul gibi regl olursun ben 18de regl oldum 28 igne 13u gosterio telefon.senin de o civardadırBndede baya ağrı var kasıklarımda ve akıntım var cnm ya nasıl hesaplıycm bn
Normalde 16 ağustosta adet oldum
27 ağustos iğne
Nezamn olmam lazım adet
Hesaplıyamıyorum bu iğneden
Normalde 8 gün var adetime nasıl olcak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?