Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Büyük ihtimalle verir ipnenin yüksek dozunu verir bu sefer bende çatlama iğnesi vuruldum ama olmadı doğal kürler deniyorum artık
civan perçemi ve bir bitkiyi daha kaynatıp sabah akşam içiyorum. Ayriyetten arı sütünün mücizesini araştırdım. Ama arı sütü hem çok pahalı hem çok meşakatli. Ama en azından doğal zararı yok yararı var diyorum. Siz hangi kürleri yapıyorsunuz?

Bende civan perçemi içiyorum soğanın cücüğünü iki günde bir yumurtlama dönemine kadar içime fitil gibi alıyorum 2 saat uzanıyorum lavaboya gidince düşüyor zaten limon suyu içiyorum zencefille tarçınla zayıflamam da lazım o kadar kilolu değilim ama hamilelik için daha etkili zayıflık stres yapmıyorum artık olursa olur diyorum inşallah hepimizin olurrr

Ya bide ben o kadar çok doğal denedim ki inan hepsi boş olayı kafandan silersen hamile kalırsın zaten ben bundan 1 yıl önce doktor bize asla olmaz çocuğunuz dedi (bende de eşinde de sorun yok) ben o gün ağladım ama artık kabullendim kafamdan sildim attım ertesi ay hamile kaldım ama malesef 2.5 aylık karnımda öldü hani demek istediğim mücadele edelim ama kendimizi çok kaptırmadan

Ay sen ne iyi kalplisin adetten sonra dediklerini yapacam

aynisini birebir yasadim canim ben de..kafada bitio hersey

Gunaydin canim,Cumartesi regl olcam, yaptim bugun test, hicbisey cikmadi ya gercekten yok ya da ignenin etkisi gecti ve hamilelik icin erken diye gorunmuyor bikac gun sonra bi daha yapcam kismet artik
Bndede baya ağrı var kasıklarımda ve akıntım var cnm ya nasıl hesaplıycm bn
Normalde 16 ağustosta adet oldum
27 ağustos iğne
Nezamn olmam lazım adet
Hesaplıyamıyorum bu iğneden
Normalde 8 gün var adetime nasıl olcak yaa

Evet valla öyle
Bacımya ağrın nezamn başlamıştı adet olacağın zamn akıntında varmıydı
Bnde ağrım var akıntım var idrarada bol çıkıyorum cuma cumartesi olurum hasta galiba

Benim telefonda regl takip programi var ona yaziyorum ben o soyluyor.kac gunde bir regl oluyorsan onceki regl tarihine o sayiyi ekle cikar zaten, buyuk ihtimal sen de benim gibi 12 13 eylul gibi regl olursun ben 18de regl oldum 28 igne 13u gosterio telefon.senin de o civardadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…