Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Günaydın kesin hamile değilim test yaptım evde negatif demekki çatlatma iğnenin etkisiyle hep çift çıktımorelim alt üst olduyyy

Günaydın kesin hamile değilim test yaptım evde negatif demekki çatlatma iğnenin etkisiyle hep çift çıktımorelim alt üst olduyyy
2 gun sonra bir daha yap bence,bak ben o yuzden erken yapmak istemiyorum hayal kirikligina ugramamak icin,keske sen de erken yapmasaydın uzuldun bak simdi,bi dahaki ay eve gebelik testi alma sabırla bekle 14.gününü, hergun test yaptin psikolojin de bozuldu dusunmekten,bak yanlis anlama ama bu bile engel hamile kalmaya..sakin ol arkadasim lutfen..herseyin hayirlisi..bak benim evde 4 tane test var daha hic yapmadim..

Engüzelini yaptın kşke bnde yapsaydım15 yıl oldu üç düşük oldu eşimde çok üzüldü doğum günü hediyesi olarak düşünüyordum olmadı

Hayırlısı bacım tabi insan üzülüyo nebileyim artık diğer ay bugün 12.gündü olsa silikte olsa çıkardı bıraktım zaten
Aynen oyle birak,ben her ay deli gibi gebelik testi yapardim baktim olmuo doktora gittik dr tup bebekle bile cok az ihtimal, yok gibi bisey dedi uzuldum falan ama saldim biraktim bak yeminle 1.5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ,neden aylarca ugrastim tarih kovaladim herseyi yaptim olmadi da biraktim oldu?cunku kafama takmadim umursamadim..bebisler stres sevmiyorlar kuzumm..bak sal dusunme yapma testleri ,saglikla alirsin insallah bebegini kucagina,mujdeli haberlerini bekliyorum ❤❤

Bnm yumurta tembeliği var hep ilaç ilaç bünye bozuluyo doğal kür yapacam artık gitmem doktora

Yapınca bilgi ver olurmu

Kızlar dayanamadım bugün yaptım düne göre daha koyu çıktı dünkü beyaz çizgiydi bugünkü çok hafif pembe ayy Allahım
Ayy heyecanlandımmm iğnenin kaçıncı günü yaptınnnn inşallah bebektirrr

Kızlar dayanamadım bugün yaptım düne göre daha koyu çıktı dünkü beyaz çizgiydi bugünkü çok hafif pembe ayy Allahım
Canım üzme kendini bak yumurta tenbeliğine havuç suyu çok iyi geliyor bide keçi boynuzu pekmezi kullan inciri akşamdan zeytınyağına koy sabahları aç karnınla ye iki günde bir ilişkide bulun beline yastık koy taaki diyer adetine kadar bak göt hamile kalmasan söv bana ALLAHIM HEPŞMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH ÜZÜLME BACIM

merhabalar ben daha öncede bu ayda femara kullanıyorum. Önceden bende 5 gün kullanıp gittiğimde 19 mm bir yumurtam vardı karnımdan çatlatma iğnesi olmuştum (karından yapılınca daha etkili oluyormuş fiyatı 130 tl civarıydı) ama malesef sonra bebeğim olmamıştı. Bu ay yeniden femara kullanmaya başladım ve bende haftaya gideceğim. bakalım inş hamile kalabiliriz. Banda çatlatma iğnesi verecekmi diye merak ediyorum.

Büyük ihtimalle verir ipnenin yüksek dozunu verir bu sefer bende çatlama iğnesi vuruldum ama olmadı doğal kürler deniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…