Neyaptın bacımBen de yapsam mi acaba ay bak kafam.karisti
Ben de bel.agrisi var sadece..bugun salca yaptim 50 kilo domatesten ,daha da agridi daha oturamadım bileBugün ağrım okadar çokktuki...zor hazırladım kahvaltıyı bacım sen nasılsın
Yapmicam simdi cunku 12 gunden once yapinca iki çizgi cikip sonradan negatife donebiliyormus oyle bisey olursa yikilirim cunku, cok uzulurum, beklicem az daha..yapar yapmaz haber veririmNeyaptın bacım
Tamam bacım bnde dayanırsam yapmıycmYapmicam simdi cunku 12 gunden once yapinca iki çizgi cikip sonradan negatife donebiliyormus oyle bisey olursa yikilirim cunku, cok uzulurum, beklicem az daha..yapar yapmaz haber veririm
Yapma kuzum baska şeyler dusunmeye calis bikac gun sabret,senin regl zamanin ne zaman?Tamam bacım bnde dayanırsam yapmıycm
Cnm ayın 10 undaYapma kuzum baska şeyler dusunmeye calis bikac gun sabret,senin regl zamanin ne zaman?
Benim de 13unde,dr 12sinde test yap dedi,15.gun oluyo benim igneden sonra,cmtye denk gelio cuma falan yaparim herhalde meraktanCnm ayın 10 unda
Haydi hayırlısı haber ver varmı ağrın vsBenim de 13unde,dr 12sinde test yap dedi,15.gun oluyo benim igneden sonra,cmtye denk gelio cuma falan yaparim herhalde meraktan
Cnm tek çizgi çıktı bugün iğnedenmiş demekki nasip artık yaaYapma kuzum baska şeyler dusunmeye calis bikac gun sabret,senin regl zamanin ne zaman?
Bence bikac gun yapma reglini bekle,degisebiliyormus degerler,cok kafaya takiosun cok stres yapıosun ondan olmuo oluyorsa da,bu isin stres bas düşmanı,hayirlisi ne zamansa rabbim o zaman nasip etsin,sagsalim kucagina alacağın bebek nasip etsin..sıkma canını bekle bakalim azcik daha.Cnm tek çizgi çıktı bugün iğnedenmiş demekki nasip artık yaa
Tamam canim belim agrio hala.baska da bisey yokHaydi hayırlısı haber ver varmı ağrın vs
Cnm tek çizgi çıktı bugün iğnedenmiş demekki nasip artık yaa
Erken gebelik testi yine çizgi artık kafayı yiycmBugun yaptin mi canim?
Bana belli belirsiz bi cizgi var gibi geldi insallah koyulasir canimErken gebelik testi yine çizgi artık kafayı yiycm
Evrt aynen var nasip umudum yok hiç sen nasılsınBana belli belirsiz bi cizgi var gibi geldi insallah koyulasir canim
Tlf güzel cekmiyor yoksa daha brlirgin ama ogünkü testte niye hep varkkn biranda negatifleşti ozamn erken gebelik testi vardı onu denedim düne göre bugünkü daha belirgindi nasip 12.günü hocam test yap demişti adeti bklesem daha ii 15.günmi olur adetBana belli belirsiz bi cizgi var gibi geldi insallah koyulasir canim
Senin bugun kacinci gundu?Tlf güzel cekmiyor yoksa daha brlirgin ama ogünkü testte niye hep varkkn biranda negatifleşti ozamn erken gebelik testi vardı onu denedim düne göre bugünkü daha belirgindi nasip 12.günü hocam test yap demişti adeti bklesem daha ii 15.günmi olur adet
Bi de bu normal test mi erken gebelik testi mi?Tlf güzel cekmiyor yoksa daha brlirgin ama ogünkü testte niye hep varkkn biranda negatifleşti ozamn erken gebelik testi vardı onu denedim düne göre bugünkü daha belirgindi nasip 12.günü hocam test yap demişti adeti bklesem daha ii 15.günmi olur adet
Erken gebelik bacıBi de bu normal test mi erken gebelik testi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?