Bacım üzülme hepimiz aynı yoldayız nasibi var demeki daha boluna kendini yıpratma bence oluncada dersin ay ne salakmışım diye demedi deme bak hep öyle olur çünkü hem sen adet oldun mu?Üzüldüm inannn çokk
Yok bkliyom olurum amaBacım üzülme hepimiz aynı yoldayız nasibi var demeki daha boluna kendini yıpratma bence oluncada dersin ay ne salakmışım diye demedi deme bak hep öyle olur çünkü hem sen adet oldun mu?
Gecikme falan olmadı demi dahaYok bkliyom olurum ama
Amin inşAllahAh kuzumm aminn insallah hayirlisiyla ya rabbim..
Bacım bana özelden yazsana biAmiiin inşallahhhh inşallah hepimizz❤
Bekliyorum bu haftaGecikme falan olmadı demi daha
Hayırlısı canım yaşın kaç?Bekliyorum bu hafta
Gelen giden yok henuz canim ama erken gebelik testi yaptim yok hic ikinci cizgiKızlar nedurumdasınız bn bekliyorum hastalığı ağrı var
Aynen yapmıycam zaten diğer ay artık rabbim nasip ederse...ama bir ağrım var dizlerim öldüm bıgün lavoboya gidiyom birsey yok sen peki ağrılar varmıGelen giden yok henuz canim ama erken gebelik testi yaptim yok hic ikinci cizgiyapmicam test falan regl oluncaya kadar..sinir geldi..
Belimle kasiklarim agrio sadece..Aynen yapmıycam zaten diğer ay artık rabbim nasip ederse...ama bir ağrım var dizlerim öldüm bıgün lavoboya gidiyom birsey yok sen peki ağrılar varmı
Cnm bnm hayırlısı olsun bnm iki gündür çook ağrım vardı bugün biraz azaldı bde bekliyorum adeti geçen aya göre 5 gün var adetime ama iğneyi baz alırsam bugün 16 gün gün gecikecekBelimle kasiklarim agrio sadece..
Bacım sen iğneden sonra hangi gün adet oldun bugün 16.günHayırlısı canım yaşın kaç?
35 yaşındayım cnmHayırlısı canım yaşın kaç?
Sen de durumlar nasıl test yaptın mı canımAnliyorum cok uzucu canim ama toparlan hemen bak.yarin esinin dogumgunu,bu kasvetli havadan cik,allaha birak,mutsuz gecirmeyin yarini..her seyin basi moral, bak bebisler stres sevmio ,Allahaskina onumuzdeki ay her gun test yapip kendini strese sokma,akisina birak..rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Aynı günümde hatta iki gün erken oldum sen hala olmadı mıBacım sen iğneden sonra hangi gün adet oldun bugün 16.gün
Yokya 16.gün bugün olmadımAynı günümde hatta iki gün erken oldum sen hala olmadı mı
Bekle bakalım adet olursan bile bence soğan kürü dene onunla hamile kalan çokYokya 16.gün bugün olmadım
Haklısın görümcemde 3 ay içti üçüncü ay olmuştuBekle bakalım adet olursan bile bence soğan kürü dene onunla hamile kalan çok
Aynen bende başlicam inşallahHaklısın görümcemde 3 ay içti üçüncü ay olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?