Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Senin regl olmus olman gerekmiyor mu tarih olarak?benim belim agriyor kasiklarda da var ama cok degil goguslerime dokunamiyorum bile o kadar canim yaniyor.regli bekliyorum iste sen bence pazartesi falan hala regl olmazsan bi doktora falan gorun bence

Canım bende pcs var kullandım hiç bir etki etmedi eğer etseydi yumurta çatlatma iğnesi vurucaktı ama hiç büyümemişti şimdi iğne kullanıyoruz pazartesi büyümüşse çatlatma yapıcak. Fameranın etkisi yol o kadar.

Senin regl olmus olman gerekmiyor mu tarih olarak?benim belim agriyor kasiklarda da var ama cok degil goguslerime dokunamiyorum bile o kadar canim yaniyor.regli bekliyorum iste sen bence pazartesi falan hala regl olmazsan bi doktora falan gorun bence
Cnm gecen ay 16 sıydı adet günüm ama ilaçla yumurtalar büyütüldüğü için tüm dengeler bozuldu bilmiyorum neolcak ağrım var ama gelip geçiyo dün dedim kesin hastayım birsey yok sadece ağrı var kasıklarım karnım şiş hep sanki...

Buda ovilasyon testim kise dönüşmüş olabilir

Eklentiler

• 985A4DB5-30EB-4B47-B517-D030AA342F68.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 17
Benim yumurtam büyüdü çatlatık ama olmadı bende dr gitmeyi bıraktım akılına artık..

Ya sen hamilesin bence geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır ben imde geç döllenme olmuştu kanda değil idrarda çıkmıştı
Nasıl kanda değil idrarda o nasıl oluyor kız ilk kez duydum...bugün 17.gün tık yok sadece kasıklarım ağrıyo karnım arada ağrıyo tamam diyorum hasta oldum akıntı oluyo o arada okadar
Umudum yok kız biliyormusn

Kızlar tık yok halen offf hastalanmadım
Ya valla bak adet olmadım düşün 20 gün geçmişti adetim kanda baktım yok negatif bir hafta geçti sonra idrar yaptım iki çizgi çıkmıştı sen idrarla baktır beni dinle ilaç falanda kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…