Dun yapmistim negatif çıkmıştı reglime 3 gun var test yapmak istemiyorum bin tane yaptim zatenSen de durumlar nasıl test yaptın mı canım
Sagol canim hepimiz icin hayirlisi..ben de 13.de bekliyorumCnm bnm hayırlısı olsun bnm iki gündür çook ağrım vardı bugün biraz azaldı bde bekliyorum adeti geçen aya göre 5 gün var adetime ama iğneyi baz alırsam bugün 16 gün gün gecikecek
Bende 16 sı blkide adet gününü bekliyor adet için cnmSagol canim hepimiz icin hayirlisi..ben de 13.de bekliyorum
Sagol canim hepimiz icin hayirlisi..ben de 13.de bekliyorum
[/QUOTE
Bacı nasılsın ağrın varmı ya bn yatıp kalkerken kasıklarımın batması ağrısıyla kalkıyorum kismi oldu acaba
Canım bende pcs var kullandım hiç bir etki etmedi eğer etseydi yumurta çatlatma iğnesi vurucaktı ama hiç büyümemişti şimdi iğne kullanıyoruz pazartesi büyümüşse çatlatma yapıcak. Fameranın etkisi yol o kadar.Kızlar benim 3 yıldır çocuğum olmuyor mallesef bundan 11 ay önce iki aylık bebeğim karnımda öldü kendiliğinden düştü bekledik ama olmadı dr gittim bende de eşimde de sorun yok bu arada dr gittim geçen hafta Çarşamba günü altan muayne etti adetlerine yakın tekrar gel dedi bende tekrar gittim bana famera 2,5 verdi adetinin 3. Günü kullan 5 gün olunca bitir dedi toplam 5 gün kullandım ve konturole gittim sadece hsg hormn eşimin sperm tahlil sonuçlarıma baktı (sonuçları önceden yaptırmıştım 1 yıl önce)sonra ayın 13 de gel dedi muayne edicem dedi tabi artık famerayı kullanma bana gelene kadar dedi ayın 13 de yumurtlama dönemim sizce iğne mi verir yada direk hamilelik olur mu aklım çok karışıkk
Cnm gecen ay 16 sıydı adet günüm ama ilaçla yumurtalar büyütüldüğü için tüm dengeler bozuldu bilmiyorum neolcak ağrım var ama gelip geçiyo dün dedim kesin hastayım birsey yok sadece ağrı var kasıklarım karnım şiş hep sanki...Senin regl olmus olman gerekmiyor mu tarih olarak?benim belim agriyor kasiklarda da var ama cok degil goguslerime dokunamiyorum bile o kadar canim yaniyor.regli bekliyorum iste sen bence pazartesi falan hala regl olmazsan bi doktora falan gorun bence
Buda ovilasyon testim kise dönüşmüş olabilirSenin regl olmus olman gerekmiyor mu tarih olarak?benim belim agriyor kasiklarda da var ama cok degil goguslerime dokunamiyorum bile o kadar canim yaniyor.regli bekliyorum iste sen bence pazartesi falan hala regl olmazsan bi doktora falan gorun bence
Benim yumurtam büyüdü çatlatık ama olmadı bende dr gitmeyi bıraktım akılına artık..Canım bende pcs var kullandım hiç bir etki etmedi eğer etseydi yumurta çatlatma iğnesi vurucaktı ama hiç büyümemişti şimdi iğne kullanıyoruz pazartesi büyümüşse çatlatma yapıcak. Fameranın etkisi yol o kadar.
Bunu ne zaman yaptırdınBuda ovilasyon testim kise dönüşmüş olabilir
Bugün cnm öğleleyinBunu ne zaman yaptırdın
Bence bi doktora görün bu konuda hiçbir bilgim yok,olsa bile bi doktor kadar asla olamaz ama once seni anlayacak dinleyecek bir doktor bul ona git anlat ne varsa o sana soylesin sureci..sıkma canını her seyde bir hayir vardirBuda ovilasyon testim kise dönüşmüş olabilir
Ya sen hamilesin bence geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır ben imde geç döllenme olmuştu kanda değil idrarda çıkmıştıBugün cnm öğleleyin
Ama bu ovilasyon testi cnm gebelik değilYa sen hamilesin bence geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır ben imde geç döllenme olmuştu kanda değil idrarda çıkmıştı
Nasıl kanda değil idrarda o nasıl oluyor kız ilk kez duydum...bugün 17.gün tık yok sadece kasıklarım ağrıyo karnım arada ağrıyo tamam diyorum hasta oldum akıntı oluyo o arada okadarYa sen hamilesin bence geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır ben imde geç döllenme olmuştu kanda değil idrarda çıkmıştı
Oldunmu cnm hasta bn henüz olmadımBence bi doktora görün bu konuda hiçbir bilgim yok,olsa bile bi doktor kadar asla olamaz ama once seni anlayacak dinleyecek bir doktor bul ona git anlat ne varsa o sana soylesin sureci..sıkma canını her seyde bir hayir vardir
Ya valla bak adet olmadım düşün 20 gün geçmişti adetim kanda baktım yok negatif bir hafta geçti sonra idrar yaptım iki çizgi çıkmıştı sen idrarla baktır beni dinle ilaç falanda kullanmaKızlar tık yok halen offfhastalanmadım
Yaa inş oluryaaaaYa valla bak adet olmadım düşün 20 gün geçmişti adetim kanda baktım yok negatif bir hafta geçti sonra idrar yaptım iki çizgi çıkmıştı sen idrarla baktır beni dinle ilaç falanda kullanma
Peki ozamn tedavimi olmuştun cnm o geç adet olduğun zamnYa valla bak adet olmadım düşün 20 gün geçmişti adetim kanda baktım yok negatif bir hafta geçti sonra idrar yaptım iki çizgi çıkmıştı sen idrarla baktır beni dinle ilaç falanda kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?