Öyle deme ya ben his ediyorm bence sen hamilesin olmasan bile önünüzdeki ay kalırsın inşallah ALLAHIM büyükHemen hemen dün uyuyamadım sığamadım resmen koca yatağa ilk bi kasıklarım bi şekil oldu sonra dalmışım geri kalktım ateş gibi soğuk gibi değişik kuzum bugün test alıyım diyorum bakalım ne çıkarsa bata 3 4 gün var tahminen eğer 2 gün daha uzamazsa inşAllah çift çizgiyi görürüm de paylaşırım sevincimi senle ama pekde bi umudum yok gibi ilaçlara yoruyorum ben..♥
Test yaptın mı canımHemen hemen dün uyuyamadım sığamadım resmen koca yatağa ilk bi kasıklarım bi şekil oldu sonra dalmışım geri kalktım ateş gibi soğuk gibi değişik kuzum bugün test alıyım diyorum bakalım ne çıkarsa bata 3 4 gün var tahminen eğer 2 gün daha uzamazsa inşAllah çift çizgiyi görürüm de paylaşırım sevincimi senle ama pekde bi umudum yok gibi ilaçlara yoruyorum ben..♥
İnşAllah amin test aldım bugün yarın yapıyım diyorumÖyle deme ya ben his ediyorm bence sen hamilesin olmasan bile önünüzdeki ay kalırsın inşallah ALLAHIM büyük❤
Yarın yapıcam bakalım ne cıkacak inşAllah vardırTest yaptın mı canım
Ayyy inşallah ilk idrarla yapYarın yapıcam bakalım ne cıkacak inşAllah vardır
Yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı 20 dk sonra iyice belirsizleşti hiç umudum yok ama bida test alıp yapıyım diyorum yoksa kan vericemAyyy inşallah ilk idrarla yap
Artık içimde kalmadı çaba. napalım Rabbim'e bıraktım.. o kadar hak etmeyene veriyor da bana çok görüyor sanırımYaaa olsun ya olmadı önümüzdeki ay her ay bizim için başlangıçtır unutma
Yaptım canım silik çizgi var tekrarlıcam bakalım olmadı kana gidicem daha bata 3 gün falan var..Sonucunuzu merak ettim test yaptınız mı
Ben de aynı şekilde ama progestanı 10 gün kullan dediHayır herhangi bir tedavi görmedim canım ilk defa ilaç kullandım bende adetin üçüncü günü başlayıp toplam beş gün kullandım dün çatlama iğnemi oldun yanında pırogestan 100 ml ilaç verdi 20 gün kullanıcam ilacı sabah on akşam on da Hepimiz için hayırlısı artık
Benim 22-24 mm idi yumurtalarım kist mi olur acabaÇok iyi dedi zaten 16 mm ve 22 mm yumurta iyiymiş 22 yukarısı kist oluyormuş benim çok şükür iyiymişsen extra bence havuçta ye havuç suyu yumurta kalitesini yükseltiyor
22 bebeiş olabilir bende aynıyım sana çatlama iğnesi yaptı mı canım?Benim 22-24 mm idi yumurtalarım kist mi olur acaba
Ayy inşallah hepimiz güzel haberler alırızzKızlar merhaba bnde bugün doktora gittim günde 1 tane famera ve günde 1 tane folikasit iç dedi inş rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin
Hala silik çizgimi tekrarla benim ilk gebeliğimde silikti fotosunu atarmısın hattaYaptım canım silik çizgi var tekrarlıcam bakalım olmadı kana gidicem daha bata 3 gün falan var..
Evet bugün 8. Gün BAT a da 10 gün varYokkk
22 bebeiş olabilir bende aynıyım sana çatlama iğnesi yaptı mı canım?
8 gündür iğneni mi oldun bende bu gün 6. GünümEvet bugün 8. Gün BAT a da 10 gün var
Attım testi canım çöpe snirle yoğun bi şeklde beyaz açık sarıya çalan akıntım geldi bugün bakalım ne cıkacak yarın kan veriyim diyorum kasıldıgımda falan kasıklarım batıyor..Hala silik çizgimi tekrarla benim ilk gebeliğimde silikti fotosunu atarmısın hatta
Bence gebesin sen görürsün bak İnşaaaaalllaahhAttım testi canım çöpe snirle yoğun bi şeklde beyaz açık sarıya çalan akıntım geldi bugün bakalım ne cıkacak yarın kan veriyim diyorum kasıldıgımda falan kasıklarım batıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?