Bu gün 10. GünümdüKac günün kaldı cnm inşş
Bnm ilaca karşı çok fazla tepki veriyorum ondan sorayım dedim cnm bnm çünkü klomen içmiştim çok büyünce ilişki yasaklamıştı başka doktor buna anlatınca famera verdiYok ama kasıkta ağrı oluyor akıntı falan kafanı bebeğe yorma bence ben öyle yaptım
Bnm bakalım pazartesi yumurtaları kontrol edecek ona göre catlatck cnm bmm...catlattıktan sonra herhsngi bir ilaç verdimi tutunsun diye..bn gecen ayda hsg cektirdim sol tüp tıkalıydı açtıBu gün 10. GünümdüBata bu günü saymasam 6 gün var inşallah vardır bebeğim yaaa inşallah sizindeee❤
İnş güzel haberlerini alırız cnm bnm hayırlısıyla cnm bnmmBnm ilaca karşı çok fazla tepki veriyorum ondan sorayım dedim cnm bnm çünkü klomen içmiştim çok büyünce ilişki yasaklamıştı başka doktor buna anlatınca famera verdi
Evet bana progestan 100 ml verdi 20 tablet sabah akşam alıyorum toplam 10 gün kullanmam için yarın ilacımın son günü zatenBnm bakalım pazartesi yumurtaları kontrol edecek ona göre catlatck cnm bmm...catlattıktan sonra herhsngi bir ilaç verdimi tutunsun diye..bn gecen ayda hsg cektirdim sol tüp tıkalıydı açtı
Ay çok heyecanlı rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin inş cnm bnmEvet bana progestan 100 ml verdi 20 tablet sabah akşam alıyorum toplam 10 gün kullanmam için yarın ilacımın son günü zateniğneninde 11.günü
Evet progestan ve folik asit veriyor bana inofolik verdiBnm bakalım pazartesi yumurtaları kontrol edecek ona göre catlatck cnm bmm...catlattıktan sonra herhsngi bir ilaç verdimi tutunsun diye..bn gecen ayda hsg cektirdim sol tüp tıkalıydı açtı
Ben de haftaya 1 yıl olcak ama hiç gebelik yasamadım cikolata kistim var ayrıcaekimde 3 olucak inşallah bir tane gebelik yaşadım 2 aylık malesef öldü bir yıldır hala olmadı dr famera verdi ardından çatlama yapıldı zaten inşallah tutmuştur yaPeki ya sen?
Aynen bana da öyle verdi bir de inofolic kullanıyorum ama cok pahalı ya ayda 240 tl ye geliyorEvet bana progestan 100 ml verdi 20 tablet sabah akşam alıyorum toplam 10 gün kullanmam için yarın ilacımın son günü zateniğneninde 11.günü
İnşallah canımAy çok heyecanlı rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin inş cnm bnm
AynenAynen bana da öyle verdi bir de inofolic kullanıyorum ama cok pahalı ya ayda 240 tl ye geliyor
Banada famera ve folikasit verdi ama sonrasını bilmiyorum ne vercek dün akıntım baya oldu sanki hafiff bir kahverengilik çok az ama peçeteye geldi ay çatladımı acaba çok büyüyüpte yarın doktora gitcemEvet progestan ve folik asit veriyor bana inofolik verdi
Evet bana progestan 100 ml verdi 20 tablet sabah akşam alıyorum toplam 10 gün kullanmam için yarın ilacımın son günü zateniğneninde 11.günü
Git canım kacırmazsın 3 gün kalıyormus sperm içerde zatendün akıntım baya oldu sanki hafiff bir kahverengilik çok az ama peçeteye geldi ay çatladımı acaba çok büyüyüpte yarın doktora gitcemkaçırmayız inş
Sen bu akşamda deneme yap yarın dr gittiğinde de anlat kaçırmasın spermler 72 saat yaşıyorlarmış sorun yokdün akıntım baya oldu sanki hafiff bir kahverengilik çok az ama peçeteye geldi ay çatladımı acaba çok büyüyüpte yarın doktora gitcemkaçırmayız inş
Canım senin iğnenin kaçıncı günü belirtin var mıGit canım kacırmazsın 3 gün kalıyormus sperm içerde zaten
İnofolik i sürekli
13. Günü bir belirti yok maalesef. Gerçi dün kustum ama bayagı su içtim ondan kustumCanım senin iğnenin kaçıncı günü belirtin var mı
Senin kacıncı günü olduCanım senin iğnenin kaçıncı günü belirtin var mı
Tm cnmSen bu akşamda deneme yap yarın dr gittiğinde de anlat kaçırmasın spermler 72 saat yaşıyorlarmış sorun yok
Dün bitti bnm famera 5 günlük kulanım.. dua et yarın doktora gitcemSen bu akşamda deneme yap yarın dr gittiğinde de anlat kaçırmasın spermler 72 saat yaşıyorlarmış sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?