Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Bide sana bişe sorcam yumurtlama gününde testin negatif cıkma ihtimalı varmı ovulasyon testinde canım?
Hayır zaten ovulasyon testi yumurtlamayı gösteriyor gebeysen bile iki çizgi olur düşün artık

Hayır zaten ovulasyon testi yumurtlamayı gösteriyor gebeysen bile iki çizgi olur düşün artık
Yok onu biliyorum takvimdeki yumurtlama tarihim ayın başıydı o gün mü ondan öncemi ne test yapmıştım negatif cıkmıştı ama akıntım falan geldi yumurtlamada olan bidada test yapmadım o aklıma geldi o yüzden sordum bi geçenlerde ovu test yaptım ondada ötekinden koyu cıkmasada o çizgiye yaklaşık bi çizgi çıktı..

Hmmm olabilir herhalde bence sen testi tekrarla ya kan ver yada idrar testi yap Bat kaç gün kaldı

Sağol cnm sen peki ilaç famera kulandınmı
Evet canım famera kullandım adetin 3. Günü toplam beş gün sabah akşam kullandım sonra çatlama iğnesi vuruldu progestan 100 ml verdi progestanıda 20 kapsül toplam 10 gün kullanıcam ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAAHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…