- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
İnşAllahhh ağzın bal yesinBence gebesin sen görürsün bak İnşaaaaalllaahh
Bide sana bişe sorcam yumurtlama gününde testin negatif cıkma ihtimalı varmı ovulasyon testinde canım?Bence gebesin sen görürsün bak İnşaaaaalllaahh
Hayır zaten ovulasyon testi yumurtlamayı gösteriyor gebeysen bile iki çizgi olur düşün artıkBide sana bişe sorcam yumurtlama gününde testin negatif cıkma ihtimalı varmı ovulasyon testinde canım?
Yok onu biliyorum takvimdeki yumurtlama tarihim ayın başıydı o gün mü ondan öncemi ne test yapmıştım negatif cıkmıştı ama akıntım falan geldi yumurtlamada olan bidada test yapmadım o aklıma geldi o yüzden sordum bi geçenlerde ovu test yaptım ondada ötekinden koyu cıkmasada o çizgiye yaklaşık bi çizgi çıktı..Hayır zaten ovulasyon testi yumurtlamayı gösteriyor gebeysen bile iki çizgi olur düşün artık
HmmmYok onu biliyorum takvimdeki yumurtlama tarihim ayın başıydı o gün mü ondan öncemi ne test yapmıştım negatif cıkmıştı ama akıntım falan geldi yumurtlamada olan bidada test yapmadım o aklıma geldi o yüzden sordum bi geçenlerde ovu test yaptım ondada ötekinden koyu cıkmasada o çizgiye yaklaşık bi çizgi çıktı..
Öteki tarihe göre 4 gün var takvime göre 2Hmmmolabilir herhalde bence sen testi tekrarla ya kan ver yada idrar testi yap Bat kaç gün kaldı
Testi tekrarladın mı canımÖteki tarihe göre 4 gün var takvime göre 2
Evet 9da bitti inş hayırlısı olur8 gündür iğneni mi oldun bende bu gün 6. Günüm
Kan vrcem bugn yok ya bence bende.Testi tekrarladın mı canım
Benimde 8. Gün canım belirti falan var mı?Evet 9da bitti inş hayırlısı olur
Hadi bakalım hayırlısıKızlar bnde fameraya başladım büyüyünce çatlatcak dua edin neolur
Belirtiler devam ediyor mu olmasa bile yola devamKan vrcem bugn yok ya bence bende.
Yok yaa hiç belirti yok :/Benimde 8. Gün canım belirti falan var mı?
Sende var mı belirtiBenimde 8. Gün canım belirti falan var mı?
İnan hiç anlamıyorum akışına bıraktımSende var mı belirti
Sağol cnm sen peki ilaç famera kulandınmıHadi bakalım hayırlısı
Evet canım famera kullandım adetin 3. Günü toplam beş gün sabah akşam kullandım sonra çatlama iğnesi vuruldu progestan 100 ml verdi progestanıda 20 kapsül toplam 10 gün kullanıcamSağol cnm sen peki ilaç famera kulandınmı
Aminnn canım inş rabbim gönlümüzce verirEvet canım famera kullandım adetin 3. Günü toplam beş gün sabah akşam kullandım sonra çatlama iğnesi vuruldu progestan 100 ml verdi progestanıda 20 kapsül toplam 10 gün kullanıcamALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAAHH
İnşallaahhhAminnn canım inş rabbim gönlümüzce verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?