Canım test sonucun ne çıktııYok onu biliyorum takvimdeki yumurtlama tarihim ayın başıydı o gün mü ondan öncemi ne test yapmıştım negatif cıkmıştı ama akıntım falan geldi yumurtlamada olan bidada test yapmadım o aklıma geldi o yüzden sordum bi geçenlerde ovu test yaptım ondada ötekinden koyu cıkmasada o çizgiye yaklaşık bi çizgi çıktı..
Merhaba bnde famera içtim yarın son 5.günü ve catlatma yapılcak artık kontrolüm var inş iyi olur sonuçHayır herhangi bir tedavi görmedim canım ilk defa ilaç kullandım bende adetin üçüncü günü başlayıp toplam beş gün kullandım dün çatlama iğnemi oldun yanında pırogestan 100 ml ilaç verdi 20 gün kullanıcam ilacı sabah on akşam on da Hepimiz için hayırlısı artık
İnşallah canım bizde beklemedeyizMerhaba bnde famera içtim yarın son 5.günü ve catlatma yapılcak artık kontrolüm var inş iyi olur sonuç
Canım sende durumlar nasılEvet 9da bitti inş hayırlısı olur
12 gün oldu ama ne regl belirtisi var ne hamilelik belirtisiCanım sende durumlar nasıl
Sendevar mı bir belirtiCanım sende durumlar nasıl
Biraz midem bulanıyor ama bilemedimSendevar mı bir belirti
Benım bat 5 6 gün var tam bilmiyorumBiraz midem bulanıyor ama bilemedimne zaman test yapıcaksın Bat ne kadar var ? Benim 10. Gün Bat 7 gün var
Daha veremedim kanCanım test sonucun ne çıktıı
Anladım hayırlsııı olsun inşallaahhBenım bat 5 6 gün var tam bilmiyorum
Adetin geçti mi canımDaha veremedim kan
İnşallah bakalım hemen hemen aynı günlerde gidiyoruz senle :) sen kac yıllık evlisinAnladım hayırlsııı olsun inşallaahh
ekimde 3 olucak inşallah bir tane gebelik yaşadım 2 aylık malesef öldü bir yıldır hala olmadı dr famera verdi ardından çatlama yapıldı zaten inşallah tutmuştur yaİnşallah bakalım hemen hemen aynı günlerde gidiyoruz senle :) sen kac yıllık evlisin
Bnde famera kulandım yarın kontrolüm var yumurta seviyesine göre çatlatcak bakalımİnşallah bakalım hemen hemen aynı günlerde gidiyoruz senle :) sen kac yıllık evlisin
İnşallah güzel gelişmiştirBnde famera kulandım yarın kontrolüm var yumurta seviyesine göre çatlatcak bakalım
Kaç gün sonra çatlattı bnm bugün daha 5.gün doluyo ama kasıklarımda birseyler batmaya başladı ağrı hafif ve akıntım varİnşallah güzel gelişmiştirbenim 20 mm ydi inşallah olmuştur
Ağrın çok oldumu 20 mm oluncaaİnşallah güzel gelişmiştirbenim 20 mm ydi inşallah olmuştur
Kac günün kaldı cnm inşşİnşallah güzel gelişmiştirbenim 20 mm ydi inşallah olmuştur
Ayyyy inşallaaahhhhhh ne güzel konuştun yaaaaaKaç gün sonra çatlattı bnm bugün daha 5.gün doluyo ama kasıklarımda birseyler batmaya başladı ağrı hafif ve akıntım var
İnşşşşş seninledir bebişinnn inşşşşşşşş
Yok ama kasıkta ağrı oluyor akıntı falan kafanı bebeğe yorma bence ben öyle yaptımAğrın çok oldumu 20 mm oluncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?