anam 3 e verecem derken 2 ye verdim ben ya. biri beni durdursun. bu bu yarışmada oy kullanırken ki 2 ci hatam. ...
değişim istiyorum. bambusi.. düzelmez mi.....
anam 3 e verecem derken 2 ye verdim ben ya. biri beni durdursun. bu bu yarışmada oy kullanırken ki 2 ci hatam. ...
değişim istiyorum. bambusi.. düzelmez mi.....
aamanınn beğendiğim 3 ün kim olduğunu buldum......
banlı o değil mi....
2 ye verdim yanlışlıkla oyumu ona vereceğime demiştim...
vay canına.
çok severim kendisini....... dip not. açık kapı bırakayım.yani yanılma payı...belkide düşündüğüm kişi değildir.bakalım. göreceğiz....
aamanınn beğendiğim 3 ün kim olduğunu buldum......
banlı o değil mi....
2 ye verdim yanlışlıkla oyumu ona vereceğime demiştim...
vay canına.
çok severim kendisini....... dip not. açık kapı bırakayım.yani yanılma payı...belkide düşündüğüm kişi değildir.bakalım. göreceğiz....
Bu yarışmaya ne kadar çok katılmak istemiştim :))
Daha başlık açıldığı gece makyajımı yapıp resimleri çektim ama talihsiz olay oluncaa uzak kaldım yorumlarınızdan
Öncelikle bütün makyajları beğendiğimi söylemek istiyorum yarışmaya katılmasaydım her zaman ki gibi çok zorlanırdım oy verirken çünkü insan gerçekten karar veremiyor...Çünkü hepsi ayrı güzel hepsi farklı bi şekil gerçekten çok zor oy vermek yani.Bu arada sonuncu olurum diye düşürken 2. olarak görüyorum kendimi ve şaşırmakla birlikte mutlu oldum yani :))) Oy veren arkadaşlara teşekkür ederim beğendiğiniz içina.s.
Birde okypete bir şey sormak istiyorum mazur gör. Çok severim kendisini derken tam tersi şekilde algıladım...düşündümde aramızda birşey mi geçtide böyle yazdı dedim ama aramızda bi sorun olmadı diye hatırlıyorum yani ufak tefek fikir anlaşmazlıkları dışında çok büyük bi sorun olmadı bana göre..sanada sormak istedim.... Yanlış anladıysamda af ola.