• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Bende göğüs ucu pedlerinden aldım ama göğüs uçlarım bu dönemde çok büyüdü acaba kapsızlarla uçları belli olur mu diye düşündüm o yüzden kaplı modellere yönelmiştim

Belli olsa bile pedle kapanacak.
ama ben ev için konuşuyorum.
Yoksa dışarı çıkarken ben de normal kaplı sütyenlerimi takıyordum bazen. Evde rahat etmek daha önemli olduğu için kapsız olanlar iyi

Merhaba bende de 20. Haftada başlayan mide yanması sorunu oldu. Artık geceleri uyuyamaz hale geldim cayır cayır yanıyor. Soğuk süt, tahin, karbonatlı su, soda hiçbiri işe yaramadı. Yarın doktorumla görüşüp gaviscon şuruba başlamayı düşünüyorum.
Gerçəkdən kötü bir durum.bende o kadar da acılı geçmiyor.umarim çabuk geçer

Merhaba kızlar 22 haftalık ayrıntılı ultrason görüntülemesinde bebeğimde 2 adet 2 mmden küçük vsd saptandı yazıyor. Yani kalbinde delik varmış. Çok üzgünüm, allah kimseye yaşatmasın ama başına gelen çevresinden duyan var mı?

Merhaba kızlar 22 haftalık ayrıntılı ultrason görüntülemesinde bebeğimde 2 adet 2 mmden küçük vsd saptandı yazıyor. Yani kalbinde delik varmış. Çok üzgünüm, allah kimseye yaşatmasın ama başına gelen çevresinden duyan var mı?
Arkadaşımda çıktı. Ama sanırım kapanıyormuş o kendiliğinden.

Belli olsa bile pedle kapanacak.
ama ben ev için konuşuyorum.
Yoksa dışarı çıkarken ben de normal kaplı sütyenlerimi takıyordum bazen. Evde rahat etmek daha önemli olduğu için kapsız olanlar iyi
Heh tamam şimdi anladım teşekkür ederim o zaman ev için iki kapsız dışarısı için iki kaplı iş görür gibi

Bendede hiç kanama olmadı çok şükür 20. Haftamda ayrıntılı ultrasonda iki ay daha zaman var o sırada çıkabilir dedi inşallah çıkar. Doğum şekli çok önemli değil ama insan bir korkuyor. Çok fazla araştırma yapma bu konuyla ilgili kafan bulanmasın hiç ağır kaldırma bol bol dinlen doktorun bahsetmiştir zaten yapman gerekenleri
Aynen ama şu ana kadar doktorların söylememesi garip😃 Detaylıyı yapan bile şaşırdı çünkü😆 Mesela cinsel ilişkide yasakmış

Canım hiç canını sıkma. Arkadaşımın bebeğinde başlangıç derecelerinde delik olduğunu söyledi doktoru profa götürdüler kendi kendine kapanabileceğini söylediler birçok bebekte olabiliyormuş

Aynen ama şu ana kadar doktorların söylememesi garip😃 Detaylıyı yapan bile şaşırdı çünkü😆 Mesela cinsel ilişkide yasakmış
Aynen canım yasak. Banada 17. Haftada söylediler açıkçası o güne kadar cinsel ilişki devam ediyordu çok üzüldüm ya bir şey olsaydı bebeğime diye ama 20. Haftaya kadar aşağıda olabiliyormuş sanırım o yüzden söylememiş olabilirler

Arkadaşımda çıktı. Ama sanırım kapanıyormuş o kendiliğinden.

Canım hiç canını sıkma. Arkadaşımın bebeğinde başlangıç derecelerinde delik olduğunu söyledi doktoru profa götürdüler kendi kendine kapanabileceğini söylediler birçok bebekte olabiliyormuş
Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah kendi kendine kapanır da ek bir şeye gerek kalmaz. Çok üzüldüm duyunca

Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah kendi kendine kapanır da ek bir şeye gerek kalmaz. Çok üzüldüm duyunca
Canım benim Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah bebeğine sağlıcakla doğsun kucağına al♥️ ama inan ki bu görülebilen bişey hatta benim kuzenim öyle doğdu sonradan bebeklikte kapandı inşallah hemen kapanır aklın gönlün rahat bi hamilelik geçirirsin🙏🏻

Canım kendinide bebeğinide strese sokmamaya çalış. Maalesef bu süreçte karşımıza böyle şeyler çıkabiliyor keşke çıkmasa ama ne yapalım güzel düşünelimki her şey çok güzel olsun. Bu bebek %100 down sendromlu diyorlar sonra bebek çok sağlıklı doğuyor mesela yüzde yüz güven olmuyor ultrasonlara sende öyle düşün

Canım benim Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah bebeğine sağlıcakla doğsun kucağına al♥️ ama inan ki bu görülebilen bişey hatta benim kuzenim öyle doğdu sonradan bebeklikte kapandı inşallah hemen kapanır aklın gönlün rahat bi hamilelik geçirirsin🙏🏻
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏🙏
Canım kendinide bebeğinide strese sokmamaya çalış. Maalesef bu süreçte karşımıza böyle şeyler çıkabiliyor keşke çıkmasa ama ne yapalım güzel düşünelimki her şey çok güzel olsun. Bu bebek %100 down sendromlu diyorlar sonra bebek çok sağlıklı doğuyor mesela yüzde yüz güven olmuyor ultrasonlara sende öyle düşün
Allah ol der ve olur tevekkül etcez. Doktor uzun uzun baktı, ölçtü biçti. Şu an duam anne karnında kapansın da başka bir şeye ihtiyacı kalmasın yavrumun 🥺

Sorun olmaz inşallah.

Peki bebeğin yüzü gözükmedi mi
Gitmeden tatlı şeyler yemiş miydin
Çok teşekkürler. Tatlı yemiştim. Gösterdi dr küçük burnu var dedi 😁 Şuna çok sevindim, ben de gördüm küçüktü burnu ☺️🥰 O geni bizden almamış Allahtan🤣 Genel iyiydi pozisyondan dolayı kalbini göremedi ama inşallah haftaya görür🙏🏻

Philips aventin ultra air emziği 390 tl ye düşmüş bebeğime aldığım ilk şey bu oldu bismillaaahh😂🫶🏻 yasak mı bilmiyorum adını söylemek de en çok kullandığımız turuncu uygulamadan aldım

Bende bugün detaylıdaydım. Ben normalde çok olumlu biriyimdir. Neyse perintoloji diye mi öyle anlamadım, benden önce gelen herkes bebeği aldırmaya karar veriyo. Eşimle bizim de aşırı moralimiz bozuldu. Girdik de Allahtan o tarz bir şey demedi. İnsan o an sadece bebeğin sağlığına odaklanıyor. Bizim de pozisyondan kalbini göremedi tekrar gidicem ama genel olarak iyiydi bebek. Ben sizi çok iyi anladım ama o an insan aşırı korkuyor. Sizinki gerçekten geçer korkmayın. Ben çok duydum çünkü bu söyleneni. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın. 🙏🏻 Kimse bununla sınanmasın 💖🙏🏻

Kızlar bende devlette detaylıya girdim bugün böbrekte genişleme var demişlerdi zaten bunu bilerek girmiştim ama bugünde mide de geniş dediler. Öyle bir dolmuşum ki kendimi tutamadım hocanın yanında. Üstüne de sırtı dönük olduğu için yüzünü ve kalbini göremediler. 1 ay öncesine kadar hep iyi hep haftasıyla uyumlu cümleleri sona erdi. Pazartesi tekrar gideceğim ama o pazartesi nasıl olur bu iki gün nasıl geçer inanın bilmiyorum. Ben bilseydim gebeliğin en başta perinatologa giderdim böyle hoca hoca gezmezdim detaylılımı da ona yaptırırdım bu konuda çok pişmanım. Bilinçsizlik çok kötüymüş.

Back
X