masumiyet cnm birinci de olsak sonuncu da olsak eğlendik mi eğlendik,sadece resimleri gösterdiğimde sevgilimin yüzündeki ifade için,makyajı yaptıktan sonra inş kimse kapıyı çalmaz heyecanı için bile değerdiiikaydirigubbakcemile3
masumiyet cnm birinci de olsak sonuncu da olsak eğlendik mi eğlendik,sadece resimleri gösterdiğimde sevgilimin yüzündeki ifade için,makyajı yaptıktan sonra inş kimse kapıyı çalmaz heyecanı için bile değerdiiikaydirigubbakcemile3
aynen cnmmm.. hatta ben makyajımı tamamladım ...kızım ürktü ....:bbo: sonra mahhalenin çocukları arabanın aynasınla oynuyorlardı unutup bir an cama çıktım ki ,aklıma geldi-tatlicadiarzu- kapıyı biri çalacak diye de aklım gitti:roflol:
8-sekiz numaranın makyajının göz kısmı çok müthiş olmş,sırf göz makyajı fotoları çekilmiş olsaydı 3 ile yarışırdı diye düşünüyorum ama fotolar biraz bulanık çıkmışa.s.
teşekkür ederim canım benim. benim telim bozuktu canım arkadaşımın teliyle çektim fotoları onunkide ancak bu kadar çekti.sağlık olsun önemli olan yarışmak:))
niee korktunn darkinlifee:):):)kızz gece yarısıı şeettimmm o makyajı ama babanemm görüodu az daha yakalanmııym diee yüzümü kolonya ve pamukla sildimm yüzmmm yandıııı yandııııı nasıllll anlatamam.ama babanemim ölümüne sebep olmaktansa iidr:):):)
niee korktunn darkinlifee:):):)kızz gece yarısıı şeettimmm o makyajı ama babanemm görüodu az daha yakalanmııym diee yüzümü kolonya ve pamukla sildimm yüzmmm yandıııı yandııııı nasıllll anlatamam.ama babanemim ölümüne sebep olmaktansa iidr:):):)
Hahahha ya ilahi ben kaydirigubbakcemile3
Karıştırdım seni
6 numarayla kaıştırmışım seni canım ya.
6 numara kimdi bu arada ?Kaşları birleştirmiş kkküçük hüsam gibi korktum akannehir
Şaka bir yana hepsi çok güzeldi cidden.
Senin makyajda beğendiklerim arasındaydı.Emeğine sağlık.