Fanusta yaşıyor gibiyim..

Bu evlilik degil ki kölelik. Ailen ne diyor durumuna, yahu biri de cikip sen napıyorsun be adam demiyor mu kocana. bunu kendine reva görme, az sesini cikar be canim cocugun icin en azindan.

Esiniz sizi gozetmeni yani kendisi olmadan disari cikariyoda siz onun ailesiyle bebegi siz olmadan disari mi gonderiyosunuz?

Buaksam iyice konusun buduruma artik dayanamadiginizi kole olmadiginizi ustelik kendisinin cevreye degil kendisine guveni olmadigini anlatin demekki sen bakiyosun baskalarina ki bana bakicaklarini dusunuyosun diyin. Psikolojinizin iyi olmadigini boyle giderse essiz kalacagini anlatin dinlemeden de ayrilin yanindan
Yarinda ilkis alin cocugunuzu gezin tozun

Bebeginiz ne kadarlik bilmiyorum ama cocuk bir hava almadan mi buyuyor?

O yavrunun gunahina giriyorsunuz. Vebalini nasil odersiniz bilmiyorum. Park oyun istemese bile cok degil kisa zaman sonra isteyecek. Sosyallesemez ve fiziksel gelisimi de kisitli kalir. Allah korusun...

Anladığım kadarıyla muhazakar bir aile yapınız var. İnaçlarınızdan yola çıkarak mı böyle bir karar aldınız? Kocanız izin vermiyorsa dışarı çıkmamalıyım diye mi düşünüyorsunuz? Yani arap ülkelerinde değiliz. Yani inancınıza saygı duymaya çalışıyorum ama yine de mantıklı değil. Çocuğunuzun aşıları var her gün güneş görüp D vitamini almalı sağlıklı bir çocuk olarak büyüyebilmek için bu annelik vazifeniz bir kere. Yani eşinize buradan yaklaşın isterseniz. Sağlıklı bir çocuk büyütmek ve eşinin ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak babalık ve kocalık görevi. Umarım bir faydası olur. Bir evladınız var ve aileleeinizin görüşleride bu yönde olsa gerek diye düşünüyorum. Kendinizi ihtiyaçlarınızı açıkça ifade etmeniz gereketiğini düşünüyorum. Allah kolaylık verdin. Ne diyim. Üzüldüm durumunuza.

Hurriyet hakkinin elinden alinmasi. Bosanma sebebi. Bosanirken kusurlu tarafa bakildiginda adam bastan kusurlu. Kendine es degil kole almis. Bir kadinin ayagina pranga takmadigi kalmis.
Hayir yani adam işe gittiginde eşi bakkala gitse adsam nereden bilecek ki, ben onu anlamadim.
Bence konu sahibi de buna musade etmis. Onda da hata var. Baştan tavir koymaliydi. Daha evlenmeden baba evindeyken her dişari ciktiginda adama hesap vermemeliydi. Isin kotu tarafi bunu normal kabul ediyor iki taraf da. Kisinin ozgurlugunun kisitlanmasi bu. Suc bence.

K.bakma canimda Ne kadar seversen sev seni o kadar kisitlamasina niye izin veriyorsun. Bu durum sizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum fazla taviz vermissin belliki o kadar despot davraniyor

Kadıncağız gidemiyorum diyo. Gitmiyorum değil. Beyi izin vermiyormuş bir şey içmeye nasıl gitsin? Keşke başından izin vermeseydi... artık çok zor.

Ilk aklima gelen bebeginiz oldu. Yorumlari okumadan... Sizin esinize verdiginiz bu sacma tavizin cocugunuzun gelisimini etkilediginin umarim farkindasinizdir?

Kusura bakmayın ama başlarda ‘tabiki ki kocacım’ dediyseniz hepsine adam gayet haklı ve şimdide şikayet etmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Keşke evlenirken kendinizin de bir “birey”olduğunu öğrenip evlenseydiniz.

Belki de aldattığını yakalamasın diye izin vermiyor? Bu çok akla yatkın.

Belki de aldattığını yakalamasın diye izin vermiyor? Bu çok akla yatkın.
Ya bizim enişte 45 yıl yedi teyzeyi kıskançlıktan öğrendik ki başka hatuna ayrı ev açmış,aynı hesap. Bi de eski konusunda okudum şöyle zayıfsın bilmem ne diye ezip durmuş kadını ama konusahibi ne yaşadıgından bihaber “yilniz bizim ilişkimizdi sirin yik” he bacım he ,müebbet almışsın af bile gelse sana uğrama ihtimali yok,rüyalarında millete çil çil altın yağar sen sokaklarda dolaşıyorsun ,düşün bilinçdışın bile çökmüş,hala “ilişkimiz çik ii bin mitliyim bik bik”

bir arkadaşımın eşi de öyleydi hatta ilk evlendiklerinde kapıyı üzerinden kilitler gidermiş. 10 yıllık evliler şimdi o adam değil sanki. çocuk gece ateşlenmiş kadın arabaya attığı gibi kendi götürmüş . kocam uyanmadı ddi. inş sizinki de geçici olur. duaedin . tabii ki de içindeki bulunduğunuz durum iç açıcı değil allahın izniyle çözersnz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…