- 21 Şubat 2011
- 874
- 597
- 323
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Kadıncağız gidemiyorum diyo. Gitmiyorum değil. Beyi izin vermiyormuş bir şey içmeye nasıl gitsin? Keşke başından izin vermeseydi... artık çok zor.Git gez yahu..al cocugu at arabasina bi cafe ye git bisey ic olmadi.. yurume mesafesinde.
Aileni ,arkadasini cagir,onlarla git gez..
Niye kucuk seylere takiliyorsun.markete git en olmadi.
Ben calisiyorum. 14 saat evimden uzaktayim. Haftasonu nereye atsam kendimi diye iple cekiyorum. Kendine niye yapiyorsun bunu
Niye bu kadar baskici ayrica?
Sanırım bebeği başkaları gezdiriyor ama annesi baba olmadan gezdiremiyor. İnanamıyorum.Başkalarıyla çıkıyor derken??
Belki de aldattığını yakalamasın diye izin vermiyor? Bu çok akla yatkın.Kafeste kuş muamelesi yapıyor size,önünüze yeminizi suyunuzu koyuyor bari,kendisi beğendiği kadınlara feysbuktan stalklayacak kadar bakıyor ama,muhtemelen aldatıyor sizi,kendisi gibi sanıyor herkesi,bu manyaklığının başka açıklaması yok.
Ya bizim enişte 45 yıl yedi teyzeyi kıskançlıktan öğrendik ki başka hatuna ayrı ev açmış,aynı hesap. Bi de eski konusunda okudum şöyle zayıfsın bilmem ne diye ezip durmuş kadını ama konusahibi ne yaşadıgından bihaber “yilniz bizim ilişkimizdi sirin yik” he bacım he ,müebbet almışsın af bile gelse sana uğrama ihtimali yok,rüyalarında millete çil çil altın yağar sen sokaklarda dolaşıyorsun ,düşün bilinçdışın bile çökmüş,hala “ilişkimiz çik ii bin mitliyim bik bik”Belki de aldattığını yakalamasın diye izin vermiyor? Bu çok akla yatkın.
bir arkadaşımın eşi de öyleydi hatta ilk evlendiklerinde kapıyı üzerinden kilitler gidermiş. 10 yıllık evliler şimdi o adam değil sanki. çocuk gece ateşlenmiş kadın arabaya attığı gibi kendi götürmüş . kocam uyanmadı ddi. inş sizinki de geçici olur. duaedin . tabii ki de içindeki bulunduğunuz durum iç açıcı değil allahın izniyle çözersnz inş.Evet durum tam olarak bu. Sanki bi fanusun içindeyim. Mutlu muyum mutluyum, seviyorum evimi, kocamı, bebeğimi.. Başka bi sıkıntım yok. Ne istesem alır, ne istesem yapar. Şiddeti yoktur, küfrü yoktur. Ama evden dışarı çıkamam. Yani izin vermez. Evlendiğimden beri daha 1 kez bakkala bile gitmedim. Beraber çıkıyoruz onda sıkıntı yok. Ama şu son 2 haftadır hiç çıkmadım evden. Artık duvarlar üzerime gelmeye başladı. Çocuk zaten bunaltıyo o ayrı ama ev ev ev ev kafayı yicem. Bugün izinli eşim. Ama başka bi işi olduğu için biraz geç çıkacaktık. Yani saat 4 gibi falan. Ama şimdi mesaj attı, trafikte çakılı kalmış. Ben gitme demiştim, yada beraber gidelim git gel olmasın bidaha demiştim. Ama o bile bile girdi trafiğe. Şimdi de çıkamicağımızı biliyorum. Oturdum sinirden ağlıyorum. Karnı açmış. Eve gelirken bişeyler alıyim canın ne istiyo dedi, bişey istemiyorum sen eve gel de yeter dedim. Ne çok uzatmışım, yapmicakmışım yemek mazaallah boğazında kalırmış, sanki keyfinden gelmiyomuş... Bide üstüne suçlu ben oldum. Madem tek çıkmamı istemiyo o zaman biraz daha düşünceli olmasını bekliyorum, çok mu? Evet hep evi seven bi insandım, bekarken de nadir çıkardım. Ama bu kadar değil ya. Rüyamda kendimi sürekli dışarda gezerken falan görüyorum. Yada alışveriş yaparken. Psikolojik olarak çöküyorum galiba. Ve napıcağımı bilmiyorum.. Şimdi sayan söven yargılayan giydiren olucak biliyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok gelmeyin üzerime olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?