yeni hamilesin ayrilma kararina uzuldum
bunun meslekle alakasi yok kisinin odunluk seviyesi ile alakali bence...
memur olmadan once ozelde calisirken mesailere ragmen aman sen de plazada calisiyorsun plaza kadini oldun diyordu bazi arkadaslarim kolay para diyorlardi memur oldum ohhh oturdugun yerden kolay para.
yani meslekle alakali degil senin karrsindakinin kendisine olan saygi ile alakali bnce...kendisine ve kendi meslegine saygisi yok ki senin meslegini asagilayarak kendi meslegini yuceltiyor...
Eşiniz gibilerden çok var. Her mesleğin kendine göre zorlukları , kolaylıkları var. Ama tıp, hukuk gibi bölümlere girmek, okumak, bitirmek ciddi anlamda zor. Bence eşiniz aşağılık kompleksinden dolayı size bunu söylüyor.
evet ya doktor akademisyen gecenlerde bi mali musavir vardi simdi de bu :)))Bu hafta hangi meslek daha beter haftasıda benmı bilmiyorum...bir haftadır hep aynı konular....
Çiftlerin birbirlerine ve mesleklerine saygı duymaları gerekir. .
Ne iş olursa olsun zorluğu vardır elbette. .
Üzüldüm sizin adınıza.
Hakkınızda hayırlısı olsun. .
Ben memurum eşim astsubay. Arada takılıyoruz birbirimize hangimizin işi daha zor diye. Her işin kendine göre zorlukları vardır. Sizin deyiminizle oturduğu yerden para kazanan memurların; vatandaşların hayatlarını değiştirecek kararlar almalarını gerektiren, hem vebal hem de sorumluluk gerektiren stres dolu işleri de olabilir. Bilmeden iskembeden atıyor ya insanlar herkesi aynı sanıp genelleme yapıyor, hem sinirleniyor hem de içerliyorum. Hamdolsun memur olmuşum da sorumluluklarımın bilincinde hassasiyetle işimi yapıyorum. Neyse eve getirdiğim dosyalarımı okumaya devam edeyim en iyisi oturduğumuz yerden para kazanıyoruz ya biz en mükemmel diğer meslek grupları :)
hormonlardan onlar hormonlardan kiskisla bebisine odaklanBeyefendilere desen ki memursun kolay para hayır benim canım çıkıyor oluyor ama bize gelince kolay paraymış cidden sinir bozucu
Ben ogretmenim esim serbest meslek yapiyor. Oda ogretmen kokenli fakat meslegini yapmiyor. Sebebi ise o kadar bogaz patlatip 3 kurus para kazanilmasi. Kendisi benim 3katim kazaniyor neredeyse. Hemde evden yattigi yerden. Ama esime sorsaniz cok basit bi is yapiyorum ben. Bana gore de o cok basit bir is yapiyor. Hatta is bile yapmiyor. Ama bunu esimi ezmek icin asla kullanmadim. Oda asla bana maddiyati disinda bahane sunmadi. Isle ilgili konusmayiz bile biz. Ayrica esiniz sizin ne is yaptiginizi bilerek evlendiyse simdi laf etmesi cok sacma. Begenmedigi meslekteki biriyle evlenmeseydi.
hormonlardan onlar hormonlardan kiskisla bebisine odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?