Farklı meslek grubundan olanların evlenmesi

Gelir düzeyini sorun etti de avukatlar yatacak para kazanıyora mı getirdi bilmiyorum ama cidden hoş değil

Maas kiyasina sokana kadar az daha cabalayip kendi de o kadar maas almaya baksin.

2 yıl okuyup astsubay olmuşsun güzel işin var işte benim kazancımı sanki ben laf ediyorum da gözüme sokuyorsun hakkımız değilmiş sanki kazanılan para

Bizimkide saygısızlık etmek istemiyorumla başlıyor kendi maaşıyla kıyaslıyordu sonunda illa onca yıl devlette hizmet et aldığın paraya bak bide avukatlara bak modunda

2 yıl okuyup astsubay olmuşsun güzel işin var işte benim kazancımı sanki ben laf ediyorum da gözüme sokuyorsun hakkımız değilmiş sanki kazanılan para
Valla o tugla gibi kitaplari ezberliyorsunuz ya. Sirf bu yuzden bile helal kazandiginiz para. Bosverin siz esinizi. Komplekse girmis belli ki. Ben 2 yil okudum kadin 4 yil. Benim maasim 2 lira kariminki 4lira falan diye mi dusunuyor nedir.

Haksız kazançmış ona göre niye boşanma davasına bakmıyorsun 2 bin lira az mı geliyor illa 5-10 diyeceksiniz haksız kazanç alt tarafı bi dosya moduna girdi cidden gel beni vur demelik

Bende öyle dosyalar cezaevleri canım çıkıyor mahkeme mahkeme adama göre ne var ki bunda
Sizin tavrinizda esinizden çok farklı değil hala memur gibi kolay deyip duruyorsunuz. Her memurluk salla başı al maaşı değildir hanımefendi. Kimse oturana para vermiyor herkes emek sarf ediyor. O beğenmediğiniz memurlar içerisinde işini layıkıyla yapabilmek için yüksek lisans doktora yapan insanlar var bunlardan biri de benim keza. Siz önce bu zihniyetinizi bir değiştirin meslek ayırdı yapmayın ki karşınızdaki insanlar da sizin mesleğinize emeğinize saygı duysunlar.

Esinize gelince siz ondan daha fazla para kazanıyorsunuz diye bu şekilde egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Aşağılık kompleksi başka bir şey degil. Ben de eşimden fazla kazanıyorum ama bu kıyaslara hiç girmiyor karakter meselesi yani.

Valla o tugla gibi kitaplari ezberliyorsunuz ya. Sirf bu yuzden bile helal kazandiginiz para. Bosverin siz esinizi. Komplekse girmis belli ki. Ben 2 yil okudum kadin 4 yil. Benim maasim 2 lira kariminki 4lira falan diye mi dusunuyor nedir.

Boşanmaya bakmıyorsun kazancı az diye ne var davaların türü ne olursa olsun düşük fiyat söyleseniz danışmaya bile para alıyorsunuz görüşünde gerçekten saygımı bitirdi

Memurluğun kolay olduğunu iddaa etmedim o bana öyle söyleyince o zaman memurlar içinde böyle deniliyor sende kolay kazanıyorsun o halde dedim halk arasında toplumun avukatları paragöz olarak gördüğünü söylediği için meslek kıyasına giren biri değilim

Boşanmaya bakmıyorsun kazancı az diye ne var davaların türü ne olursa olsun düşük fiyat söyleseniz danışmaya bile para alıyorsunuz görüşünde gerçekten saygımı bitirdi
Esinizi sadece 1 gun hukuk fakultesindeki derslere sokun. Anlasin neden danismak bile parayla.

Daha yeni hamilesiniz acaba neden dolayi bosaniyorsunuz? Bu sebepten mi?

Hayır sürekli tartışmalar başlamıştı sevginin kalmadığını farkettim anlaşamadıkça alttan almaktan yoruldum

Erkeklerin genel tavrı bu diyecektim ki bence insanların genel tavrı bu diye düzeltesim geldi.
Eczacı olana diplomalı bakkal derler, öğretmene oh ne ala 3 ay tatil, avukata 2 dosya hazırladı para kazandı derler, doktor zaten sorsan çoook para kazandığı için haketmiyordur, muhasebeci olsan oturduğun yerden kazanıyor derler, mühendis olsan, torpili var derler...
Kısacası herkes en zor işi yapar ve geri kalan herkes kolay kazanır :)
Bunun dile getirilme sıklığı çoksa can sıkıcı bir durum gerçekten...

Haksız kazançmış ona göre niye boşanma davasına bakmıyorsun 2 bin lira az mı geliyor illa 5-10 diyeceksiniz haksız kazanç alt tarafı bi dosya moduna girdi cidden gel beni vur demelik
Bu okulu okumuş ve insanların tüm hak ve suçlarını tek tek hafızaya almissaniz istediğiniz davaya da bakma hakkınız var . Peki madem kendisi neden asker olmayı tercih etmiş neden memur olmamış ya da ne bileyim neden doktor ya da mühendis olmamış??? Bile bile aynı çatı altına girdi sonuçta haberi yok muymus bir avukatın istediği davaya bakabileceği ? Ay ne saçma ya valla sevmiyorum böyle insanları ....

Sıklık değil ama o tavır çok itici kendin halk arasında söyleneni desen ne alakası var oluyor ama

Evlenirkende Asla işime karışma dedim ama duramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…