Farklı meslek grubundan olanların evlenmesi

Bence esinizin arkadas cevresinde falan bunla ilgili bi mevzu yasandi. Esinizde bundan oturu sizden hincini cikariyor.

Bilmiyorum arkadaşları astsubay hemşire öğretmen eşi hepsinin sadece bir tanıdığının avukat eşi var ya baya her mesleğe saygım var avukata yok modunda

Sıklık değil ama o tavır çok itici kendin halk arasında söyleneni desen ne alakası var oluyor ama
Siz mesleğinizin sayginligindan ve verdiğiniz emekten eminsiniz zaten.
Ayrılık kararınıza saygı duyuyorum tabiki ama gebelikte var ve asilamayacak bir konu da değil. Görmezden gelebilirsiniz, son bir kez konuşup haddini bildirebilirsiniz, madem öyle al bir de sen yap diye ona ayak işi yukleyebilirsiniz vs vs..
Ama tabiki o tavrı itici ve soğudum diyorsanız o da sizin bileceginiz is.

Sende onun işine karış madem öyle ... ama yooookk hayatta laf ettirmezler yaptıkları işe bakkal bile olsa "sen ne biliyorsun ki" olur,çok var böyle örnekler .

Işte memur gibi oturduğun yerden kazan diyerek halkın ithamını söyledim burada yanlış anlayanlar var ama neyse,kendisi bunu duydunda Anında delirdi ama bana aynı ithamla açgözlülükle geliyor

Boşanma sebebi sadece bu değil her konuda çakışmaya başladık,hep alttan almk bana düşüyordu yordu yoruldukça sevgim olsada içim itmeye başladı Yaptığım işide haksız kazançmış gibi yerip saygı göstermiyor

Bilmiyorum arkadaşları astsubay hemşire öğretmen eşi hepsinin sadece bir tanıdığının avukat eşi var ya baya her mesleğe saygım var avukata yok modunda
Bence esinizin size bi saygisi kalmamis. Meslegi bahane edip sizi delirtme cabasinda. Bosanma davasina baksaniz ne olacak? Sizi daha mi cok sayacak.

tanıdık futbolculardan mi

Evlenirken yaptığınız isi biliyordu sonuçta. Kimseye şu davaya bakarım buna bakmam dememissinizdir zaten.
Eğer kazanç farklılığı varsa her erkek bu durumu kaldiramiyor derdi o da olabilir.
Hakkınızda hayirlisi. Bu yorgunluk giderek artiyorsa yapacakta pek bir sey kalmıyor demekki..

Bence esinizin size bi saygisi kalmamis. Meslegi bahane edip sizi delirtme cabasinda. Bosanma davasina baksaniz ne olacak? Sizi daha mi cok sayacak.

Işte boşanma davasına getirisi az uzun süreli diye girmiyorsun sanki beş On kere duruşmaya girsen 2 bin alsan çok yorulacaksın ama kolay para kazanma daha kolay tabi haksız kazanç öldükten sonrasını düşünemiyormış bile avukatlar için ona göre ceza davası nedir ki tek celsede bitiyor gibi.cidden gerildim

Gerçekten sürekli yorduğunu hissediyorum insan başlarım sevgisine diyor her şeyi kendi işi kendi emeği kendi maaşıyla kıyaslıyor

Kolay kazanılsa dahil para haksız kazanç demek kompleksli bir soylem.
İnsanlar yatırım yapıyorlar, gayrimenkul değerleniyor, haksız kazanç mi oluyor?
Emek, para, sermaye, eğitim, insanlar ortaya bir şeyler koyup para kazanıyor sonuçta...

Ne gerek varda sen geriliyorsun. Cani cok fazla bosanma davasi almani istiyorsa alirsin bitane. Oda sizinki olur. Sonra ne hali varsa gorsun.

Ona göre haksız kazançmış bildiğin yatacak yerim yok yani.
Kendisi borsaya yatırdığı parayı katlasa o bile kazanç ama benimki haksız kazanç

Ne gerek varda sen geriliyorsun. Cani cok fazla bosanma davasi almani istiyorsa alirsin bitane. Oda sizinki olur. Sonra ne hali varsa gorsun.

Bildiğin hakime allah aşkına boşa nafakası batsın diyesim var

Işte memur gibi oturduğun yerden kazan diyerek halkın ithamını söyledim burada yanlış anlayanlar var ama neyse,kendisi bunu duydunda Anında delirdi ama bana aynı ithamla açgözlülükle geliyor
Ama canım aşılamayacak sorun değilmiş gibi geliyor bana... yani ortada bir bebek var hiç mi duzelecek gibi değil ?

Ama canım aşılamayacak sorun değilmiş gibi geliyor bana... yani ortada bir bebek var hiç mi duzelecek gibi değil ?

Başka sorunlarda vardı Ayrıca hep ben ayak uydurmak zorundayom o değişemezmiş sıkıldım Bende artık

Kendisi borsaya yatırdığı parayı katlasa o bile kazanç ama benimki haksız kazanç
Kimsenin elinden parasını almıyorsun neyin haksız kazancı? Eve iş konusu getirilmemesi lazım bence

Bence farklı meslek gruplarıyla alakası yok şahıslarla alakalı direkt olarak.
Bir insan kompleksliyse, her durumda kıyasa girer ve mutsuz olacak bir taraf bulur emin olun.
Ben mesela aynı meslek grubundan biriyle evlenmek istemem. Tabi kısmet işi ama, biraz farklılık iyidir diyorum. Yani öğretmen olacağım, mesela hep psikolojiye ilgi duymuşumdur. Bu alandan biriyle iletişim kurabilmek hoş olurdu. Benim için olumlu bir şey bu.

:) bir şey diyemedim daha fazla. Kazansın o zaman kendisi helalinden haklı haklı. .

Başka sorunlarda vardı Ayrıca hep ben ayak uydurmak zorundayom o değişemezmiş sıkıldım Bende artık
Af buyur canım ama bunca sorun sıkıntı arasında hangi ara bebisi yaptınız ?? Akıllı kadınsn, adam madem kötü değişmeyen bir birisi neden bebis yapıyorsun gaflete mi geldin n'aptın ?

Ben hemsireyim hafta 2 tane 24 nöbeti tutuyorum eve gelince inanin uykusuzluktan bayılıyorum resmen 3 saat uyuyayim annem başlar kalk artık ne iş yapıyorsun ki keşke senin gibi isim olsa haftanın 5 günü evdesin der Yani insanın annesi yaparken esin yapması tuhaf gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…