- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
işimden cok memnunum evet ama ailemin yanında da fazlasıyla huzurluyum bana kimse karışmaz istediğimi yaparım annem arkadaşım gibidir zaten burda yapayalnız sürekli eski eşi görür müyüm derdindense orda olmayı tercih ediyorumŞahsi fikrim bir kere evden çıktıktan kendi düzeninizi kurduktan sonra aile yanına dönmenin insana iyi gelmediği yönünde. Sizinle benze bir durum yaşamadım hala evliyim ama çevremdeki insanlardan yola çıkarak söylüyorum. İşinizden, yaşadığınız şehirden memnunsanız dönmeyin derim. O kadar eşyayı götürmektense satın derim nakliye dünya para ama elbette tercih sizin. Zaten ailenizle yaşayacaksanız eşya ihtiyacınız yok. Boşandıktan sonra çok mutlu olan bir sürü insan tanıdım, şu an hissettikleriniz normal ama İnan’ın geçiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
OHOOOOOOOOO dolu dolubenim gibi kimse yok mu
konuşamıyoruz ne yazıkki ben konuşmaya başladığım an deliriyor sen böylesin şöylesin sende akıl yok demeye başlıyorNe kadar şanslısınız çocuk olmadan kendini belli etmiş hakkınızda hayırlısı olsun lakin ilk yıllar evliliğin oturma aşaması olduğu söyleniyor iletişime açık biriyse konuşarak ikiniz için ortak noktada buluşmayı teklif edin ilk yıllar iletişim kopukluğu olduğundan sınırları çizmek adına her iki taraf birbirini yoruyor sanırım öncelikle birbirinizden şikayetçi olduğunuz konuları birlikte tespit edin size olan tabiki bu önerilerim hala seviyorsaniz geçerli önce kendi muhasebenizi bu çerçevede yapın hakkınızda hayırlısı olsun umarım pişman olmayacağınız karar verirsiniz.
umarım öyle olur1 sene sonra evlendiğini bile hatırlamazsın
anlamaya çalışacak bir durum göremiyorum ben. bir yılda bunları söyleyen adam ileride neler yapar neler.1 sene kısa bir süre acaba ikiniz de evliliğe mi alışamadınız, birbirinizi anlamaya çalışın öncelikle. Eşinizin hayatında başka birisi olabilir mi??
Ben de aynı durumdayım hiç korkma canım hele annen de anlattığın gibiyse sana daha dikkatli davranırlar. Bizim 6 aydı evlilik ama o hakaretleri duymaya başladın mı devamı da geliyor. Ailene gittiğinde nefes aldığını hissediceksin bak ben 1 buçuk aydır buradayım gayet huzurluyum mutluyum.benim gibi kimse yok mu
Boşanın hanımefendianlamaya çalışacak bir durum göremiyorum ben. bir yılda bunları söyleyen adam ileride neler yapar neler.
ayynen öyleBoşanın hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?