merhaba canım hoşgeldin.merhabalar farmasi ve hanimlar farmasi gercekten cok taktir ettim seni kilo vermen ve bu konuda diyet konusunda bayagi iyi fikirlerin var uzun süredir takip ediyorum sizleri ama cekindim yazmaya dedim bugun yazicam bende ocak ayinda diyete basladim boyum 1,63 kilom 1.64dü,57 e kadar indim ama hedefim 53-54 olmak bayagi ugrastim gram oynamadi son aylarda bende iki hafta ara verdim ve yine basladim diyete pazartesi günü hedef 4 kilo daha vermek ondan sonra insallah bende koruycam kilomu banada yardimci olursaniz cok sevinirim..umarim kilo vermek isteyen arkadaslarda basarili olurlar.
bugunkü yediklerim siralayim hemen :
Sabah:müsli yedim icine bir kuru kayisi,bir kuru incir,5 badem,iki kuru hurma,bir kuru erik attim az yagli sütle yedim onu,iki cilek
ara malesef yokdu isdeydim cünkü isden gelince hemen ögle yedim.
öglen:yarim kase salata cok yagliydi salata ondan yarim kase yedim
yaninda bir dilim cavdar ekmegi ve bir dilim beyaz ekmek bir dilim tavuk salami yedim cok inceydi bir dilimi 10 kalori salamin cok dikkat ederim kalorisine kadar
bir saat yürüyüs yaptim ise gidip geldim,simdilik bu kadar,ara bir avuc kuru üzüm ve bes badem yiycem aksama salatanin diger yarisini,yogurt,bir kase corba icicem
arayada yine portakal yada 100 gr cilek yiycem 3 litrede su iciyorum günlük egzersiz yapiyorum ve birazdan da tempolu yürüyüs ve bir turda kosu yapcam gelcem
canım uzman kelimesi karşısında çok utandım yahoşgeldin canım
farmasi bizim uzmanımız, ondan çok şey öğrendim, bende 2 ayda 6 kilo verdim, az ama sağlıklı zayıfladığımı düşünüyorum
kolay gelsin sanada
hayırlı olsun canım, spor muhakkak çok etkilidir, ben sadece lesli yapıyorum
sağol canım, kuru meyve yiyorum, salata ve yoğurt ta öyle, bugün iyiydim öğlen biraz çok yedimondan sanırım, bahardan diye düşündüm bende, devam ederse doktora giderim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrherkese merhaba
bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı bal
ara 3-4 kuru kayısı, kuru üzüm
öğlen 1 küçük tabak az yağlı patates salatası,
yoğurt
1 kk peynir
1 çatal kek
ara 3 kuru kayısı
akşamda
1 tahta kaşık bulgur pilavı
2 tahta kaşık taze fasulye
cacık ve yeşillik yiyecem
bu arada 69 olmuşum çok şükür, 2. ayım bitti, darısı diğer kilolarımın başına
rica ederim
evet canım asla cevapsız bırakmıyor sağolsun
sanırım hep yağdan verdim çünkü incelme 6 kilodan daha fazla duruyor, herkes 10 kilo garanti vermişsindir diyor
daha önce şok diyetlerde kısa sürede 5-10 kg verdim ama bu kaadar incelmedim, sanırım onlar kasdandı ve çok çabuk geri aldım
neyse bu sefer yavaş ve emin adımlarla yürüyorum
Merhaba kızlar,dün giremedim hemen menülerimi paylaşıym
Dün
kahvaltı
tahin pekmez
peynir
1 kupa 5i 1 yerde
hani ekmek nerede zeytin domates salatalık vs onlar nerede yoksa senin de mi canın istemedi?
Ara
35 gr ve 130 kalorili bir çikolata
2-3 badem
1 kuru incir
neyse çikolata ödülün olsun
Öğle
250 ml sade süt
1 simit
yetersiz bir öğün geldi bana bari simitin yanına peynir zeytin pekmez ya da bal domates salatalık da olsaydı canım ya
Akşam
3 tahta kaşık nohut yemeği
salata
fena değil
gece
1 grissini
1 avuç leblebi
keşke elma ve portakal yeseydin
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 kupa 5i 1 yerde
maydonoz,tere,salatalık,domates
tahin pekmez
peynir
2 zeytin
bugünün kahvaltısı bence çok şık
Ara
3-4 badem
5-6 kuru üzüm
1 yeşil elma
arası da süperrrrrrrr
Öğle
güccük 1 tosy
ayran
öğlen de iyi
Ara
1 kupa 5i 1 yerde
2 grissini
1 muz
1 ceviz
evet kesinlikle bugün herşey daha iyi ve dengeli
Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu makarna
2 kaşık kuru fasulye
merhaba canım hoşgeldin.
hakkımdaki düşüncelerin için de çok teşekkür ederim
burada sen de paylaş listelerini
iş yerine ben ara öğünlerim için gerekli olan erzaklarımı götürüyorumsizlere de tavsiye ediyorum çünkü aralar mutlaka kilo verebilmek için gerekli bence hem dengeli hem sağlıklı geri gelmeyecek şekilde güzel bir kilo kaybı olması dileğimle...
canım uzman kelimesi karşısında çok utandım yaben hiçbir şeyin uzmanı değilim sadece yaşadıklarımı araştırdıklarımı bilebildiklerimi elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum inşallah canlar
öyle canım utanma gerçek bunlarsenden çok şey öğrendim kakikaten
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
listenin tamamına bayıldım tam benlik
sağol canım
inşallah herşey istediğin gibi olur canım öyle sağlıklı incelmiş bir görüntün varsa kesin yağdan gitmiştir.
canım ara öğün derkenhosbulduk farmasi cok tesekkür ederim
rica ederim ne demek hak edene hakkini vereceksinara icin is yerinde imkanim yok canim olsa hemen tikarim birseyler allahtan bir arayi kaciyorum sadece yazarim canim cok saol yazmazmiyim senin fikirlerine ihtiyacim var insallah dedigin gibi olur bu sefer cok kararliyim koruycam kilomu gecen seferde vermisdim koruyamadim 75 kilodan 53e düsmüsdüm ben sonra bir ara hep evdeydim o zaman olan oldu isde
evet canım giysilerim 6 kg ye göre çok bollaştıyağdan gidince görünümde çok tartıda az fark diye biliyorum, doğru mu biliyorum:44:
daha önce çok daha fazla kilo vermeme rağmen böyle incelmemiştim, ama dah kısa sürede zayıflamıştım
Farmasiciğim sabahları zorla yiyorumilokmalar ağzımda çoğalıyor ama sonra bir iştahım açılıyo ki sormaMesela yemekten sonra az önce çay içtim ağzım gene boş kalmadı leblebi,badem,incir yedim çaylaa Noluyo bana yaaaa
ilahibeni çok güldürdün Allah da seni güldürsün emi
Ciddiyim kendimi bu aralar firenleyemiyorum,Nazar değdi bana kesin kurşun falan mı döktürsemart çantama kuru üzüm badem falanda atmıycam ha bire elim hep çantada yok böle olmayacak....
canım günde ne kadar su içiyorsun ?
açlık hissi ile vücudumuzun aslında suya olan ihtiyacının sinyallerini de bazen karıştırabiliyormuşuz o nedenle yanından suyu eksik etme bakalım bir de öyle dene canım hala devam edecek mi yeme krizlerin ama illa birşeyler yemek istiyorsan bu elbette yaş ya da kuru meyve olsun uygun ölöülerde beyaz leblebi olsun light çubuk kraker light kepekli limonlu bisküvi olsun bence daha az hasarla hem de miden doymuş olarak bunu atlatabilirsin.sakın umutsuzluğa kapılma hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz bitanem
Evet son 1 haftadır su içemiyorum,1. havalar soğuk gidiyor
2. neden ise hep okuldayım o yüzdensu içmiyorum....okuldaki Tuvaleti kullanmadığım için su içmiyorum çıkçası evet yarın bi deniym bakim sonucu yazarım yarın bitanem sağol valla....Canım benim...
bazen öyle oluyor canım yaa, sürekli bi atıştırma isteği, bende çantama kayısı, üzüm doldurdum, kıtlık çıkacakmış gibiCiddiyim kendimi bu aralar firenleyemiyorum,Nazar değdi bana kesin kurşun falan mı döktürsemart çantama kuru üzüm badem falanda atmıycam ha bire elim hep çantada yok böle olmayacak....
sabahları bendede durum aynı saat 9 olursa iştahım geliyorda 7 de hiç gitmiyor, zorla yiyorumFarmasiciğim sabahları zorla yiyorumilokmalar ağzımda çoğalıyor ama sonra bir iştahım açılıyo ki sormaMesela yemekten sonra az önce çay içtim ağzım gene boş kalmadı leblebi,badem,incir yedim çaylaa Noluyo bana yaaaa
canım ara öğün derken
bir kuru kayısı 4-5 fındık atacak kadar ağzına vaktin yok mu canım senin :26:
doğru biliyorsun canım benimmmmmmm
uzman diyorumda utanıyon bak sayende bişey daha öğrendimcanım günde ne kadar su içiyorsun ?
açlık hissi ile vücudumuzun aslında suya olan ihtiyacının sinyallerini de bazen karıştırabiliyormuşuz o nedenle yanından suyu eksik etme bakalım bir de öyle dene canım hala devam edecek mi yeme krizlerin ama illa birşeyler yemek istiyorsan bu elbette yaş ya da kuru meyve olsun uygun ölöülerde beyaz leblebi olsun light çubuk kraker light kepekli limonlu bisküvi olsun bence daha az hasarla hem de miden doymuş olarak bunu atlatabilirsin.sakın umutsuzluğa kapılma hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz bitanem
Evet son 1 haftadır su içemiyorum,1. havalar soğuk gidiyor
2. neden ise hep okuldayım o yüzdensu içmiyorum....okuldaki Tuvaleti kullanmadığım için su içmiyorum çıkçası evet yarın bi deniym bakim sonucu yazarım yarın bitanem sağol valla....Canım benim...
canim calisdigim is yerinde calisirken agza birsey atmak sakiz cignemek vesaire bu tarz seyler yasak ama is yerinden dönerken yolda aticam agzima birseyler cantama koyuyum en iyisiaklima sen getirdin valla ara ögün deyince illa elma portakal geliyor insanin aklina kuru kayisi findik hic düsünmemistim
canim calisdigim is yerinde calisirken agza birsey atmak sakiz cignemek vesaire bu tarz seyler yasak ama is yerinden dönerken yolda aticam agzima birseyler cantama koyuyum en iyisiaklima sen getirdin valla ara ögün deyince illa elma portakal geliyor insanin aklina kuru kayisi findik hic düsünmemistim
öylemi ilk defa duydumeğil masanın altına 2 kayısı atıver ağzına çaktırmadan, sonra da öksürüyomuş gibi yap yut gitsin
öylemi ilk defa duydumeğil masanın altına 2 kayısı atıver ağzına çaktırmadan, sonra da öksürüyomuş gibi yap yut gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?