Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayvanları, insanlardan daha çok seviyorum, çünkü;
Hiçbir hayvan, bana insanlar kadar zarar vermedi..
Hiçbir hayvan, dünyaya insanlar kadar zarar vermedi..
Hiçbir hayvan, insanların insanlara verdiği zararı kendi ırkına vermedi..
Ve hiçbir hayvan, bir insanı, insanların insanları sevdiği gibi çıkar ve menfaat içinde sevmedi.

Övgü ile yalakalık arasında...salyayla çizilmiş çok ince bir çizgi vardır..........

Ne kadar çok seviyorsam seni o kadar dipteyim şimdi.
Keşke çekip çıkarabilsen beni bu boşluktan.Ama haberin yok değil mi?İyiyim dediğimde asla iyi olmadığımı sensiz iyi olabilmemin mümkün olmadığını anlayamıyor musun sesimden??Seni çok seviyorum aşkım çok çok çok...
Sensiz bir hayatın düşüncesi bile mahvediyor beni.Sandığın kadar güçlü değilim işte.Ne sanıyorsun beni?Belki de güçlü olmamı istediğin için öyle olduğumu düşünüyorsun ...Yardım et bana ,sen olmadan atlatabilmem mümkün değil..

hastayım..ruhum hasta ve yorgun. içim sıkılmaya devam ediyor. iyileşemiyorum? neden bu kadar uzun sürdü iyileşmem? şimdiye kadar hep toparlandım dik durdum ama bu sefer toparlayamıyorum? kızla konuşunca yaşadığım şoktan mı bu durum? yoksa kötü müsün? bilmiyorum inan bilmiyorum. dönsen de ruhum iyileşebilecek mi bilmiyorum. çok şey seni hatırlatıyor. 1 haftadır rüyamda görüyorum. iyi görünmüyorsun. ah ne zaman geçecek bu hastalık

Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu
Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor
Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun
Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına
Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor
Bir de seni ekliyorum susuşlarıma

olmamaliydi,bu hale gelmemeliydik. icim oyle yaniyo ki, sen bu degilsn.o.. dedigin o kizla gorusemezsin. bu kadar cirkinlesemezsin.
seni bu kadar cirkin dusunup unutmaya calismak beni de gozumde cirkinlestiriyor,ben seni hic sevmemeliydm.
insallah cok PERISAN olursn,inan mutlulugunu istemem. insallah cekersin,Rabbim bu firsatciligini yasatsin.
seviyo muyum,nefret mi icimdeki. bu ben degilim,hic bi sey kesin degil, duygularim bile kararsiz.

git bebeğim ailecek çok seviniriz. hatta zil takıp oynarız. yokluğunu hissediceğimizi seni çok arayacağımız filan mı sandın?? yavrum insan evindeki mikroptan kurtulur da kurtulduğuna üzülür mü be...... Allaha yakın bize uzak ol!

Ben ayrılmak istedikçe sen inadına hayır diyorsun, bitmedi diyorsun, biz ayrılamayız diyorsun..
Son zamanlarda çok tartışıyoruz ama ne olacak böyle?
Tamam, yoluna koyacağım göreceksin dedin ama ben hemen, en kısa zamanda görmek istiyorum bunu sana da söyledim.
Yoksa hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağız.
Madem bırakmıyorsun o zaman dediklerimi yapacaksın.

İtiraf: Bende ayrılmak istemiyorum, deli gibi aşığım sana çünkü. Hele senin bırakmaman var ya, nasıl hoşuma gidiyor bilsen..

"Hayatımdan çoktan çıkardığım ilgisiz ve kötü bir kişiye"'
Hakkımda istediğin kadar kötü konuşabilirsin ama ben seni hiç ama hiç duymuyorum.....işte bu da benim farkım!!!!!!.........

Gel bence uzaklar dar geliyor bize,
Tuzaklar almıyor ikimizi,
Sen de dudaklarima zehrinden bir damla bırak bitmesin bu rüya
Harcıyor içimizi elveda yarına
Bir kadeh rakının ardı sefer,her seferde yarın ızdırabı bekler.
Çekip gidersin bırak artık yeter,mazide kalsın paramparça yürekler.
Ben burdan gelip geçen bir yel olurum.
Yel olurum. Yeter, bir dem olurum. Kaçar el olurum. El olurum...

Güllere de aşk olsun, gene sen kokacaksan...
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan!

Son düzenleme:
Eğer o başörtüsünü takıyorsan hakkını vereceksin...Gıybet etmeyecek,kalp kırmayacak,ikiyüzlülük yapmayacaksın.. Yanlış yapanın arkasında olmayacaksın....

Sen benim canimsin Nasil baglaya bildin beni bu kisacik sürede bu denli kendine anlamis degilim

biri çıksa karşıma bulup da bunama diyebilir..
ben de öyle diyorum kendime..neden karmaşık duygularım?
anlam veremiyorum..inşallah bunu da atlatırım..
her şey için teşekkür ederim canım,gerçekten çok
iyisin gözümle de gördüm artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…