ikimizde aynı anda birbirimize süpriz yapmaya çalışırsak böööle elimizde patlar Aşkcığım Hazırlanmaya başlıyoooruuumm benı gordugunde "ne kadar zayıflamıssın minnaaakkk" demessende kusura bakma ama kafanı kırarım Seni seviyorum.
Ne olur azcık olsa o kafanı çalıştır. Çekinme kullan şunu! Sırf senin bu saçmalıkların yüzünden abinden vazgeçebilirim. Bütün hayatım boyu seni dinlemek istemiyorum...
Kocanla ne zaman kavga ettiğini ne yaptığınızı sana hangi hakareti saydığını filan...
Kafamda o kadar büyük bir soru işareti oluşturuyorsun...
Biz İzmir'den bir ev almalıyız..Gelecekte ne olacağı bilinmez canım... Düşündükçe bu konu kafamda daha çok şekilleniyor...Allah korusun senin başına birşey gelse ben bilmediğim bu şehirde ne yaparım... Muhakkak böyle bir yatırım yapmalıyız.. İçinde oturalım ya da oturmayalım.. Ki ilerde oturmam gerekebilir...Taktım bu konuya taktımmmm :)) Gerçi her zaman düşündüğüm,aklımda olan birşeydi ama annemle de konuşunca mantıklı bir düşünce olduğuna daha çok inandım..İnşallah uygulayabiliriz...Allah seni bizden ayırmasın tabi öncelikle...
merhaba utanmaz insan. bugün profiline baktım içim sıkılıyordu ya merak ettim.
baktım domuz gibiymişsin. kızla birbirinize göndermeler şakalaşmalar. benim sahibim
var demeler. hergün dua edicem allah seni öyle pişman etsinki beter ol emi.
bana göstermediğin hassasiyetleri o kıza gösteriyorsun.
allah sana öyle bir hesap sorsunki şaşır. o kızdan da tekmeyi yersin en kısa
zamanda inşallah. senin için yaptığım tüm fedakarlıklar için pişmanım. hiç haketmedin hiççç. hele
ben rüyanda göreceğin bir insandım. bundan sonrada göreme. çok çok pişman ol çok. benden uzak dur. senden iğreniyorum.
beni resmen kullandığını anladım bugün. hep oyalama taktikleri hep bahaneler. meğer hiç bahanen yokmuş. sahiplenmek filan değilmiş derdin. kendince benim neyimi eksik gördüysen? o saçma sapan sitede benim sevgilim var diyememişsin. ama bu sadece benim için geçerliymiş. çünkü aklında başkaları varmış. onlarla oluru olduğunda dönmedin bana. gittin. benim bırakmam için yapmışsın bütün her şeyi. kul hakkı var sürüm sürüm sürüneceksin. acayip karaktersizmişsin. yanıma yakışan, gönlüme yakın birini rabbim verecek elbet. elimden tutup bu benim herşeyim diyecek. bakın bu güzel kız benim sevgilim diyecek. lanet insan.
Hayat, küçük şeylerden ibarettir, ama eğer küçük şeylere mutluluk katabilirsen, toplamı muazzamdır. O yüzden her şeyi neşeyle yap ve her şey bir duaya dönüşsün. Coşkuyla yap.Olumsuzluklar seni rahatsız etmesin. Bir mum yakabilirsin ve karanlık kendiliğinden kaybolur….
içimde intikam ateşi yanıyor. hayır haysiyetsiz beyfendi hayır. sana zarar verme derdinde değilim. sana vereceğim en büyük zarar şimdiki tiyatrocu sevgilinin aksine benim ne kadar iyi bir insan olduğumu anlıycaksın. çok mu iddialı geldi? ne zaman dediğim birşey olmadı, ne zaman haksız çıktım? görüşücez. ama şöyle görüşücez sana en güzel halimle bir görünüp hayatında bir daha göremeyeceksin beni. çok pişman olacaksın bunu biliyorum. bana yaptıklarının acısını allah senden kat kat çıkartacak.
hım buraya da tekrar not düşeyim "pişman olacaksın"
iyiki sayfana bakmışım bugün. içime sıkıntı düşünce insan olarak merak etmiştim seni. nerde sende o insanlık. yavrım seni aramamam çok koyduysa yapacaklarımı bekle. uygun zamanda hatırlatıcam kendimi sana. ben kaybetmedim sen kaybettin.
dün akşamki tavırlarından sonra bugün güzeldi.. ben adım atmasam gelmiyorsun bana. ama valla konuşmicaktım senle az sen gel bana doğru işte böyle paşam..
Bugün ne güzel ne içten sarılıyordun bana, içine çeke çeke öpüyordun.
Bitirelim bitirmeyelim mi diye konuşurken bırakmamacasına sıkı sıkı sardın beni be bırakmadın da zaten.
Beni çok sevdiğini biliyorum, bende seni seviyorum. Birbirimize deli gibi dokunmak istiyoruz hala, heyecanlarımız da aynı.
O yüzden bitiremiyoruz işte, ah o sevgi yok mu insanın elini kolunu bağlıyor.