Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her neredeysen çık ve gel lütfen...Seni beklerken karşıma çıkan insanlar canımı çok acıtıyorlar...Daha fazla muattap etme onlarla beni...Her kimsen ve her neredeysen lütfen çabuk ol...

anlayacaksın seni nasıl sevdigimi sevmedigim zaman anlayacaksın işte ozaman bende mutlu olacagımm:)

Kızma bana seni anlatıyorum diye hala
Anlatacak daha güzel bir şeyim olmadı, senin yokluğunda. .

Bidaneeeeemmmm;varlığının tiryakisi,yokluğunun delisiyimm Çabuk gel seni çok özledimmmmmm

Bazen ne kadar "acaba" desem de, her seferinde tüm o ihtimalleri cürüttügün icin tesekkür ederim

Senin aşkım, canım, bitanem sözlerine karşılık ben hala efendimle cevap veriyorum.
Gece telefonu kapatıp bir müddet geçtikten sonra arıyor ve rüyanı anlatıyorsun ya, bak rüyalarımda dahi sen varsın diyorsun. Sabah işinin gücünün arasında arıyorsun hatta yoğunluk biraz geçsin yine ararım uyumamış olursan konuşuruz diyorsun.
Ben hala efendim diyorum, sen canım, hayatım, sevgilim, bitanem.. diye seslenmeni beklerken hem de.
Benimde hayvani bir tarafım var demek ki. Öyle değil mi?

:) biliyo muusn ? tabi biliyosun ki seni takip etmeyi bıraktım kesin hissediyosun bende hissediyorum sende beni takip
ediyosun ki böyle oldugunu biliyorum
bekliyosun gelecek diye sana göre sen vazgeçilmezsin ki öyle hiç degilsin kendini kandıran benmişim isteyince gayette unutuluyormuş ki unutuyorum baksanaa
gülüyorum içim rahat huzurluyum neden mi ben ahlaksızlık yapmadım sen arayışlardasın aradıgını bulunca haber verde tebrik edeyim seniii :)

şuan yaptığın saçmalıklar ilan etme duyurma çabaların seni o kadar basitleştirdi ki. gerçekten teşekkür ederim. şimdi sen de herkes gibisin.

al bu şarkı seni anlatıyor. allah görüyor. bana ettiğin zulümleri, haksızlıkları demet - allah görür (klip) - YouTube kimi seversen sev beni sevmedin diye değil, yalancı olduğun için, gönlünü eğlendirip sıcak bir kucak bulmak için sürekli kıvırman beni elinde tutmaya çalışmak için sorunlarım var kılıfı uydurduğun için. zalimsin allah gördü. nereye gidersen git ne yaparsan yap, ettiğim ahlar seni bulacak.

Fazla uzağa gitme, dönerken yorulacaksın demedim mi?

Beni üzmeye çalıştın ama nafile... Kendin gibi zayıf karakterli mi sandın beni....

Ben senin bünyene iyi gelmem,hazımsızlık yaparım .... Ki anlaşıldığı üzere yapmışım da....

Son düzenleyen: Moderatör:
artık senin için ağlamıyorum 17 nisan geliyo o günü pastayla kutlucam
evet gerçekten senin için ağlamıycam çünkü rimelim daha pahalı

Buluşabilecek miyiz, bu hava ne böyle, kıyametler kopuyor ...

16 cı günde bitmek üzere,gururum aramama engel oluyor ve asla aramıyacağım
seninle en benzer yanımız aynı oranda gururlu olmamız..
seni ararsam biliyorum barışacağız fakat gururum paramparça olacak ve her konuşmamızda

bir parçası seni kesecek........

kahretsinki tüm bunlara sebep olan sorunda ikimizde aynı oranda haklı ve haksızız

dönmeyeceğini dönmeyeceğimi bilerek yaşamak çok zor geliyor tek tesellim anılarımızı kurtarmış olamamdır...
seni seviyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…