sız çete mısınız yaaaa
başlıcam senın o eskı dandık manıtana
nerden çıktı da gırdı bu şımdı hayatımıza???
Ne hakla bana senınle olan resımlerını gönderır
mecburmuyum lan ben onu çekmeye
ruh hastasıı
pıskopat
sana olan öfkem çok büyük çoooook
nefret etmekten korkuyorum
bı o....... sahıp çıkamadım ya helal olsun
uzak tut onu benden
yoksa ıkınızınde gelmışıne geçmışıne.................................
korkuyorum..
ne seninle nede sensiz olmuyor.bir kere konussak.uzun bir aradan sonra görsem seni.icimdekileri söylesem. sende bana söylesen sevinecegim seyler.bende desen, seviyorum desen..
zaman herseyin ilacidir diyorlar,insallah öyledir.
o rüyada neydi öyle
bana yüz vermiyordun
bak bitaneciğiim bu 3 oldu
off özlemişim seni çook özlemişim
şimdi resimlerine baktım da
ne olacak?
seni görmeyeli 6 ay oldu bugün
dile kolay..
Hiçbir yere sığamıyorum. Kendimi yiyerek öldürmeye çalışıyorum.
23 Şubat - sarı gül verdiğin gün arasıydı birlikteliğimiz. Her şeyin güzel olacağına nasıl da inanmıştım.
Sana yazdığım notlar.
İlk fotoğrafımız.
12 Mart saat 00.59.
'Hala uyuyamadım seni düşünmekten...'
Açsana telefonu, hoşlandım diyeceğim belki!!!
'Selam hocam nasılsınız'la başlayan, 'seni tanımak güzeldi' diye biten 23 şubat-sarı gül arası ilişkimiz. Ve geriye kalan; içimi yakan o his.
Gece yatıyorum ağlıyorum, geceleri zaten doğru dürüst uyuyamıyorum, tutunacak bir şeyim de yok ya, yine de yaşamaya devam etmeye çalışıyorum. Sabah kendimi öyle görünce daha da çok ağlıyorum. Artık utanmıyorum da, araba kullanırken bile ağlıyorum. Tutunacak şeyler bulmaya çalışıyorum, özlüyorum ben, çok özlüyorum.
Nereye kadar gidecek bu böyle, hiç bilmiyorum.
Falcılar 'dönecek' diyor ya, döner misin bilmiyorum.
Şimdi kiminlesin bilmiyorum.
Özleminden ölüyorum.
Ölüyorum.
Ay ay engellemiş... Bana neden beni engelledin diye hayıflanan insan...Ne çok üzüldüm bilemezsin..
Ne oldu ortalığı karıştırdığını söyledim diye bozuldun mu ? Hakkında hiç negatif düşüncem olmayan insanları bile bana düşman etmek için uğraştın..
sana her zaman dedim. dürüst ol. dürüst ol en kötü şeyi bile söyle. ama sen ne yaptın? küçük hesaplar. keşke içimdeki insanlığını öldürmeseydin. gözümde herkes gibi olmasaydın ya. çok zor değildi. senin hakkında kötü düşünmek, değmezmiş demek senden ayrılmaktan daha zor biliyor musun? ayrılmak istediğimde yokluğunla tehdit ediyorsun gitmeyeceksin dedin. hep aynı şey dedin. düşünmedin bir an. sevdiğim için gidemediğimi anlayamadın.
Senin eski eşinden de, senin o vicdanım dediğin merhametinden de.... kararsız gel gitlerinden de.. sıkıldım.. anlıyormusun sıkıldım. kocaman adam hala ne istediğini bilemiyosun ve sevgilim bile diyemiyosun benim için.. arkadaşmış.. senin de arkadaşlığının daa.. neyseee :)