Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süslenip püslenip yanına gelesim vaaar
Sokaklarda kimseyi düşünmeden seninle dolaşmak ve gülerken seni izlemek istiyorum

İlk ve son mesajın mış
Ne demek istedin
Ufffff
Çok dengesizsin

Sakin olabilirim... İstersem başarabilirim...
Zor değil...Biliyorum...Biliyorum...
Sakinleşebilirim...

iyi ki bu akşam buluşalım diye teklif ettim..şu anlamsız soğukluk çıksın gitsin aramızdan artık
bak zaten kırmızı kafalı oldum
bence taş gibi oldum

geberiyorum aşkından, kalmadı bende gururdan eser.
bu mesaj da ne şimdi?
gurur yoksunu olduğunu zaten biliyorum.
ama bırak yakamı artık. 4 ay oldu ya düş peşimden...!

ya benim seni yerim ki sabah nasıl sarıldın öyle öptün yaa bide bi daha öp diyorsun kimse görmezmiş bi sürü insan var diyorum kimse bakmıyor öp de git diosun yaa içim gitti amaa üzgündüm bebeğim sonra hasret gideririz

birde bana kalpli çikolata almış,kalbinin üstüne koymuşssun monttan elle diyorsun bi elledimki içinden çikolatam çıktı yaaaaaaaaa böle oldum kalbim senin ellerinde deyişini yerimmmmmmmm!

Tamam itiraf ediyorum bu sefer gerçekten sen haklısın abarttım. Ama sende uzatmadınmı biraz :26:

uyuyorum kalkıyorum seni düşünüyorum. sabah kalkınca aklıma gelen ilk kişi olma artık hatta aklıma hiç gelme. böyle uzaktan uzaktan bakışıp selamlaşacaksak hiç gelme. bi adım attın karşılık verdim artık başka adım bekliyorum ama, gel artık.

senden gerçekten bıktım
sabrımın sınırlarını zorlamaya devam et !

çok güzel bir gündü,herkes size hayran kaldı..canlarımmm,teşekkürler..

hele şükür evm ayrılıyor artık sadce senle beraber yaşıcağımız evimiz oldu çok mutluyum herşey güzel olcak allaha şükür inanıyorum buna btanem sen çok seviyorummm

Tamam sizinle vakit gecirmeyi seviyorum ama uzun bir sure gorusmeyelim,hani bir insanin bu kadar mi nazari deger.Cocugumun hangi huyunu konustuysam size bozuldu (((((
offf bu sil bastanlar yoruyor beni.
Cennet neden annelerin ayaklari altinda simdi daha iyi anliyorum!

şu an şoklar içinde kaldım resmen. gördüğümde gözlerime inanamadım. şaka gibi resmen. sen o kızı ekledin ya benim gözümden şu an 16546231 kat düştün emin ol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…