Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off,o ne kağıttı ? :)) Buraya yazamam,terbiyem el vermiyor,ama çok komiksiniz yaa...Hala gülüyorum.

Sen var yaaa seeenn!!! Tutkusunn, aşksınnn, özlemsinnn, herşeysinn yaaa herşey!

ya sen ne kadar bencil bi yaratıksın yaa
sana bu kadar sinir olurken nasıl bu kadr seviyorum?
bunun için ayrıyetten kendime cok kızıyorum hatta sövüyorum ama
yapcak bişe yok
ne senden vazgeçiyorum ne kendimden

Mutluluğuma neden gölge düşüyor? Aşkıımmm izin vermiceemmmmm mutsuzluğaaaaaa izinn vermiceeemmmmmm!!!

Hayatımın en zor gecesini geçiriyorum...
Keşke burda olsan, eminim ki çoktan yardımıma koşmuştun. Hani hatırlıyor musun bi yıl önce yine bu zamanlarda sistit olmuştum. Eczanede karşılaşmıştık, tesadüf bu ya ikimizde purınol alıyorduk:) Sen benim için, ben kendim için...
Sessizce arkamdan yaklaşıp bana saatiniz var mı hanımefendi demiştin, eczacı ters ters bakmıştı sana sapık mı diye:) Ama ben daha arkamı dönmeden, sesinden senin olduğunu anlamıştım. Değil saatim, ömrüm size feda olsun beyefendi demiştim. Sonra ne gülmüştük sen, ben, eczacı...
Şimdi yine sistitim. İkimizin aldığı o iki kutu purınol bi yerlere saklanmış, saat 1'den beri bulamıyorum. Annem, babam zaten yoklar. Abim desen umrunda bile değil...
Sadece bunun için değil, her konuda ihtiyacım var sana be adam...

Sen var yaa seen! Bugün görürsün ağzını burnunu dağıtıcam senin

Aklim cok karisik..kafamda binbirtürlü soru isaret..ve ben senden, benden, bizden inanilmaz cok sogudum...

Şu içten içe kıyas yapıp kendini,çocuklarını daha üst aşamada göstermeye çalışman,sürekli kendini ispat peşinde olman çok komik..

Benimkiler havada üç parende atıp öyle yiyorlar yemeklerini..Yoksa siz bunları da mı aştınız ?? Hem parende atıp hem de aynı zamanda evi mi süpürüyorlar ?? Nee ??

Maşallah

Ah yanıyorum yanıyoruuuummm
Ah yanıyoruuum yanıyoruuuuummmm
Bu kez valla susuzluktan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…