Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdan Fenerbahçeli futbolculara sesleniyorum:
canınızı dişinize takın bugün, varınızı yoğunuzu ortaya koyun, futbol kariyerinizin en iyi futbolunu oynayın, ayakta alkışlatın kendinizi.
alex senden en az 1 gol bekliyorum
bugün bize şampiyonluğu yaşatın, tattırın hadi bakalım göriyim sizi.
alın o kupayı sevindirin bizi.

"Anne olmakla" başlayan cümleler kuruyor herkes,bunun yüceliğinden bahsediyor..benim bu konuda kuracak tek bir cümlem bile yok çünkü henüz bu duyguyu tam ifade edebilen kelimeleri bulamadım..sadece Allah'ıma binlerce kez şükredebiliyorum bana "anneliği" layık gördüğü için...

Fenerbahçem şansın bol olsun,kazanan taraf sen ol emiiiii...kavgasız,gürültüsüz bir maç olsun!! gerçi Galatasarayı da seviyorum ya.Fenerli olmasaydım kesin Galatalı olurdum

Son düzenleme:
Çok güzel bir jestti... Çok mutlu oldum,çok duygulandım yavrukuşlarımın babası...

herşeyimizi aldık bi yüzüklerimiz kaldı
ne de güzel anlaşıyoruz,nasıl da uyuyo zevklerimiz hiç uyumsuzluk olmadı bugün
seni çok ama çok seviyorum yakışıklı sevgilim

canım neden gslisin ve tüm sülalen gsli? Allah size doğru yolu göstersin inşallah! bide annenlere 2 hafta gitmek istemiyorum çünkü gıcık gıcık konuscaklar, biz alsaydık yine şike diceklerdi falaaaan filaannn

Canım babacımm benim...
Sen benim hem annem hem babamsınnn.....
Seni çok seviyorummmmm
Allah sana uzun ömürler versinnn inşallah

İtiraf ediyorum, o çok beğendiğin rujumu badana yapar gibi sürdüğün ve parfümümü de Bülent Ersoy misali banyo yapar gibi sıktığın için yanıma almıyorum.

"Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir."
Mevlana
..........................................................işte budur canım!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…