Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba sevgilim.

Günlerdir yazmıyordum sana. Unuttum sansınlar istemiştim, unuttum san istemiştim. Ama ben unutmadığımı, unutmayacağımı biliyordum sevgilim.

Nasılsın, iyi misin? Ara ara rüyalarımda görüyorum, yine endişelisin, kızgınsın sanki. Yüzüme bakıyor ama tek kelime etmiyorsun. Dalgınsın da. Konuşmuyorsun benimle. Yine de uyandığımda rüyamda olsun kavuştum diyorum sevinçle...

Günler geçiyor... 1 ay oldu bile. Sesini duymadan, haberini almadan, en kötüsü de iyi misin bilmeden geçiyor günlerim. Hani ölüm döşeğinde olsan 'şşş... geçti, aç gözlerini...' desem açmayacak kadar gittin benden, biliyorum. Ama nasıl bir umutsa bu arkadaş, bitmiyor bir türlü. O telefon her ansızın çaldığında senin aradığını sanıyorum. Nefesimi tutup ekrana bakıyorum. Nasıl bir umutsa bu, kaybolmuyor arkadaş. İçim soğuyor senden, bir başkasından bile hoşlanacak gibi oluyorum ama hala güzel havalar sen kokuyor, hala o şarkıyı dinleyince içim acıyor, hala o karikatürü her gördüğümde ağlıyorum. Ve günler geçiyor. Ve ben ne yaptığımı, ne yapacağımı hiç bilmiyorum...

Allah bizi birbirimize bağışlasın, sana her gün daha da aşık oluyorum diyen sevgili..
canımın canısın senn

Sen simdi arkadaslarinla berabersin. Ne bilim gulup egleniyor, sacma sapan sarki soyluyor ve eminim alkollu biseyler iciyorsun. Ve ben sinir oluyorum niye acaba? kiskaniyor muyum? ilgi delisi miyim? sadece benimle ilgilenmeni mi istiyorum, sadece benimle ilgilensen sumsuk der senden bikar miyim? hmm? neyse bak keyfine. ben sabahin korunde kalkar calisirim. amannnnnnnnn.. beni cok ozlemissin, yarin beni gormeyi umuyormussun. vidi vidi vidi. bana suanda lazimsin. yarini coktan sittir ettigimi anlatamadim sana. baslarim yarina abi, bugun nerdesin?

dün yaşadıklarımız için öyle çok üzgünüm ki... içimden bir parça koptu gitti.. geri gelmemek üzere belki de.....

bütün annelerin anneler günü kut olsun...
çocuk sahibi olmak için uğraşanların;
çocukları olamayanların;bu vatan için
kendini siper etmiş evlatlara sahip olan
şehit anlarımızın da anneler günü kutlu olsun....

Dünya üzerinde en çok sevdiğim,değer verdiğim,ömrüm boyunca hakkını ödeyemeyeceğim en özel ve güzel insan,ANNEM...Allah her evlada senin gibi bir "anne" nasip etsin İnşallah.Günümüz kutlu olsun,Seni çoook seviyorum..

Vee profil resmimle tüm kk ya meşhur ettim seni anneciğim,burayı okumamanı diliyorum o yüzen

Vee Eylül_Başak'ın tüm güzel dileklerine de katılıyorum

Not:Sevgili k.valideciğim bu kadar güzel kalpli bir evlat yetiştirdiğin için senin de anneler gününü kutluyorum ve seni de seviyorum.

Son düzenleme:
Beni beraber geçirdiğimiz 21 yılda anne sevgisine doyuran annem....
Şu anda ayrı dünyalarda olsak bile kalbimiz bir buna eminim....
Anneler günün kutlu olsun..

Ve 7 senedir bana hem anne hem baba olan sevgili babacımm..
Seni çok seviyorumm......
Bugün senin de günün...Anneler günün kutlu olsun canım babam....

Son düzenleme:
sen beni yok saysanda ozlemin yuregimi bugun daha cok yakiyor...

anneler gunun kutlu olsun annem...

bu sensiz anneler gününün 4.yılı..
keşke bu kadar erken gitmeseydin be annemm..
sana hediye almam gerekirsen mezarına sevdiğinn çiçeği bırakmak çok canımı yakıyor..
ha bu arada senin meneksenin biri kurudu..gene beceremedin diyeceksin:18:
ama benim elimde olmuyor ki senin gibi
valla çok iyi baktım ..senden kalan tek canlı hatırandı annemm..
kahvaltımı yaptım annem..hani balkonda beraber kahve içeriz diye aldığımız iki kişilik fincan vardı ya
onunla birazdan kahve içeceğim..ama tek basıma..çok yalnızım sensizim kimsesizim.
ama sen üzülme kurban olduğum hayat bana yalnız basa çıkabileceğimi öğretti..

30 yaşında adamsın hala liseli gibi davranıyosun. beni ne kadar çok üzdüğünü bir bilsen. artık gözünde yaş kalmadı.

Diyorum ki sizlereeeeee; iyi günde sen kötü günde sen nasıl desem teşekkürler teşekkürler F E N E R B A H Ç E M.

seni yola çıktığım ilk gunden bugune kalbimde taşıdım..
derdımız oldu aklımda taşıdım..
aynısını sen bana yaptın gururla bizi taşıdık

bugun canım sıkkın..bakma sen bana..
seviyorum seni..

ama sakın şimdi karşıma çıkma..yoksa boğarım seni

birde pişmanlık taşımayayım AŞKIM

bıktım saçma sapan tiriplerinden.... bıktımmm ... seniii iyi bi dövmek istiyorumm :)

"kaç yaşındasınız" diye soran abilerine önce iki deyip ardından da 2 işareti yapan o bıcırık dilleri o minicik parmacıkları yesin anneciğiniz

matematik beceriniz bana değil dayınıza çekecek İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…