Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basta annem ve kayivalidem olmak uzere annelik gorevini layikiyla yerine getiren tum annelerin gunu kutlu olsun.

Beni bir bebek gibi öpmelere doyamayan kocacığım,
En umutsuz zamanımda karşıma çıkıp hayatıma girdiğinden beri,
Mutluluktan ağlamanın ne demek olduğunu öğrendim.
Şimdi sen bana her sarıldığında gözümden bir damla yaş akıyor...
ve her gece Allahıma dua ediyorum,iyi ki varsın SENİ ÇOK SEVİYORUM.

senin yüzünden saçma sapan şeylerden beni üzmenden bıktım 2 salatalık çürümüş die demediğin kalmadı ölmek istiyorum ama oğlum için işte oğlum için

Farkındayım,farkındayım..... Ben de kendimle gurur duyuyorum bu konuda ,güzel sözler için teşekkürler ama fazlası beni utandırıyor cidden........ Allah bana anneliği layık gördüğü için çok mutluyum....

ooo ayrılmışsınız. başlamadan biteceği belli olan birşeye başlarsan olacağı oydu. yazık 2ay anca sürdü. koşşşştura koşşştura benden ayrılınca birini bulursan olacağı buydu. en az benim kadar üzülmen temennisiyle. herkes ben mi senin için o kadar fedakarlık yapacak ne demişler senin durumunu en iyi bu ifade ediyor. dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan oldun. ahlar bu ahlar nereye gidersen bil ki peşinden gelir kalbine yürür..zalimmmmmmmmm.

Dünden beri aklımda saçma saçma süpheler var...

Son düzenleme:
haytımdan çıkıp gittiğin için mutluyum. buraya senin için tek kelime bile yazmıycam artık. değmez sana hiçbirşey.

Bir gün bakacaksın arkaya
Orda ele bıraktıklarına
Aklına gelecek eskiler
Kalbin atacak hıçkıra hıçkıra
Bir gün anlayacaksın ya
Utanacaksın yaptıklarına
Aklına gelecek eskiler
Kalbin atacak oflaya oflaya

sevgilim neden bize bunu yapıyolar? neden anlamıyolar? sıkıntımızın üstüne bi de onlar tuz biber oluyo?? herşeye rağmen yanımda bu kadar kararlı ve dik durduğun için kendimi çok şanslı görüyorum aşkım... sen benim gönlümün yükü değil, can damarısın...

Seni her gördüğümde boynuna atlayıp sımsıkı sarılıp seni seviyorum demek geliyor içimden ama lanet olsun ki ben bunları düşlerken sen benim farkımda bile değilsin. Allah'ın belası gururrumda kendimi fark ettirmeme izin vermiyor. Benim sana tutulduğum gibi seninde de bana tutulmanı istiyor. Allah'ım sabır ver

bugün çok kıskandım seni, yanında olmak istedim. o mutluluğu benle yaşa istedim. tamam çıkınca hemen beni aradın ama ne bileyim işte sensizlik zor oluyor anla. özlüyorum seni..

Gün bitti bak çoktan gitti yar
Hep inkar edildi bütün günahlar
Her dakika beni yine yıkacak beni yarınlar
A benim bi çare yaralı gönlüm yanar

Sebebim ah vurgunum umarsız kedersiz
Belki de mutlusundur korkarım sen bensiz

Kaldı anılarım
Yok olup gitti umutlarım
Allahım onu gönder bana
Tükeniyorum yalnızım

Yollarına hasret umutlara
İtirazım var yapılanlara
Anla be zalim bu günahların
Yarısı sana yarısı bana...

hani geceleri uyurken belime sımsıkı sarılıp, herşeyimsin sen benim meleğim bitanem bebeğim diyorsun ya..
cennette miyim rüyada mıyım bilemiyorum o an.. uykuda mıyım uyanık mıyım anlayamıyorum... sadece huzur buluyorum, bulutların üstüne çıkıyorum... nasıl seviyorum seni bi bilsen... nasıl da tatlı geliyo bana bütün hareketlerin. EVLENELİM ARTIK

Daha 2 aydır sevgilisizim.
Asırlardır yalnızmışım gibi üzülmekten vazgeçiyorum o zaman.

Ama asırlardır aşksız olduğum doğru. Sevmek istiyorum.
Ben de birini seveyim artık yaaa...

Ben de senin gibi heyecanlanayım, yanaklarım kızarsın, yüzüm ışıldasın o aşkla.
Şansını bana da bulaştır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…