Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaaa aferin bak öğrenmişin selin yazık sana ... bundan sonra yazık diyelimm sanaa

Seninle hiç tartışmayacağım...Benim haklılığımı savunanlar da var..Silmen hiç önemli değil,akabinde engellemiştim seni...1500 kişi bana düşman mı ? Abartmanın bu kadarı...........Ayrıca evet çok dürüstüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkeseiii sinir etmişsin yaa kimi görüyosam yaka silkiyo senden yahuu nasıl bişiysin sen

Benimle tartisamazsin zaten buna musade etmem.
Ama aci olan hala yukarida yazdiklarimdan hic bisey anlamaman.
hala sildim,engelledim derdindesin.Neyse .tabiki benden bu kadar.
Sen dogru,durust.muhtesem bir insansin.!!!!!

Ben kendimi övsem ne olur övmesem ne olur..Kimi aşağılamışım fiziken..Yaşıma göre iyiyim ,bundan mutlu oluyorum..Ne var bunda..Bunda rahatsız olacak ne var ? Kimsenin kötülüğünü istememişim,kimse için fesatlık düşünmemişim..Hepiniz çirkinsiniz, tek ben varım dememişim.,böyle de düşünmemişim.Bunları kafaya takmak ne saçma.....Yalnızlığa gelince çok komik..Taa klavyeden çevremi görebiliyorsunuz demek....Ne diyeyim

Benimle tartisamazsin zaten buna musade etmem.
Ama aci olan hala yukarida yazdiklarimdan hic bisey anlamaman.
hala sildim,engelledim derdindesin.Neyse .tabiki benden bu kadar.
Sen dogru,durust.muhtesem bir insansin.!!!!!

Seninle hiç bir derdim yok..Çok uzun zaman önce kapattım seninle olan sayfayı ben...Sandığın gibi engelledim,sildim derdinde değilim..Bu konuda son derecede yanılıyorsun..Sadece cevap hakkı doğduğu için yazdım ....

nasıl anlıyorum biliyomusunnn canın sıkılıyo yalnızlıktan millete sarıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalk artık çocuklarınla ilgilen biraz milletle uğraşma 40 yaşında kadınsın hala ona buna laf yetiştircem diye uğraşıyosun ben yaşının yarısı kadarım senden akıllıyımmm yaaa azıcık olgun oll herşeye laf söylüyosun insanların fiziki özellikleriyle hatta abarttın milletin kocasına sarıyosun kıskançlıktan naapcağını şaşırdınn onları geçtim emekle dalga geçiyosun nimet o yaa bu kadarmı sewiyesiz düşüncesizzsin hiçmi Allah korkusu yok sende yaaa !!!!!!

Bana ne milletin kocasından...Yazdıklarının bari teki gerçek olsaydı....... Edepsizle muattab olamam............Kıskançlık ???????? :))))))))))))

Allahım sen beni kadınlar kulubundeki arkadaslarımla bu tarz polemiklere meyletme. :109:

keşke insanlar zamanında başkasını koruyacağım diye her şeye karışmasalardı

koruyacağım,savunacağım davasına başkasına çatmasalardı

herkesin farklı olan görüşlerine azcık saygı duyabilselerdi.

ama kendi gibi biriyle arkadaşlık kurmuş onun üzerinden de anlamsızca onu savunmalar,onun üzerinden durduk yere laf sokmalar anlam verememiştim ki bu neyin dayanışmasıydı? sonra baktım kendi de onun gibiymiş.
herkes kendi gibi olanı nerde olsa buluyor işte.yazmayayım dedim ama yapamadım bu anlamsız davranışları.sebebini de bilmiyorum sanki diğeri öbürünü üzerime salmışcasına!!

ayıp bişey.. ben kaç yaşındayım o ise kaç ..

Ben kimsenin kötülüğünü istemem,fesatlık yapmam,kıskanmam..Özür dileyenleri de affederim...Arkamdan konuşanlara da hakettiklerini söyler,kin tutmaz,gerisine kafamı yormam..Nokta !!!

benim şimdiye dek seninle hiç derdim olmadı....Kendi düşüncendir..........

tabi insanlar da durduk yere yazıyo zaten..kimseyle sorununuz yok ama!!
ne kadar anlatsan boş böyle bi durumda en iyisi susmak.

Şimdi dinle beni sevgili! Sen yalnızlığına aşık bir adamsın. Kuşlarda yalnız uçar bazen. Özgürce süzülür bulutların arasından. Ve bütün gökyüzü kuşlarındır. Ama hiçbir kuş gökyüzünde yaşayamaz!
Yaşamak için konmaya ihtiyaçları vardı. Bazen bir ağaca bazen toprağa...
Ben rahatça konabileceğin tek daldım; şimdi kırıldım.
Bak herkes aynı ölmüyor gülüm.
Beni bu kırılmışlığım öldürecek, seni özgürlüğün...

Bir kişinin üzerine aynı anda bir sürü kişi gelip o kişiyi tahrik etmeye çalışıyorsa,ki daha önce hiç bir muhabbeti olmamış kişiler de varsa bunların arasında... edepsizce hakaretler edip bu hakaretleri beğeniyorlarsa ,olmadık şekillerde suçluyorlarsa bu nedir ? Kim kimin üzerine insan salıyor,bu belli............

Allaha havale.............

"Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız."

herkes kendi geldi buraya !

ben sana yazanların hiçbirini tanımam etmem bugün dikkat ettim ilk kez o kişilere

herkes yanlış sen doğru!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…