- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Sen cok durusttsun dimi narmik.
Seni tanidigim gunden beri herkese karsi seni savundum.Herkes senin icin bisey dedi."hayir siz onu anlamiyorsunuz"dedim.
Ama baktim ki nerde polemik orda narmik.Listemden sildim seni.Cunku artik guzelligini ovmenden ve milletle dalasindan bikmistim.Seni sildim.cunku gorusmek istemedim.ne iki yuzlulugum kaldi,ne odlekligim ne sahtekarligim.hepsi geldi kulagima
Simdi sana soruyorum madem benim iki yuzlu oldugumu anlamistin neden anladigin zaman beni silmedin.
Kim iki tuzlu oluyor bu durumda!!
Yapma lutfen forumdaki 1500 kisi yanlus sen mi dogrusun.ah bu dedigim dediklik!!
Sana tekk bir hakaretim bile olmadi benim.Ama sen sahtekarda yaptin.,iki yuzlude yaptin..
Benim sana soyliyecek lafim yok.Sadece bu durustluk oyunlarini birak.Sutten cikma ak kasik degilsin.
NOkta.
Seninle hiç tartışmayacağım...Benim haklılığımı savunanlar da var..Silmen hiç önemli değil,akabinde engellemiştim seni...1500 kişi bana düşman mı ? Abartmanın bu kadarı...........Ayrıca evet çok dürüstüm.
Benimle tartisamazsin zaten buna musade etmem.
Ama aci olan hala yukarida yazdiklarimdan hic bisey anlamaman.
hala sildim,engelledim derdindesin.Neyse .tabiki benden bu kadar.
Sen dogru,durust.muhtesem bir insansin.!!!!!
nasıl anlıyorum biliyomusunnn canın sıkılıyo yalnızlıktan millete sarıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalk artık çocuklarınla ilgilen biraz milletle uğraşma 40 yaşında kadınsın hala ona buna laf yetiştircem diye uğraşıyosun ben yaşının yarısı kadarım senden akıllıyımmm yaaa azıcık olgun oll herşeye laf söylüyosun insanların fiziki özellikleriyle hatta abarttın milletin kocasına sarıyosun kıskançlıktan naapcağını şaşırdınn onları geçtim emekle dalga geçiyosun nimet o yaa bu kadarmı sewiyesiz düşüncesizzsin hiçmi Allah korkusu yok sende yaaa !!!!!!
keşke insanlar zamanında başkasını koruyacağım diye her şeye karışmasalardı
koruyacağım,savunacağım davasına başkasına çatmasalardı
herkesin farklı olan görüşlerine azcık saygı duyabilselerdi.
ama kendi gibi biriyle arkadaşlık kurmuş onun üzerinden de anlamsızca onu savunmalar,onun üzerinden durduk yere laf sokmalar anlam verememiştim ki bu neyin dayanışmasıydı? sonra baktım kendi de onun gibiymiş.
herkes kendi gibi olanı nerde olsa buluyor işte.yazmayayım dedim ama yapamadım bu anlamsız davranışları.sebebini de bilmiyorum sanki diğeri öbürünü üzerime salmışcasına!!
ayıp bişey.. ben kaç yaşındayım o ise kaç ..
tabi insanlar da durduk yere yazıyo zaten..kimseyle sorununuz yok ama!!
ne kadar anlatsan boş böyle bi durumda en iyisi susmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?