Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim şimdiye dek seninle hiç derdim olmadı....Kendi düşüncendir..........

Canım hala arkamdan atıp tutmakla meşgul olan şahsı alıntından gördüm,pes diyorum nerden nereye gelmiş. :))
Biz yüzyüze tanışan ,iletişim kuran iki arkadaşız.Seni tanıdığıma çok memnun oldum,İzmir 'de dostluğumu devam ettireceğim samimi,içten,doğal bir arkadaş edindim.Kalbinin de ,kendinin de güzelliğini gördüm.

Arkadaşlar,

Burası alıntılarla sohbet edilecek bir bölüm değil.. İçinizden geçeni yazıp geçin sadece. Burayı birbirinize hakaret veya laf sokma alanı olarak da kullanmayın lütfen...

Gurur duyuyorum yavrum seninle..Aferin annecim... Allaha şükürler olsun...

Simdi zaman daha cabuk gecsinn diye ablama gidiyorum:d aksama burdasin insallah. Gel tabi ozledin biliyorumm. Ve seni cok seviyorum :)))

İnsanlar soyledigi sozleri birebir tartosabilmeli.buraya tasinmamali
facede msj bekliyorum eger tartisabikceksen burda hakaret etmez biseyleri cozmez.engeller kaljsin:)) msjlasalim bir oneridir

Siz bizim aramızı mı bozmaya çalışıyorsunuz ya!!
Anlamıyormusun söyledimya hayır diye..niye bi kez daha soruyorsun!!
KOca kafalı A. bu da sana.. Gitmek istiyorum ben burdan. bak işte nasıl da rahatsız ediyorlar..Yine böyle olcak hep böyle olcak.....

Konuşacak bir şeyimiz yok............... Ne peşime düş ne de adımı an bundan sonra.........

Beni 3 kez arayan sen miydin ? Açmadım.Bir daha ararsan yine açmam.
Diyeceğin varsa , önemli bir olaysa mesaj atarsın.
Artık beni unut. Sevmiyorum seni, hiçbir zaman da sevemedim zaten. Üff.:s

İmmm birileri baskadinin.akliylami hareket ediyo sakin.konusma onlarla yoksa benim.sana soyledigim anlasikir.foyam.ortaya cikar diye.hihi sende siz,dinliyorsun demek.neyse e
laylayloom galiba sana gore sevmeler hobasinanay galiba dedikodular.

Ben.bir kuguyum gollerde yuzerim.180 boyundayim yasim 40 ama 20 gosteriyorum.fotcekip nadikim demekten hoslanirim ve bana guzel soz,soyketen herkez,kankamdir.evli mutlu cocukluyum.ask evlikigi yaptbir dahakine hamilekugimi anlatirim haha bunlari okudukca yasama hevesim.kaciyor 40 imda bendemi boyle olcam yaaa

Sinek vızıltısı................

Tın tın da tın tınnnnnnnnnnnn

İmmm birileri baskadinin.akliylami hareket ediyo sakin.konusma onlarla yoksa benim.sana soyledigim anlasikir.foyam.ortaya cikar diye.hihi sende siz,dinliyorsun demek.neyse e
laylayloom galiba sana gore sevmeler hobasinanay galiba dedikodular.

İnsanlar soyledigi sozleri birebir tartosabilmeli.buraya tasinmamali
facede msj bekliyorum eger tartisabikceksen burda hakaret etmez biseyleri cozmez.engeller kaljsin:)) msjlasalim bir oneridir

Sırf beni rahatsız etmek,laf sokup hakaret etmek için üye olmuş bir şahıs..Sayın yağmurluğun dikkatine.........Türkçesi bozuk olduğu için anlamadım gerçi yazdıklarının çoğunu...........Kendisi ile muattab olmak istemiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelin olacaksın beyazlar içinde. :) Sırf bu yüzden gördüğüm o güzel beyaz elbiseyi almaktan vazgeçtim bugün. :)
Deli gibi mağazalara dalıp yeni bir şey bulmam lazım. Çok güzel olacağız hepimiz. :)))
Yine hep beraber. Senin o güzel gününde.

Ah bu kadınlar kimseden çekmemiştir yine kadınlardan çektiği kadar Birinin anneliğine dil uzatmak bel altı vurmaktır, nasıl annelik yaptığını yanına gidip görmüyorsan o ailenin içinde yakınında değilsen bunları söylemek ahlaksızlıktır terbiyesizliktir.Annelik böyle herkesin ağzına sakız olamıycak kadar kutsal bir kavram biraz daha özenli yazmak! lazım. Farzettim burayı okuycakları

not:

Alıntılardan da gına geldi

Son düzenleme:

Hayat güzel bize be aşkım............. Kalpte kafada fesatlık yok,başkalarının kuyusunu kazmak yok...... Ayrıca haklısın değmezzz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…