Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir tek sen ol yanımdaa bir tek seeeennn içim kaynıyo seni nasıl seviyorum bi bilseeenn

Arabani gordum, sehir disindaydin eminim. Cok onemli degil artik, seni ozleyerek basa cikabiliyorum acilarimla. Sorun yok yani, cok da iyiyim.

Sıkıldım demek nasıl tartışmaya dönebiliyor anlamıyorum. Neden anlamıyorsun ki, canım yok mu benim sıkılamaz mıyım???

böceğımmmmmmm

pazar sabah sendeyım, 1 hafta kuşadasını ınletıyoruz
tatılımız çok güzel geçıcek bılıyorumm emınım

senı sevıyorum ömrüm :132:

üzülme!
derdin ne olursa olsun, bir abdest al, nefes gibi..
ve bir seccade ser odanın bir köşesine
otur, ağla..
dilersen hiç konuşma
O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor, unutma!..

gitmek ne anlamazsın anlayamazsın ben senden gidene kadar sabret az kaldıııı sıra bendeee gidişime valiz toplamaktayım aptallll !!!

Allah belanızı versin sizin. Aptal pasifler. Saftirikler. Utanıyorum ikinizden de.
Lanet olsun size. Bıktım artık. Varlığınız beni delirtiyor. Bağırışlarınızdan bunaldım.
Nefret ediyorum, kurtulmak istiyorum. Bırakın artık yakamı. !!

keşke iş arkadaşına bahsetmeseydin gideceğimiz yerden, ben de bi bakayım demiş kocasıyla gelebilirmiş
gelmesin kimse yaaaa biliyorum onlarla tabi ki takılmıcaz ama olsun ben senle tanıdık kimselerin olmadığı rüya gibi bi 3 gün hayal ediyorum
pöfff nerden çıktı şimdi bu

pek alışık değilim yanına birini görmeye..haliyle ilk bakışta biraz tuhaf geliyor..

bu rada fitil fitil getirmem lazım burnunda şu sessiz geçen saatlerin..

sen sonların başlangıcıydın hayatımda ve sonum oldun beni yaşarken öldüren seni dilerim ki bir başkası hergün ödürürrrr lanet deillll bu nefrettt sadeceeee sadeceeeee sadeceeeeeeeeee nefrettttt...

Sevgilimm, çok özledim senii. Ayrı yapmak zorunda kaldığımız şu tatiller yüzünden yazlardan nefret ediyorum!
Yazları birlikte geçireceğimiz günler gelinceye dek de nefret edeceğim!

Son düzenleme:
Ama neyse ki, kavuşmamıza saatler kaldı. Yarın sabah 2 haftalık büyük hasret sona erecek.

Bugünü hiç unutmucam aşkım beraber kek yapmamızı hatta çok beceremeyip gülme krizlerine girişimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…