Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm benim seni çok seviyorrum ama birde gece karanlığı çökünce dükanı kapatıp eve erken gelsen çoçuklarda seni görse biraz onlarla oynasan !! bütün gün resmen boğuşuyorum ama beni hala anlamıyorsun ya!! işte buna hayret ediyorum !!!!!

hayatımm hadi ara bi sesini duyayım güzel gözlümm...
çok özledimm

her umutsuzluğumdaki umudumsun, ben nasıl bir sevap işledim ki ömrünü ömrüme yazdı Rabbim? Binlerce şükür olsun bi adım öteme gitme!!

Dersteyken seni hayal ettim hep. Senin kürsüde ders verdiğini falan. . . Benim de sana hayran hayran baktığımı.
Ne güzel bir insansın sen. :)) Görmek için sabırsızlanıyorum ama birazcık daha beklemem lazım bunun için. :))
O kişi sen ol lütfen.! Rüya gibisin.

Seninle başım dertte
Ne yapsam bilmiyorum
Canımdan bir parçasın
Söküp atamıyorum

Canim cok ozledim seni, daha 4 gun olmus sen tatile gideli,
abrtmiyorum 4 ay olmus gibi yavas gecti zaman. Ayrica okadar ozledim.
Gelincede eminin gorusmicez ama ben cok ozledim... Bunu bil istedim

Aklıma gelen bişey var.Umarım o olmaz yapmazsın.Umarım yanılırım.Umarım !

Egolarım yükseliyoooor, yükseliyooooorr, yükseliyoooooorrrr. Sayende. Ne o tırmalaya mı başladın? Dur canım, sen henüz yalnız kalmadın! Hadi öptümcük.

Eh dananın kuyruğu koptu:S Sen uzunca bir zaman ne demek sormadın ama ben söyleyeyim telaffuzdan aciz bir adamı bana tercih eden arkadaşım: It means a lifetime.Hit the road G. Dont you come back!!!

Senin amacın ne başından beri el üstünde tutulan gibi gösterip hayatımı Mahvettiğin için seni Rabbime havale ediyorum kayınvalide..Artık içimden anne demek bile gelmiyor..Yalanlarınla iftiralarınla seni Rabbime HAvalE ediyorum..

neydi eksik olan inan hiç anlamadım.
dünyanın en mutlu insanıydın yanımda,hayatı paylaşmak istiyordun benle bir ömür boyu,hep dürüsttün,bana kıyamıyordun,hayatın boyunca ilk kez huzur bulmuştun benimle,iş seni çok yormuştu haftasonu bi yazlığa gidip gelecektin,az kafanı toplamak istiyordun,öpüyordun,pazartesi görüşüyorduk,beni seviyordun.noldu?gittin ve bir daha gelmedin..bazen amma uzun sürdü kafasını toparlaması diyorum..neredeyse 1yıl oldu sen o tatile çıkalı.o günden beri hayatına aynı anda bir kaç kadını soktun.istediğim hayat bu ben hazır değilim daha dedin.doğrudur,seni zorlayamam da.bunlar iyi hoş da,be adam benim hayatımdan neden gitmedin.hala aramalar sormalar niye,arada karşıma çıkıp gözler dolu dolu senin hakkını veremedim demeler niye!!benim kafamı karıştırıp her defasında acaba dönüyor mu,pişman mı diye umutlandırıp,kafayı uzatıp uzatıp geri kaçmalar niye??geçen gün konuşmak için bana gelmek niye?karşımda oturup eskisi gibi gözlerimin içine bakmak niye?hala seviyorsan diğer kadınları hayatında tutmak niye?bana uğradığında evden resmimi çalıp bunu hala cüzdanında taşımak niye??seviyosan gel be adam sevmiyosan da git yoluna bu eziyet niye??beni hala her gün hayal kırıklığına uğratmak,bu bencillik niye?sana yalvarıyorum çık artık hayatımdan..çık ki bende seni çıkarabileyim kalbimden,aklımdan..git be adam,git ki önüme bakabileyim,yolumu çizebileyim,sensizliğe alışabileyim..git ki seni yürekten affedebileyim..

Gitsin bekler mi kalpsiz?
Başkalarını sevsin o
Gülsün zamansız yersiz..
Ben olmasam da gezsin o, tozsun o, gamsız o
Dersini almaz arsız o, yüzsüz o, mutlu ooo ....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…