neydi eksik olan inan hiç anlamadım.
dünyanın en mutlu insanıydın yanımda,hayatı paylaşmak istiyordun benle bir ömür boyu,hep dürüsttün,bana kıyamıyordun,hayatın boyunca ilk kez huzur bulmuştun benimle,iş seni çok yormuştu haftasonu bi yazlığa gidip gelecektin,az kafanı toplamak istiyordun,öpüyordun,pazartesi görüşüyorduk,beni seviyordun.noldu?gittin ve bir daha gelmedin..bazen amma uzun sürdü kafasını toparlaması diyorum..neredeyse 1yıl oldu sen o tatile çıkalı.o günden beri hayatına aynı anda bir kaç kadını soktun.istediğim hayat bu ben hazır değilim daha dedin.doğrudur,seni zorlayamam da.bunlar iyi hoş da,be adam benim hayatımdan neden gitmedin.hala aramalar sormalar niye,arada karşıma çıkıp gözler dolu dolu senin hakkını veremedim demeler niye!!benim kafamı karıştırıp her defasında acaba dönüyor mu,pişman mı diye umutlandırıp,kafayı uzatıp uzatıp geri kaçmalar niye??geçen gün konuşmak için bana gelmek niye?karşımda oturup eskisi gibi gözlerimin içine bakmak niye?hala seviyorsan diğer kadınları hayatında tutmak niye?bana uğradığında evden resmimi çalıp bunu hala cüzdanında taşımak niye??seviyosan gel be adam sevmiyosan da git yoluna bu eziyet niye??beni hala her gün hayal kırıklığına uğratmak,bu bencillik niye?sana yalvarıyorum çık artık hayatımdan..çık ki bende seni çıkarabileyim kalbimden,aklımdan..git be adam,git ki önüme bakabileyim,yolumu çizebileyim,sensizliğe alışabileyim..git ki seni yürekten affedebileyim..