Aşkım şuan size Almanya'dan misafirliğe gelen teyzenin kızı Esra'ya sinir oluyorum!!
Söz verdin o kızla muhattap olmayacağına. Benim sinir olduğumu,sende gözü olduğunu bile bile konuşursan katliam çıkar ona göre.
Sana güveniyorum!!! Beni kendime mahçup etme aşkımmmm olur mu??? Öptüüüüümmmmm
Senden hem nefret ediyorum hemde seni çok seviyorum evet inanamıyorsun dimi malesef evet hala aramanı istiyorum seni çok özledim sen hayatımda tanıdıgım en vicdansız insansın canımı bu kadar yakmana nasıl izin veriyorum bilmioyorum lanet olsun ki aşığım hala kör kütük aşığım..... beni ara lütfen lütfen lütfen.........
Dua et ki iyi günümdeydim ve mesajına cevap verdim.
Ama sen yine zamanlama konusunda bir harikaydın (!).
Tam da ben Bodrum gecelerine akarken mi yazılır o mesaj?!
İşte o yüzden cevap verdim sana. İyiydim.
Yalnız cidden ne sevgilin, ne yeni bir ev kiralaman beni ilgilendirmiyor. :))
Amacın benden bir ses almaktı, aldın. Sen de işine bak, ben de artık. :))
Fakat bu olmayacak di mi..? Sen yine konuşmak isteyeceksin.
Ben ise havamdaysam cevap vereceğim ancak.
İyi değilim aşkım. Hemde hiç değil. Seninle günlerce, saatlerce olmayı özledim. Sana sarılarak uyumak istiyorum. Gene, aşk dolu bakmanı istiyorum. Gözlerinin içine bakarak tamamlamak istiyorum ömrümü. Seni çok seviyorum
senden en son ne zaman bu kadar ayri kaldim bilmiyorum.. seni o kadar cok ozledim ki gecen her saniye birsey kopariyor sanki benden. sanki hersaniyede nefesim dahada degersizlesiyor senin nefesinle karismadikca. cok fazla bir ayrilik degil belki bu ilerde gecirecegmiz ayri gunler in yaninda. o zaman ne yapacagimi hic bilmiyorum ama seni cok seviyorum ve seni bi omur de beklemek gerekse yine beklerim sevgilim. bizi kimse ayiramayacak ins.
Bir gülün rengi gibi düştün yüreğime usulca,bir yaprağın ışığı gibi girdin yemyeşil ruhuma,bir bıçak gibi saplandın yüreğime insafsızca,razıyım ben sürsün bu sevda asırlarca......
Kendini beğenmiş havalarından nefret ediyorum. Benim farkımda olmamandan da nefret ediyorum. Olup da olmazdan gelmenden de nefret ediyorum. Senin yanında dolaşan o kızlardan da nefret ediyorum. Seninle konuşmaya cesaret edemediğim her dakika için de kendimden nefret ediyorum..
NOT : Kısa boylu olmandan da nefret ediyorum. Tatil sonunda bari biraz uza gel. O kadar Basketbol oynuyorsun.