Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abarttığın kadar olduğunu sanmıyorum
Yinede teşekkür ederim

Tek başına cafeye gidip, nescafe içmişsin. Ne o yalnız mı kaldın? Daha bu günler ne ki... Çok acı çekeceksin, çoook. Ben şanslıyım, senin arkadaşların gibi benim arkadaşlarım yarı yolda bırakmaz beni. Hep var onlar. Hep de olacaklar! Ama sen... Sebepsiz terkedişinin bedelini çok ağır ödeyeceksin. Keşke eskisi gibi güzel cümleler yazabilseydim buraya senin için. Ama inan haketmiyorsun.
Çok da teknolojiksin ya, 2 akşamdır whatsapp'tan ileti gönderiyosun :)
Tabi ya iki medeni insanız ya biz, görüşücez zaten hep. Yok sana cevap mevap.

ey hayat
gözümde büüyüyorsun
korkuyorum senden..

bi de bu kadar gamsız umarsız mutlu umutlu insan varken
bizim hanemizi neden bu kadar dertli sıkıntılı kederli mutsuz umutsuz yaptın ?
neden ?

Bu da olmadı, bu da uygun değildi, bu da olmamalıydı ve olmadı. Başlarda takıyordum, çokta üzülüyordum hani. Ama artık hayırlıysan gel diyorum. Yoksa git. alışılıyor nasılsa.

Evet geçmişimle ilgili hiç bir sızım yok.
Evet unutulması gerekenleri unutmuşum yolunca yordamınca..

Aaa :) Ayın 14'ü diye mi aradın beni. 1 yıl 2 ay olmuş di mi.. Sen söylemesen çizelgeme bile bakmazdım! O derece umrumda değil yani!!! Çok geç anladın mı? Çookk geç! Bu savaşı verip beni araman için artık çok geç!
Ben senden gittim.
İç bakalım şimdi, sen içip içip daha çok ararsın beni. Na zdrovje bebeğim.

Hiç bir şey yapmadığım halde gözden çıkarılmayalı uzun zaman olmuştu. Artık bunun olması için ne yaptım nasıl hak ettim demiyorum en azından...

sana nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsız kalıyorum bazen..
ben mi çok abartıyorum acaba dediğin gibi..:26: çıkamıyorum işin içinden cidden..
bazen çık git diyorum bazen de hoop nereye o kadar mı kolay mı oldu bu iş de kolayca gitmeyi düşünüyorsun..
ama dayanamıyorumm..

14 Temmuz..
Hatırladın mı bugünü? Gözlerimin önünde hüngür hüngür ağlamıştın..
Koca bebekler gibiydin ya o suratını ömrüm boyunca hiç unutamam canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…