Lütfen anne lütfen sarıl bana..Sahi en son ne zamandı sarıldığımız?Hiç mi sevmiyorsun beni de her gün tartışıyorsun benimle?Napıyorum ki ben?Aklım almıyor.Çok yoruldum benimle kavgaya girmenden?Sana benzemesem üvey olduğumu düşüneceğim.Normal bir ailem olsun istiyorum.Bir kezde benden memnun ol.Gurur duy.Her şeyim mi kötü ki sen hep başkalarından övgüyle bahsediyorsun?Oysa ben bugün göğsünden çıkan bezeleri görünce öyle korktum,öyle üzüldüm ki bilemezsin.Bir kere desen seni çok seviyorum kızım diye..Ne olur du ki?Bilmiyorum içinde ne taşıyorsun bilmiyorum.Hayatının acılarını böyle mi çıkartıyorsun?Böyle mi feraha eriyorsun?Öyleyse sorun değil hiç bir şey.Ben sadece ailem tarafından sevilmek istiyorum bunu bil.Tabi ki de kızacaksın hatam olduğunda ama sen öyle yapmıyorsun ki her şeyime karışıyorsun azarlıyorsun.Her şeyime..Yoruldum.Çekip gitsem düzelecek mi?Hayır bunu da yaptım biliyorsun.Gittim 4 yıl sizden uzak konuşmayarak geçti.Ama o zamanda ben en çok özlemle yandım.Her neyse...Ne ben bunları yüzüne söylesem ne anlarsın ne de bir çözüm bulabilirdik.Umarım göğsünde kötü bir şey yoktur.Düzelirsin annem..Seni seviyorum sen beni sevmesende..Asla hakkını ödeyemem baktın büyüttün.Ama sevgini göstermeyecektin madem keşke doğurmasaydın keşke!!!
bunun üzerine bize laf düşmezmiş cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?