Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözlerini rahat bırak, dıledegı yerden vursunn..ınan coktann hazıırım ben senın askınaa..

bır yangında senden olsun allah askınaa..

telini yeni sevgilin açıyo ki biz ayrılalı 20 gun olmadı ama ne mide ki sende ki yapabiliyorsun bunu sen senden ne nefret ediyorum ne tiksiniyorum anlamsız bir kargaşada huzur dolu yüreğim sanırım nedeni bundan sonra bir ömür seni kaybetmenin acısını yaşamayacak KEŞKE demeyecek olmammmmmmm ALLAHIMDAN DİLEĞİM benim hayallerim gibi senin hayallerınde elinde patlasın ki acı neymiş öğrennnnn!!!

Lütfen anne lütfen sarıl bana..Sahi en son ne zamandı sarıldığımız?Hiç mi sevmiyorsun beni de her gün tartışıyorsun benimle?Napıyorum ki ben?Aklım almıyor.Çok yoruldum benimle kavgaya girmenden?Sana benzemesem üvey olduğumu düşüneceğim.Normal bir ailem olsun istiyorum.Bir kezde benden memnun ol.Gurur duy.Her şeyim mi kötü ki sen hep başkalarından övgüyle bahsediyorsun?Oysa ben bugün göğsünden çıkan bezeleri görünce öyle korktum,öyle üzüldüm ki bilemezsin.Bir kere desen seni çok seviyorum kızım diye..Ne olur du ki?Bilmiyorum içinde ne taşıyorsun bilmiyorum.Hayatının acılarını böyle mi çıkartıyorsun?Böyle mi feraha eriyorsun?Öyleyse sorun değil hiç bir şey.Ben sadece ailem tarafından sevilmek istiyorum bunu bil.Tabi ki de kızacaksın hatam olduğunda ama sen öyle yapmıyorsun ki her şeyime karışıyorsun azarlıyorsun.Her şeyime..Yoruldum.Çekip gitsem düzelecek mi?Hayır bunu da yaptım biliyorsun.Gittim 4 yıl sizden uzak konuşmayarak geçti.Ama o zamanda ben en çok özlemle yandım.Her neyse...Ne ben bunları yüzüne söylesem ne anlarsın ne de bir çözüm bulabilirdik.Umarım göğsünde kötü bir şey yoktur.Düzelirsin annem..Seni seviyorum sen beni sevmesende..Asla hakkını ödeyemem baktın büyüttün.Ama sevgini göstermeyecektin madem keşke doğurmasaydın keşke!!!

ALLAH derdine derman versın canım..çok içlenmişsin..annene şifa ve senın halini görebılecek yürek dılerım

Kararsızım. Bazen neden böyleyim diye düşünsem de açıklama getiremiyorum sorularıma. Hem çok istiyorum hem korkuyorum. Karşıdan dengesiz gibi durmasam da öyleyim. Nedenleri bende gizli, elbetteki sen sonuca bakarsın.. Dileğim huzura erdiğim gün hala bir şansımızın var olabilme ihtimalinin olması.

Yoksun ya! Yüreğim Yaslarda...
Duygularım Firarda...
Hadi Sevdiğim Bir Sözünle, Bir Gülüşünle Yüreğimi Aydınlatsana!

Bekliyorum heyecanla. Bakalım neler neler çıkacak. Offofff... :)

Bir karar vermem gerekecek bugün seninle ilgili.

Ya dahil olacaksın hayatıma ya da seni aklımdan çıkaracağım.

Birkaç saate belli olacak. :/

Diyolar ki bir zaman sonra geçmişe bakıp kendime gülücekmişim ve ne kadar aptal olduğumu söylicekmişim
Doğrumudur acaba
O zaman gelecek o güzel günlere

Yine kalakaldım kafam karmakarışık.
Çok sabırsızım, ondan böyle oluyor.
Düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil.
Hala çok az uyku yetiyor mesela.

Haftaya kaldı bu iş. En geç 2 hafta sonra netleşir sanırım.
Ve ben yine Leyla gibi dolaşacağım bu süre içinde.

Hep sen varsın o günden beri. Hep sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…