Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Etme bulma dünyası şekerim
Beni senin için aldatan adam, gün gelir seni de aldatır

keşke bi yıl önceye gitsek ve beni deliler gb sevdiğini söylerken gözümün içine bakıp bi gün canımı bu kadar yakacak oldugunu biliyo olsam ... sen hayatımdaki en büyük hayal kırıklıgısın ... en büyük aptallığım , en saf yanım ... gözün aydın . benden kurtuldun artık ....

Hay mahallenize de, düğününüze de, evlenmenize de... Evlenmeyi gözünüz alıyor ama kıçı kırık bir salon bile tutamıyorsunuz, gürültünüzü de biz çekiyoruz !!! Öfff !!!

Büyüsem ya ben artık! akıllansam ya azcık! bilsem ya kime ne kadar değer vericemii... Verdiğim emeklere yazık günah ama bu son şansındı canım arkadaşım artık benden dostluk falan beklemee attın gene son dakika golünü hala hazmedemiyoorum!!!

Bu kadar güçlü bir kadın oldugumu hiç bilmiyordum sevgili, çok özledim seni. senden uzak kaldıgım zamanlar sensiz nefes almanın nekadar güç oldugunu hissediyorum. sana bukadar yakınken bukadar uzak kalmak hiç hoşuma gitmiyor.. sana gitme diyemem ama.. git te diyemiyorum.. bırakmak istemiyorum seni.. anla beni ben yapamam sevgili oralarda... canım çok yanıyor böylede ama alışacagım. yada sen bu sevdadan vazgeçeceksin. biliyorum senin içinde çok zor arada kaldın.. böyle olsun istemezdim ama seçim yapmak zorunda kalacaga benziyorsun. bizim için dogru olanı seçersin inşaallah. seninle herşey çok güzel rüya gibi ama rüyamızı bozuyorlar sevgili.. onlara sayıp sövesim var.. kızma bana elimde değil.. tutamıyorum kendimi. ağlamak istiyorum.. sen gelene kadar ağlamak istiyorum. şımarık çocuklar gibi sen gelene kadar mızmızlanmak istiyorum.. ama senden başka nazımı şımarıklıgımı çekecekte yokki ! en iyisi gelmeni beklemek sevgili hiç haberin olmadan sessizce aglayıp gelmeni beklemek bir köşede....

seni o kadar özledim ki içim kan ağlıyor... hala mektupların duruyor ne yazık ki sana çok aşığım hala. seni nasıl unutacağım bbilmiyorum ki. hiç tahmin etmediğimiz bir zamanda ayrılık başımıza geldi neden neden.......? aptal sevgilim(

hayatımda senin kaar tribünlere oynayan bir kişi daha görmedim..
oscalık bir performans..tebrikler...

işin başka kısmı isi ben hariç diğer herkeste aynı etkiyi bırakıyor olman..tabi diğerleri ben kadar yakından tanımıyorlar seni..
Allah herkesin gönlüne göre versin, seninde tabi..

Bugün 1. yıldönümümüz..
Geçen yıl bugün tanışıp girmiştik birbirimizin hayatına.
Şimdiyse üstünden 1 yıl geçti. Koskoca 1 yıl.

Daha geçen akşama kadar beraber ağlıyorduk. Beraber güldük.
Hep benim yanımda oldun, bana katlandın.. Tüm şımarıklıklarıma tüm kaprislerime...

Sevdin beni.. Çok sevdin...
Ben de seni sevdim.

Neşeliyim diyeceğim, belki suratsızlığıma denk geleceksin! Espiriliyim diyeceğim, belki ağlamalarıma denk düşeceksin! Özgürüm diyeceğim, belki tutsaklıklarımda yakalayacaksın beni! Kendimi anlatıp da bir kalıba sığdırmak istemem düşüncelerimdeki beni.. Hani yaşamadan bilemeyeceğin şeyler vardır ya, onlardan biriyim belki.. Bazıları için herhangi biri, bazıları için vazgeçilmez biri! Düşlediğim kadar insanım, İnsan olduğum kadar hatalı!

Beni düşündüğün oluyor mu ?
Bu kız nerelerde , neden aramıyor diyor musun acaba .. :44:

Hani magazda sıkılıp yanima gelip benim koluma dokunarak konusmustun ya !
İste o an hissettigim duyguyu cok ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…