Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş yerimdeki o kadın.. mıy mıy konuşmandan bişey anlamıyorum bunu bil istedim.. HEr yanıma gelişinde bişey anlatma diye yüzümü çevirsemde hep anlatıyorsun.. Bi git ya..

aşkımı üzen pislikler Allah sizi kahretsin emi. inşallah bulunursunuz da hapislerde çürürsünüz ! ya çok sinirliyim, bula bula benim aşkımın işini mi buldunuz, Allah belanızı versin nasıl bir insan başkasının malını çalabilir. nasıl yetiştiniz nasıl hesap vericeksiniz, kimlerin hayallarini umutlarını emeğini çalıyorsunuz Allah bilir. offf Allahım yardım et bulunsunlar bu pislikler bir an önce !

o çok çekici parfümünü sıkıp çıkarsan kızlarda bu koku nerden geliyor diye dönüp bakarlarsa senin kafanı kırarımm

Hep bilirdim tek noktama zarar gelse dünyayı ayağa kaldırıcanı ama artık sadece bilmiyoruma sığmaz görüyorum.. Sen benim mucizem misin be adam? Varlığına nasıl ölürüm belli değil! Tek damla göz yaşıma dayanamayıp nöbetçi eczaneler arayan ayaklarını yerim ben senin!! Allah seni ömrümden eksin etmesin

Amiiin Hayaatııımmm

Ahh benim kayınannimm sanada ölürümoğluşun benim için koştururkennn nasılda ilgilendin benimle, yanıma yatıp ağlamamı durdurmak için uğraşştıınn dediğin gibi hiç kaynana toprağına çekmemişim adım gibi nazlıyımm minik nazlı kızınım seniin Allah'ıma bin şükür bizi nazarlardan korusun kem gözler uzak olsun bizden

Kızım o gün bahsettiğin mont ne kadardı diyen bir adam ve
arkasından ne kadar olursa olsun kızıma almaz mıyım diyen bir BABA..

İnan babam almasan da önemli değil söylediklerin bile yetti
seni çok ama çok ama çoook seviyorum düşünceli babam.

Bu arada mont 245TL..

"Anneciğim, ben ki senin duan ile var edildim, bütün varlığım sana duam olsun; Rabbim seni ebedi var etsin!"
Evlattan anneye dua...

Özür dilerim aşkım bu günlerde arkandan sürekli iş çeviriyorum.Neden bilmiyorum...Bugün en nefret ettiğin insanla buluştum umarım asla öğrenmezsin yine de affet.

Seni ölene kadar büyük bir sevgiyle seveceğimi , son nefesimi verirken yine yalnızca ben biliyor olacagım.

Herkes ve SEN bile unuttuğumu düşünürken ...

Değerli sanal dosttan çakma sevgilim;

gösterdiğin ikiyüzlü performansa hayran kalmamak elde değil

ten points - ten points - ten points - ten points...

Avatarımdaki resmin aynısının tıpkısından çektirmek istiyorum sevgilicimm!

seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum

seeeeeniiiiiiiiii seeeeeevvvvviiiiyooooooorrrrrruuuummmmmm

kopyala yapıştır yapmadım hepsini tek tek yazdım yani seviyom seni cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…